bugün
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- bir insanın muadilini bulmak5
- tuvalete sıçımhane diyen kezo4
- online 40 yazar ne yapıyor3
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- dudağında bir boyası eksik yuzır4
- kulağın pıtı gibi olması3
- yanlışlıkla gey olmak9
- gey erkeklerin buluşma noktası2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde9
- din ve ahlak2
- sıcak hava vs soğuk hava2
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- merfulu9
- sözlük kızlarının acayip tatlı olması3
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- sen neye inanıyorsun2
- rodrigo mora6
- günlük tutan erkek19
- evde köpek beslemek2
- wc'ye telefonsuz girmek6
- adnan menderes2
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- arda güler5
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- her yerde sümkürebilen insan6
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- halkını düşünmeyen lider4
- seçimi yine akepe kazanacak3
- gocu8
- anafartalar cephesi2
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi3
- yazarların para ödediği yapay zekalar2
- çomar haber ajansı3
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- gratisin içini merak etmek8
- merhabalarr5
- kavalali mehmet ali pasa5
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak3
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması3
- yeşil kuşak projesi3
- sigara yasağı3
- mekke anlaşması14
- ay diyen erkek3
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- arkadaşlar nasılsınız11
--spoiler--
"hadi sigara içelim," derdim o bize ait olmayan; fakat o an için evimiz hissettiğimiz yerde. "hadi," derdin gülümseyerek. kalkardık yataktan, elini tutardım odayla mutfak arasındaki o kısacık mesafede bile. tenimin tenine değdiği zaman dilimi değerliydi çünkü, geçmek yerine koşuyordu o zaman denen orospunun çocuğu.
odada sigara içmezdik, çünkü oda bizim değildi. onun yerine camel soft paketinden iki tane sigara ve bana hediye ettiğin o güzel, turkuaz renkli çakmağı tutmadığım elinle cebime atıp, mutfağa doğru yol alırdım.
katlanan ve doğal olarak açılan sandalyede sen otururdun sevgili. camın kenarındaydı o sandalye ve camın kenarı apartman boşluğuna bakarken ben sana bakardım o apartman boşluğuna yuva yapmış kuşlarla birlikte. sandalyeyi bana çevirir, bir elinle elimi içerdin, bir elinle sigarayı.
ben tahta sandalyede otururdum. sana bakardım, sen utanır "yaa bakma" deyip gülümserdin. ben de kafamı çevirirdim çocuklar misali yalancıktan. beynimin sana tabi ettiği gözler üzerinde kalırdı.
o katlanan sandalye ve tahta sandalye bize şahit olmuştu, ne kadar mutlu olduğumuza. kutsal varlıklardı, tıpkı o camel soft paketi, turkuaz çakmak ve çakmakla aynı renkte olan, kuruyemiş kasesinden bozma o kül tabağı gibi.
ben onların hepsini senden sonra, senden daha fazla sevdim.
--spoiler--
"hadi sigara içelim," derdim o bize ait olmayan; fakat o an için evimiz hissettiğimiz yerde. "hadi," derdin gülümseyerek. kalkardık yataktan, elini tutardım odayla mutfak arasındaki o kısacık mesafede bile. tenimin tenine değdiği zaman dilimi değerliydi çünkü, geçmek yerine koşuyordu o zaman denen orospunun çocuğu.
odada sigara içmezdik, çünkü oda bizim değildi. onun yerine camel soft paketinden iki tane sigara ve bana hediye ettiğin o güzel, turkuaz renkli çakmağı tutmadığım elinle cebime atıp, mutfağa doğru yol alırdım.
katlanan ve doğal olarak açılan sandalyede sen otururdun sevgili. camın kenarındaydı o sandalye ve camın kenarı apartman boşluğuna bakarken ben sana bakardım o apartman boşluğuna yuva yapmış kuşlarla birlikte. sandalyeyi bana çevirir, bir elinle elimi içerdin, bir elinle sigarayı.
ben tahta sandalyede otururdum. sana bakardım, sen utanır "yaa bakma" deyip gülümserdin. ben de kafamı çevirirdim çocuklar misali yalancıktan. beynimin sana tabi ettiği gözler üzerinde kalırdı.
o katlanan sandalye ve tahta sandalye bize şahit olmuştu, ne kadar mutlu olduğumuza. kutsal varlıklardı, tıpkı o camel soft paketi, turkuaz çakmak ve çakmakla aynı renkte olan, kuruyemiş kasesinden bozma o kül tabağı gibi.
ben onların hepsini senden sonra, senden daha fazla sevdim.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar