bugün

spartacus vengeance

dindar gençliğe yakışmayan, çok ayıp ve münafıkça sahnelerin olduğu dizi film.
görsel

not: alttaki mira'dır.

not2: malum yerlere düşmüştür, malum yerler çok güzel, iyi ki varlar...

--3. bölüm spoiler--
öncelikle, crixus ölmedi, (kalbimizde yaşıyor) zira bir sonraki bölümde ashur ipnesi ile dominas'ın konuşmalarına flashback yapılacak, lucretia, crixus'u canlı getirmesini istedi ashurdan...
bu minvalde lucretia'nın crixus'a olan zaafı hasebiyle crixus esaretten kurtulacak bir şekilde, ayrıca kaçarken oenemaus'u da yanında götürecek.
bunlar tabi gelecek bölümün konuları, biz 3. bölüme bakacak olursak, o cermen çocuk agtor mudur nedir, yaptığı resmen ibnelikti, spartaküs ve yandaşları arasında tam bir milli birlik, beraberlik, bir kuvayi milliye ruhu sağlanamadı halen malesef, nasir crixus'a doğruyu itiraf ederek doğru olanı yaptı bence, ama ben bu çocuğa hala güvenmiyorum, göreceksini kesin bir ipnelik yapacak.
ayrıca sarışın hatun tam bir taş, o herife veriyor, harcıyorlar bu hatunu. yazık...
nevia'yı kurtarmak için madene nasıl o kadar kolay girdiler, o kısım biraz saçma olmuş sanki, bir de yeni nevia çok tipsiz, eskisi bir içim suydu, bula bula bunu mu bulmuşlar? ha belki madenlerde geçen günlerin, pasın, kirin yanıltmasıdır, bilemiyorum, hele bir gün yüzüne çıksınlar öyle yorumlarız.
ha bir de lucretia'nın en geç 2 bölüm sonra birileriyle sevişmesini istiyorum ve sanırım bu isteğim gerçekleşecek, lucretia bence ilithyia kevaşesinden intikam almak için legatus'a vermeli.
--3. bölüm spoiler--
güncel Önemli Başlıklar