bugün
- pakistan3
- hindistan3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı7
- yaşamak üzerine2
- dünya7
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler2
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi8
- fas6
- 2026 dünya kupası22
- futbol15
- düşün ki o bunu okuyor17
- anın fotoğrafı2
- guyana4
- japonya4
- karadeniz ağaçlarından yapılan kağıt2
- velvet13
- bosna hersek3
- moğolistan2
- ekonomi3
- sözlük kızlarının vücutları15
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- falıma bakmak isteyen var mı24
- cezayir2
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- gülüm diyen kız10
- kuzenin içine boşalmak14
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- yılmaz güney12
- bir insana inanmak2
- hızlı para kazanmanın yolları4
- ona bir şey söyle10
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- arnavutluk2
- kolu kıllı kız3
- çekya3
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- avustralya2
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- türk moğol kardeştir3
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- aşk her şeyi affeder mi4
- gün gelecek dün olacak5
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- kılıçdaroğlu cemaati4
- kemal kılıçdaroğlu18
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- iveco daily3
- ahududu2
19 mayis 2004 tarihinde turkcell in gerçekleştirdiği kampanya ile tüm üniversiteli * gençlerin yaşadığı faciadır.
beleş mesaj yollanabildiği haberinin duyulduğu andan itibaren tüm öğrenciler biçim değiştirmişlerdir. artık kimse eskisi gibi değildir. ne işi olduğu da önemli değildir. isterse ertesi gün final sınavı olsun, isterse bahar şenliğindeki en baba konser, istersede otelde deli gibi hazırlandığın ertesi gün televizyonda canlı yayınlanacak yarışma * olsun. artık o andan itibaren geri dönülmez noktaya gelinmiştir.
önce arkadaşlara "- kanka mesaj beleşmiş bugün haberin var mı? ben bissürü yolladım kontör düşmüyo" diye mesaj atılır. sonra yıllardır arayıp sormadığın "- lan belki bi gün işim düşer" diye numarasını silmediğin arkadaşlar, eş dost, akraba. artık mesaj yolayacak kimse kalmadıktan sonra forward mailler gibi saçma sapan mesajları telefon rehberindeki herkese yollarsın.
saat 23:59 olduğunda tüm telefonlar susar herkeste bi tedirginlik "- abaca bi mesaj daha yollasam kontör gider mi" diye. lan a.mcık ağızlı tüm gün o kadar mesaj yolladın, telefonun tuşlarını aşındırdın bırak ta iki kontörün gitsin ne var.
saat 00:00 herkes normal hayatına döner, az önce mesaj yolladığınız arkadaş size mesaj yerine çağrı atar.
türk üniversite gençliğinin hayatlarında koca bir günü yemeden içmeden, kafasını telefondan kaldırmadan, yan odadaki arkadaşına bile mesaj atarak geçirmelerini sağlayan turkcell e bi sözüm var.
"- 578 mesaj yolladım o gün naberrrr!! nası kitledim ama sana....."
beleş mesaj yollanabildiği haberinin duyulduğu andan itibaren tüm öğrenciler biçim değiştirmişlerdir. artık kimse eskisi gibi değildir. ne işi olduğu da önemli değildir. isterse ertesi gün final sınavı olsun, isterse bahar şenliğindeki en baba konser, istersede otelde deli gibi hazırlandığın ertesi gün televizyonda canlı yayınlanacak yarışma * olsun. artık o andan itibaren geri dönülmez noktaya gelinmiştir.
önce arkadaşlara "- kanka mesaj beleşmiş bugün haberin var mı? ben bissürü yolladım kontör düşmüyo" diye mesaj atılır. sonra yıllardır arayıp sormadığın "- lan belki bi gün işim düşer" diye numarasını silmediğin arkadaşlar, eş dost, akraba. artık mesaj yolayacak kimse kalmadıktan sonra forward mailler gibi saçma sapan mesajları telefon rehberindeki herkese yollarsın.
saat 23:59 olduğunda tüm telefonlar susar herkeste bi tedirginlik "- abaca bi mesaj daha yollasam kontör gider mi" diye. lan a.mcık ağızlı tüm gün o kadar mesaj yolladın, telefonun tuşlarını aşındırdın bırak ta iki kontörün gitsin ne var.
saat 00:00 herkes normal hayatına döner, az önce mesaj yolladığınız arkadaş size mesaj yerine çağrı atar.
türk üniversite gençliğinin hayatlarında koca bir günü yemeden içmeden, kafasını telefondan kaldırmadan, yan odadaki arkadaşına bile mesaj atarak geçirmelerini sağlayan turkcell e bi sözüm var.
"- 578 mesaj yolladım o gün naberrrr!! nası kitledim ama sana....."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar