bugün

beleş mesaj

19 mayis 2004 tarihinde turkcell in gerçekleştirdiği kampanya ile tüm üniversiteli * gençlerin yaşadığı faciadır.

beleş mesaj yollanabildiği haberinin duyulduğu andan itibaren tüm öğrenciler biçim değiştirmişlerdir. artık kimse eskisi gibi değildir. ne işi olduğu da önemli değildir. isterse ertesi gün final sınavı olsun, isterse bahar şenliğindeki en baba konser, istersede otelde deli gibi hazırlandığın ertesi gün televizyonda canlı yayınlanacak yarışma * olsun. artık o andan itibaren geri dönülmez noktaya gelinmiştir.

önce arkadaşlara "- kanka mesaj beleşmiş bugün haberin var mı? ben bissürü yolladım kontör düşmüyo" diye mesaj atılır. sonra yıllardır arayıp sormadığın "- lan belki bi gün işim düşer" diye numarasını silmediğin arkadaşlar, eş dost, akraba. artık mesaj yolayacak kimse kalmadıktan sonra forward mailler gibi saçma sapan mesajları telefon rehberindeki herkese yollarsın.

saat 23:59 olduğunda tüm telefonlar susar herkeste bi tedirginlik "- abaca bi mesaj daha yollasam kontör gider mi" diye. lan a.mcık ağızlı tüm gün o kadar mesaj yolladın, telefonun tuşlarını aşındırdın bırak ta iki kontörün gitsin ne var.

saat 00:00 herkes normal hayatına döner, az önce mesaj yolladığınız arkadaş size mesaj yerine çağrı atar.

türk üniversite gençliğinin hayatlarında koca bir günü yemeden içmeden, kafasını telefondan kaldırmadan, yan odadaki arkadaşına bile mesaj atarak geçirmelerini sağlayan turkcell e bi sözüm var.

"- 578 mesaj yolladım o gün naberrrr!! nası kitledim ama sana....."