bugün

galatasaray

anlaşılamayan galatasaray'ın içindeki adamlar, taraftarları dahil yapılan sikik centilmenlik gösterileridir.

kardeşim galatasaray'ın hakkı yenirse galatasaray klip de yapar, kara propaganda da yapar, ortalığın amına da koyar. açık, net söylüyorum.

siz dua edin ki galatasaray şampiyon olsun. yoksa rezaletin bini bir para olur, ne fifası kalır, ne uefası hep beraber cas'a gideriz.

sonra aziz yıldırım denen kişiliğin hatrına türk futbolu ciddi ciddi bitme noktasına gelir.

sizi de bu sefer ne digiturk kurtarabilir, ne demirören. devlet olaya el atar, digiturk de görür dünyanın kaç bucak olduğunu.

sen koskoca soruşturma açacaksın, binlerce sayfayla şikeyi kanıtlayacaksın, sonra yayın hakkıydı para puldu diye koyduğun playoff'un hatrına fener'e 1 puan silme cezası bile vermediğin gibi benim de normal sezonda kazandığım puanları gaspedeceksin.

adama sorarlar taşşak mı geçiyorsun diye? lan madem herkes suçsuz aziz yıldırım neden içerde? neden playoff oynatıyorsun? neden bu soruşturmayı açanlardan hesap sormuyorsun?

yok değilse neden bu kadar adamı serbest bırakıyorsun? kimseye tek puan ceza vermiyorsun?

sonra fenerbahçe'liler hem ağlıycaklar yıldızlarımız gitti ama hala ayaktayız diye, hem de kapalı kapılar ardında aldıkları garantilerle 20 milyon eurolara forvet alacaklar.

işte bu da fenerbahçe taraftarının değer yargısı, neyle övündüğünün belgesi.

beyler her şey bir yere kadardır, galatasaray gerekirse gider başka bir platformda oynar, gerekirse hiç oynamaz, farketmez.

ama galatasaray konu mankeni de değildir, tiyatro oyuncusu da değildir.

şimdi bir kısım aklı evvel çıkıp galatasaray çok mu temiz diyebilir bana hitaben. evet, değil diyelim. sizin dediğiniz olsun.

4 takımı da 2.lige düşürecek babayiğit varsa buyursun düşürsün, amenna. herkese adalet dağıtacaksan, 2011'in, 2001'in, 2003'ün, 1993'ün cezasını vereceksen sana galatasaray düşmesin diyen orospu çocuğudur zaten.

benim şampiyonluğuma çök hadi onu anladık ama önce bu tapelerin, davanın, bana yaşattığın eziyetin hesabını ver. ki bu lafım da fenerbahçe camiasından da ziyade aziz yıldırım'a, mehmet ali aydınlar'a ve digitürk'edir.

3 kuruş parasıyla forma alan, maça giden ve en önemlisi 10 senedir digitürk üyeliği olan biri olarak da hesap sormak sonuna kadar hakkımdır.
© copyright 2005 - 2026