bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- paranın devrinin bitmesi7
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- özgürlük vs eşitlik5
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- yasak cinsel ilişkiler15
- futbol13
- sarma saramayan kız10
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- true'nun çaylak olması7
- türkiye28
- online listesinin yine gelmesi6
- italya12
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- belçika10
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- hamburger4
- gece vakti sözlüğe girenler3
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- fatma betül sayan kaya42
- rapunzel'in bitli bir çingene olması4
- pazartesi4
- amına koyduğumun orospusu4
- kürtçülerin köfteci yusuf boykotu3
- altay bayındır6
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- online sayısından utanıp entry sayısını siklememek2
- orkun kökçü6
- yağmurlu gece6
- placebo2
- karlı havada ormanda tek başına kalmak2
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği2
- herkesin bir isminin olması2
- abberline ın yeni hesabı11
- barış alper yılmaz6
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- sözlük erkeğine açılmak4
- seçim olursa oy kullanırsın3
- uludağ sözlük çeteleri3
- konfor alanına yapışıp kalmak4
hızlı kilo vermenizi sağlayan fakat "heyo kilo verdim hamburgerlere aynen devam edeyim" tarzı bir yaklaşım içine girdiğinizde verdiğinizin 1.5 katını aldırabilecek diyettir.
ilk aşamanın adından bile bunu anlayabilirsiniz. atak. yani yağlara karşı bir blitzkrieg harekatı. siz saldırıyı durdurunca onlar da aynı şiddette karşılık verecek ve vücut bulduğu her karbonhidratı yağa çevirecektir.
stabilizasyon evresini sporla desteklemek gerek kanaatindeyim. bugün yarın başlayacağım ben de bu diyete ve deneyimlerimi paylaşırım.
atak evresi izlenimleri: efsane dizi "the wire" da da belirtildiği üzere "hapishaneye bir girdiğin gün bir de çıkacağın gün zor geçer". karbonhidratlara vücudunuz nasıl alışmış ve nasıl deli gibi istiyor şaşırıyor insan. bu atak evresi gerçekten atak geçiyor. 2. günümde karnım tok olmasına rağmen şekere ve karbonhidrata açım.
atak evresi son akşamı: eve gelirken yarım litre südü yalan etmeme rağmen tartıda 79.3 sayısını gördüm. başladığım gün 82.3 tü. ama asıl yarın uyanınca aç karnına tartılmak en sağlamı. ilk gün zor gerisi kolay be sözlük. aklına karbonhidratların geldiği anları, yağların parçalanırken senden merhamet dilemesi olarak görürsen daha da bir zevkli oluyor.
gün 6: bu sabah tartı 78.1 kiloyu gösterdi. ama göbekde bir değişiklik yok gibi. akşam tartıldım 79.1 diyordu. eskiden 82-83 arası oynayan tartı şimdi 80-79 arası oynuyor. dukana devam devrime selam.
gün 12: tartı 77.3 kiloyu gösterdi ve dieti kestim. bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermek hiç sağlıklı gelmedi bana açıkçası.
ilk aşamanın adından bile bunu anlayabilirsiniz. atak. yani yağlara karşı bir blitzkrieg harekatı. siz saldırıyı durdurunca onlar da aynı şiddette karşılık verecek ve vücut bulduğu her karbonhidratı yağa çevirecektir.
stabilizasyon evresini sporla desteklemek gerek kanaatindeyim. bugün yarın başlayacağım ben de bu diyete ve deneyimlerimi paylaşırım.
atak evresi izlenimleri: efsane dizi "the wire" da da belirtildiği üzere "hapishaneye bir girdiğin gün bir de çıkacağın gün zor geçer". karbonhidratlara vücudunuz nasıl alışmış ve nasıl deli gibi istiyor şaşırıyor insan. bu atak evresi gerçekten atak geçiyor. 2. günümde karnım tok olmasına rağmen şekere ve karbonhidrata açım.
atak evresi son akşamı: eve gelirken yarım litre südü yalan etmeme rağmen tartıda 79.3 sayısını gördüm. başladığım gün 82.3 tü. ama asıl yarın uyanınca aç karnına tartılmak en sağlamı. ilk gün zor gerisi kolay be sözlük. aklına karbonhidratların geldiği anları, yağların parçalanırken senden merhamet dilemesi olarak görürsen daha da bir zevkli oluyor.
gün 6: bu sabah tartı 78.1 kiloyu gösterdi. ama göbekde bir değişiklik yok gibi. akşam tartıldım 79.1 diyordu. eskiden 82-83 arası oynayan tartı şimdi 80-79 arası oynuyor. dukana devam devrime selam.
gün 12: tartı 77.3 kiloyu gösterdi ve dieti kestim. bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermek hiç sağlıklı gelmedi bana açıkçası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar