bugün
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- ellerim bos gonlum hos24
- silver ile evlenecek erkek37
- kuzey kore de bim olmaması4
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- katatespizartmasi14
- özel mesaj ifşası3
- gecenin şarkısı9
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- yüzüklerin efendisi2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak2
- sigara kahvenin imanidir2
- ağlayarak 31 çekmek4
- gocu iticiliği2
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- seri kalça koklayıcısı4
- simko311
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- kestane mantarı2
- kuzey korenin güneyden daha büyük olması2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- cemaatçi subaylar3
- cinler nefilimlerdir3
- coca cola light3
- sarapci koala63
- canım yanıyo sözlük3
- ortama girince herkesin susması11
- kebap yiyen kız6
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- çekirdek kola3
- uludağ sözlük radyo3
- maltepe sahilde adamın götünü tıraş eden kadın3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- seri artılayan melek4
- ipkis2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı13
- karınıza sahip çıkar mısınız3
- sözlük kızlarının ojeleri7
- rus hava sahasını kapatıyorum2
- yazarların en sevdiği küfürler7
- parayla saadet olması18
- sozlukteki eksiciler5
Onur Ünlü'nün en iyi filmlerinden biri. Polis filminden beri Onur Ünlüyü sevip takip eden bir insanım. Hatta günümüz yönetmen sinemasında tek takip ettiğim kişidir. Film aile kavramına güzel güzel anlamlı bir şekilde dokundurmuş giderken bir an Onur Ünlü absürdlükten vazgeçmiş gibisinden korkarken buldum kendimi ama finale doğru film üst üste tokatlarını zirve absürd sahnelerle çaktı. Bende dumur üstüne dumur yaşadım ve keyifli bir şekilde salondan ayrıldım. Daha iyi olamazmıydı, olurdu da ne gerek var? Oyunculuklar, senaryo, kadrajlar hepsi bence oldukça başarılı ve tatmin edici. Onur Ünlü den niye başyapıt bekliyoruz, asıl sorun bu bence. Adamın böyle bir iddiası yok. Onur Ünlü sineması budur, salona gidip yeterince komik değil, küfürler sert irrite oldum, sahneler rahatsız edici diyerek çıkan kişi Onur Ünlü için değil Leyla ile Mecnun'un yapımcılarından dendiği için gitmiştir ki Leyla ile Mecnun çok sevmeme rağmen Onur Ünlü'nün yazdığı bir dizi değildir. Dikkat etmek lazım, Onur Ünlü'nün kalemi budur sevmediyseniz sevmemeniz normal çünkü sırf sevilsin diye yazıp çekmez, derdi vardır paylaşır katılırsın, katılmazsın sana kalmıştır. Yönetmenin sinemasına hakim biri olarak bu iş olmuştur diyebilirim. Öncelikle Güneşin Oğlu her ne kadar sevilse de(bende severim) sinemasal zaafları gözardı edilemeyecek bir film. Bundan dolayı bence Onur Ünlü'nün en iyi filmlerinden biri Polis, Beş Şehir den sonra bu filmdir. Filme absürd komedi sıçana kadar gülüceğiz diye girecek olanlar varsa gitmesin! Onur Ünlü sineması sevenler varsa gitmekte tereddüt etmesin! Çünkü sadece absürd değil, bir o kadarda çarpıcı, gerilimli ve minimum düzeyde olsa da dramatik. Birde şu vizyon tarihi ayarlanırken vizyon takvimi dikkate alınsa çok iyi olacak. Twilight yüzünden film salon bulmakta zorlanıyor.Bir daha ki filmlere diyelim, üstadın arayı açmamasını dileyeyim.
Özel not: Bülent Emin Yarar filmin en iyi oyuncusuydu bence. Zamanında Haluk Bilginer tiyatrosunda canlı izlediğimde de oyunculuğunun etkisi oldukça çarpıcıydı. Hala da öyle.
edit: imla.
Özel not: Bülent Emin Yarar filmin en iyi oyuncusuydu bence. Zamanında Haluk Bilginer tiyatrosunda canlı izlediğimde de oyunculuğunun etkisi oldukça çarpıcıydı. Hala da öyle.
edit: imla.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar