bugün
- sözlükte flörtleşmek17
- normal sozluk8
- mavi gözlü erkek5
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- pandela43
- türk müsün6
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- azgın türbanlı10
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl6
- lanetli çaylak2
- sözlükte dertleşme3
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- gerizekalı ai moderatör2
- abd başkanlık seçimi2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- dünyanın en kısa fıkrası4
- evlenmekten korkmak10
- yaşlılara moruk demek4
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- uçağa binmek3
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- alttaki yazara aşık ol11
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- pazartesi diyete başlıyorum3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- nermin3
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- gerdek namazı10
- el alemin köpekliğini yapmak2
- velvet ile revani yemek6
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- izlenmiş en kusursuz film5
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- senegal7
- olgayella2
- deniz göktaş17
kahramanmaraş'ın en büyük ilçesidir. türkiye'deki bir çok ilden büyük olmasıylada dikkat çeker. türkiye'nin en önemli dünyanında en önemlileri listesindedir elbistandaki linyit madenleri ve termik santral. kahramanmaraş ekonomisinin can damarı olması nedeniyle il olmasına maraş halkı bir türlü müsade etmez. onyıllardır aha ora il oldu biz daha büyüğüz biz niye olmuyoruz diye çabalar. seçim programında başbakanın miting yaptığı iki ilçeden biridir yine bu il talebi gündeme gelmiştir. pınarbaşı , içmeler , tarihi bir çok han, hamam vs. ile ünlüdür. kömür işletmeleri,şeker fabrikası ilçe ekonomisinde büyük paya sahiptir. mhp'nin kalesi olarak görülen ilçe başbakanın miting jestiyle bu dönem akp'ye düşmüştür ki akpliler bile şaşırmıştır. elbistan, fransa'nın kuzey doğusu'ndaki pont-à mousson şehri ile kardeş şehirdir. son 20 yıldır hem mhpli hem akpli çalışan çabalayan belediyeleri sayesinde çevre düzenlemeleriylede maraş'a öyle yapılmaz böyle yapılır dedirtmiştir. birçok ünlü markanın, bayilikleri olan ilçede ben bunu bulamadım demek pek mümkün değildir. dulkadiroğullarına baş şehirlik yapmıştır tarihte. hala dulkadirlilerden kalma eserler tek tükte olsa görülür.ceyhan nehrinin doğduğu yerde olması nedeniyle su sıkıntısı asla olmamıştır, şehrin altının tamamen su olduğu deprem uzmanları tarafından belirtilir ve risk arzettiği söylenir.
dipnot: elbistanlılar asla maraşlıyım demezler. yurtdışında bile sorsanız elbistanlıyım derler. maraşlılarla pek anlaşamazlar , malatyaya ve malatyalılara daha yakındırlar. kendisi doğu anadoluda olmasına rağmen maraş içinde akdenizde geçer. ki bende hayatımda sadece bir kere maraşlıyım demişimdir, maraştaki bir konser esnasında oda onlar daha kalabalıktı iş tartışmaya döndü kavgaya doğru gidiyordu.
endipnot: havası kirlidir kışın , ama bir başkadır benim memleketim. nüfusu unutmuşuz 100.000 üstündedir ama net bir sayım rakamı yok birkaç yıldır.
birçok kaliteli restaurant ve dondurma salonlarıyla dikkat çekebilir.
ahanda tanıtım videosu yapmış etem ;
http://www.etemlisesi.k12.tr/
Şimdi ben seni nasıl bırakıpta gideyim ulan.
dipnot: elbistanlılar asla maraşlıyım demezler. yurtdışında bile sorsanız elbistanlıyım derler. maraşlılarla pek anlaşamazlar , malatyaya ve malatyalılara daha yakındırlar. kendisi doğu anadoluda olmasına rağmen maraş içinde akdenizde geçer. ki bende hayatımda sadece bir kere maraşlıyım demişimdir, maraştaki bir konser esnasında oda onlar daha kalabalıktı iş tartışmaya döndü kavgaya doğru gidiyordu.
endipnot: havası kirlidir kışın , ama bir başkadır benim memleketim. nüfusu unutmuşuz 100.000 üstündedir ama net bir sayım rakamı yok birkaç yıldır.
birçok kaliteli restaurant ve dondurma salonlarıyla dikkat çekebilir.
ahanda tanıtım videosu yapmış etem ;
http://www.etemlisesi.k12.tr/
Şimdi ben seni nasıl bırakıpta gideyim ulan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar