bugün
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- zengin kızların güzel olması7
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- sinir bozucu şeyler10
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar3
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- insan silmek4
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- hesap ödeyen erkek2
- trump'ın iran'a saldırıların süreceğini açıklaması2
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- haluk levent'e para emanet etmek23
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- clydeless bonnie8
- kendinle aran nasıl4
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- bir insana çirkin demek6
- seni onaracağım diyen partner3
- kuranda namaz yok8
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- sigarayı neden seviyoruz5
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- oğuzhan uğur2
- insan olmaya ceyrek kala12
- henüz doğmamışlara tavsiyeler3
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- ahbap10
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- bik bik'in erkek olması8
bazende duygusala bağlatır insanı...
--spoiler--
bintul, Kadın, 35, istanbul
Aşk yeniden
ilk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenmeye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve "Yaşasın benim de artık bir babam olacak"; diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum " diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar..."
--spoiler--
--spoiler--
bintul, Kadın, 35, istanbul
Aşk yeniden
ilk kocam, ben hamile iken vefat ettiği için, kızım biyolojik babasını hiç görmedi. Arkadaşlarının babalarına baba diyen, aklı ermeye başlayınca babasını sorgulayan bir çocuktu. Yeni bir evlilik aklımın ucundan bile geçmezken, öyle bir adama aşık oldum ki tekrar evlenmeye karar verdim. Evlenmeden önce kızım kocamı kabul etmez diye çok korktuk ama çok şükür ki tam tersi oldu ve "Yaşasın benim de artık bir babam olacak"; diye çok sevindi. Kocam mükemmel bir erkek. Öyle tatlı tatlı, sevgiyle girdi ki o küçücük yüreğe... Üçümüz harika zamanlar geçiriyoruz. Kızım sanki 5 yılın acısını çıkarıyorcasına "baba" kelimesini sürekli kullanıyor. "Baba oyun oynayalım, baba parka gidelim, babam uyutsun beni, babişkom yemeğimi yedirsin, baba beni kucağına al, babacığım seni çook seviyorum " diyor sürekli. Kocam hiç sıkılmıyor ve kızıyla zaman geçirmekten son derece keyif alıyor. Zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değiller. Duygulanıyorum, seviniyorum arasıra da mutluluk gözyaşı döküyorum. Bir gün kocama, "Sen bu yetime babalık yapıyorsun ya, Allah senden razı olsun, cennetin kapıları ardına kadar sana açılsın inşallah" dedim. Gelen cevap karsında hala gözlerim doluyor. "Benim kızım yetim filan değil bir kere tamam mı? Sadece biraz geç karşılaştık seninle o kadar..."
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar