bugün
- günaydın4
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması13
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- kadın olmanın avantajları16
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- nervio22
- g i l d e d l i l y18
- hayatın kuralları9
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- yaşamak istenilen şeyler10
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- türkiye'ye geldim11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- geceye bir şarkı bırak10
- yazarların sevmediği insan türleri2
- penisi seks objesi olarak görmek7
- kurtar bizi müsavat16
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- dil dalak beyin böbrek yiyen kız3
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kankadan sevgili olur mu5
- fenerbahçe7
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- okan buruk13
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- friedrich hegel la bi cay icek7
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
- ismail kartal4
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- zengin olunca yapacaklarınız3
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- gençlerbirliği4
- günün şiiri2
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- anın görüntüsü30
- trans kadın çekiciliği5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- devran dönecek8
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- iremga31
- aldığınız en büyük risk3
Manevi bir çocuğum var sözlük. Kendisi bizden biraz farklı, afrikalı bildiğin. Bana "annejim" diyor, arkadaşlarına da annem diye tanıtıyor. Herkes meraklı gözlerle "nasıl yaa?" derken çok eğleniyoruz. ona burada transfer olabileceği futbol kulübü arıyoruz *. Menejer de oldum sonunda. Neyse.
Geçen gün güzelim memleketim eskişehir'e gitmek için otobüs bekliyorum, vakit geç olduğu için evladım beni yalnız bırakmadı tabi. Dersten çıkmışım, açım. Çantamda da bisküvi var ama adına nedense hiç dikkat etmedim be sözlük. Negro vardı, evet. Çocuk da aç, gördü bisküvimi. Al dedim, paketi sonradan farketti ve sanırım bisküvinin adını da. Hayır dedi. Biraz somurttu. Anlamadım ilk başta nedenini. Eline birkaç bisküvi sıkıştırdım. Bi taraftan da anlatıyorum, "en sevdiğim bisküvi bu benim, sen de seveceksin çocuum" falan da filan. Ayıp olmuş dimi ? Hadi ben dalgınım yorgunum ama sana ne demeli, oldu mu bu yaptığın şimdi eti? Bozdun moralini çocuğun.
O değil, ne zaman istiklal caddesinde takılsak bir ilginçliktir buluyor bizi. Bir tv kanalı "futbolda şiddet" konusunda röportaj yapmak istedi, benden tercüme yapmamı bekliyor. Dedim "acelemiz var ama sorayım bakalım" sordum ama kurtulmak istiyorum bi taraftan. Gitmek ister misin, hadi boşverelim işimize bakalım dedim çocuğa, direkt mikrofonu aramızda gezdirmeye başladılar. Kamera falan kayıtta. Hani normalde ingilizcem ana dilim kadar akıcı, oğlumla muhabbetimizi duyup beni yabancı sanan sonra da Türkçe konuştuğuma şaşıranlar var. Ama aklıma gelmedi "futbolda şiddet"i nasıl ifade edeceğim. Hala da bilmiyorum. Röportajdan neyse ki bir süre sonra vazgeçtiler, kapanış görüntüsü aldılar. ben de nerede ne zaman yayınlayacaklarını sormayı unuttum iyi mi ? * *
Geçen gün güzelim memleketim eskişehir'e gitmek için otobüs bekliyorum, vakit geç olduğu için evladım beni yalnız bırakmadı tabi. Dersten çıkmışım, açım. Çantamda da bisküvi var ama adına nedense hiç dikkat etmedim be sözlük. Negro vardı, evet. Çocuk da aç, gördü bisküvimi. Al dedim, paketi sonradan farketti ve sanırım bisküvinin adını da. Hayır dedi. Biraz somurttu. Anlamadım ilk başta nedenini. Eline birkaç bisküvi sıkıştırdım. Bi taraftan da anlatıyorum, "en sevdiğim bisküvi bu benim, sen de seveceksin çocuum" falan da filan. Ayıp olmuş dimi ? Hadi ben dalgınım yorgunum ama sana ne demeli, oldu mu bu yaptığın şimdi eti? Bozdun moralini çocuğun.
O değil, ne zaman istiklal caddesinde takılsak bir ilginçliktir buluyor bizi. Bir tv kanalı "futbolda şiddet" konusunda röportaj yapmak istedi, benden tercüme yapmamı bekliyor. Dedim "acelemiz var ama sorayım bakalım" sordum ama kurtulmak istiyorum bi taraftan. Gitmek ister misin, hadi boşverelim işimize bakalım dedim çocuğa, direkt mikrofonu aramızda gezdirmeye başladılar. Kamera falan kayıtta. Hani normalde ingilizcem ana dilim kadar akıcı, oğlumla muhabbetimizi duyup beni yabancı sanan sonra da Türkçe konuştuğuma şaşıranlar var. Ama aklıma gelmedi "futbolda şiddet"i nasıl ifade edeceğim. Hala da bilmiyorum. Röportajdan neyse ki bir süre sonra vazgeçtiler, kapanış görüntüsü aldılar. ben de nerede ne zaman yayınlayacaklarını sormayı unuttum iyi mi ? * *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar