fatih terim

galatasaray'ın formasının üzerinde bulunan 3 yıldızdan birinin sahibi olan adam

bu camia için metin oktay ne ise fatih terim odur. bu saatten sonra, bunca yaptıklarından sonra takımın alacağı olası kötü sonuçlar üzerine kendisine sırt çevirecek galatasaraylılar hiç durmasınlar hemen çevirsinler bence

ben hocanın son açıklamasına kadar ciddi bir sıkıntısının olmadığı kanaatindeydim ama o açıklama bize gösteriyor ki hoca rahat değil. özellikle eleman lafına takıldığını düşünmüyorum ben. kelimelere takılmaz hoca oradaki sıkıntı kendisine alınan bir tavır gibi daha çok

fakat sadece şu kadarını söyleyeyim, imparatorun canını sıkanın canını sıkarız..

eğer bu yönetici arkadaşlar başkan da dahildir buna, içlerinden 'terim nasılsa sezon sonu başarısız olursa gider bizde önümüze bakarız' gibi bir hayal kurmakta iseler çok boş hayallere dalmış demektirler. terim başarısız olursa onlar da başarısız sayılırlar hemde şu olaylardan sonra belki ondan da başarısız sayılırlar. sakın o 1.5 senede geldikleri noktayı gözlerinde büyütmesinler

imparator oturmasaydı dümende o kasıldıkları hiç bir haltı beceremezlerdi. terim sezon sonu başarısız olup ayrılabilir de bu ayrı bir konu ama bu kulübün efanesine karşı özellikle camia içindeki herkes ayağını denk alacak

almazsa biz almasını öğretiriz

eğer başkan etrafının gazı ile 'yahu bu terim de çok ön plana çıkıyor başkanım, bu kulüpteki 1 numarayı hatırlatmak lazım herkese' gibi bir gaza gelmeyle terim'e karşı psikolojik bir üstünlük sağlama derdindeyse yazık edeceği tek şey kendi olur onu da söyleyeyim

fatih terim o onun adanalı tarafını beğenmeyen elist beyaz yakalılardan milyon kat daha fazla galatasaraylıdır ve o değerleri temsil eder. başkan ola ki böyle bir çıkılmaz girdabın içine girmişse inşallah uyanır çok geç olmadan..
© copyright 2005 - 2026