bugün

bimcell

tarifelerini yayınlamış bulunmaktadır ;

bimübarek ; hacı müşterilerimize özel olan bu pakettten yararlanmak için mekke ' de ihramla çekilmiş bir fotoğrafınızın olması yeterli.( fotoğraf makinesi , fotoğrafın hac zamanı çekildiğini kanıtlar nitelikte olmalıdır) tarifemiz tamamen ücretsiz olup allah rızası için verilecektir, dualarınızı eksik etmeyin yeter.

umre ul bim ; en az üç kere umreye gittiğinizi kanıtlayan diyanet işleri başkanlığından onaylı belgenizle bize gelin, her yöne 6666 dakika ve her yöne 666 mesaj sadece 6.60 lira. umre ul bim farkını sizde hissedin.

bimam ; gözümüzün bebeği imamlarımız bu tarifeyle coşacak. sabah ezanından başlayıp yatsı ezanına kadar olan vakitte( cuma günleri hariç ) her yöne sınırsız konuşma ve mesajlaşma bedava olup, geri kalan zaman da ise dakikası 0.6 kuruştan olacaktır. ( diyanet işleri başkanlığı' nın açtığı herhangi bir yarışmada 1. lik elde eden imamlarımız 3 ay sınırsız ve ücretsiz konuşacaktır).

bi(m)namaz ; gençlerimizin yoldan çıktığı şu dönemde hatırlatmak isteriz ki 5 önemli bir rakamdır. günde 5 vakit namaz kılan, kılmaya niyeti olan, kılmak için söz veren bütün öğrencilerimizi kapsayan bu tarifemiz sadece 5 liradır. her yöne 5000 dakika , her yöne 5000 sms ve her yöne 5 gb internetin olduğu bu paketimiz namaza davettir.

not : ramazan ve kurban bayramı, kandiller, cuma günleri ve üç ayların ilk gününde bütün tarifelerde sınırsız mesaj ve konuşma ücretsizdir.