bugün
- menemen9
- red flag erkek listesi8
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı7
- en uzun mesafe4
- nöbet3
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- köfteci yusuf5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- yazmaması2
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- her gün dışardan yemek yemek2
- balık etli mi kuru götlü mü5
- boy vermek2
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- kediye miyav demek2
- aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uzay teknesi2
- güne bir türkü barcı bırak4
- türk müsün türkiyeli misin12
- ölüm6
- halı sahada 2 gollüğüne kaleye geçmek2
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- işe evden yemek götürmek2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- nasıl birisiniz6
- hırvatistan12
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- rüyada nervio yu görmek8
- alin3
- ayrılık6
- sabahın köründe denize girmek4
- ispanya daki göçmen krizi8
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- milli muharip uçağı kaan3
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- bjk tv2
- anın görüntüsü13
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- japonya23
- mutlu kalmak için öneriler6
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
bir rocky değil, rocky değil derken 1. ve sonuncu filmden bahsediyorum.
Bir raging bull da değil, keza bir the wrestler da değil, filmi 2 kereden fazla izlemediğim haliyle ayrıntılarını da çok hatırlamadığım Cinderella Man de olmayabilir. Ama sanıyorum yönetmen böyle olmasını da istememiş, yani Tek başına christian bale'in karakteriyle bile istese izleyiciye milyonlarca duygu aktarabilirdi, belki de becerememiş de olabilir bilmiyorum yönetmen kim kim değil. Ama yine de güzel film, birşeyler eksik olsa da dövüş sahneleri gaza getirmemesine veya germemesine rağmen, ana karakterle çok fazla yakınlaşamamıza rağmen kimseye çok fazla sevgi veya nefret duymamamıza veya üzülmememize, rağmen atmosferiyle bütünlüğüyle güzel film.
Bununla beraber bir zamanlar çok sevdiğim ama Terminator salvationla John connor gibi efsane bir karakterin içine ettiği için nefret ettiğim (gerçi yönetmen MCG asıl içine etti ya o da başka mesele) Christian Bale abimizi yeniden sevmeme neden olan filmdir de.
--spoiler--
Filmin sonunda gösterilen gerçek Dicky'nin hal tavır ve hareketlerinden Christian bale'in ne kadar büyük bir oyunucu olduğunu anlayabiliyoruz.
--spoiler--
Ayrıca Konu klişe yeavv diye kedi gibi miyavlayacak olan olursa da çenesine doğru sağlam bir aparkat atmak lazım.
ek: yönetmene baktım David Owen Russell diye bir adammış anladığım kadarıyla bu filmle kendini aşmış, o zaman aferin diyelim, Tutup da bundan Darren Aronofsky, Martin Scorsese performansı beklemek yanlış.
BU arada Martin Scorsese ile aronofsky'i yanyana koydum o da yanlış anlaşılmasın.
ayrıca ulan 90lar ne ara dönem filmi kategorisine girmeye başladı arkadaş yaşlandık,
Bir raging bull da değil, keza bir the wrestler da değil, filmi 2 kereden fazla izlemediğim haliyle ayrıntılarını da çok hatırlamadığım Cinderella Man de olmayabilir. Ama sanıyorum yönetmen böyle olmasını da istememiş, yani Tek başına christian bale'in karakteriyle bile istese izleyiciye milyonlarca duygu aktarabilirdi, belki de becerememiş de olabilir bilmiyorum yönetmen kim kim değil. Ama yine de güzel film, birşeyler eksik olsa da dövüş sahneleri gaza getirmemesine veya germemesine rağmen, ana karakterle çok fazla yakınlaşamamıza rağmen kimseye çok fazla sevgi veya nefret duymamamıza veya üzülmememize, rağmen atmosferiyle bütünlüğüyle güzel film.
Bununla beraber bir zamanlar çok sevdiğim ama Terminator salvationla John connor gibi efsane bir karakterin içine ettiği için nefret ettiğim (gerçi yönetmen MCG asıl içine etti ya o da başka mesele) Christian Bale abimizi yeniden sevmeme neden olan filmdir de.
--spoiler--
Filmin sonunda gösterilen gerçek Dicky'nin hal tavır ve hareketlerinden Christian bale'in ne kadar büyük bir oyunucu olduğunu anlayabiliyoruz.
--spoiler--
Ayrıca Konu klişe yeavv diye kedi gibi miyavlayacak olan olursa da çenesine doğru sağlam bir aparkat atmak lazım.
ek: yönetmene baktım David Owen Russell diye bir adammış anladığım kadarıyla bu filmle kendini aşmış, o zaman aferin diyelim, Tutup da bundan Darren Aronofsky, Martin Scorsese performansı beklemek yanlış.
BU arada Martin Scorsese ile aronofsky'i yanyana koydum o da yanlış anlaşılmasın.
ayrıca ulan 90lar ne ara dönem filmi kategorisine girmeye başladı arkadaş yaşlandık,
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar