bugün
- ispartalı kızlar9
- arkadaşlar bakar mısınız5
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik5
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- küpe4
- popo liposuction6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- ben divayım5
- cumartesi günü yapılabilecekler2
- hangi manifest kızısın6
- arsa kapatmak3
- travelerin içince pisleşmesi2
- fatma betül sayan kaya71
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- güne acı bir gerçek bırak6
- evli bir adama aşık oldum sözlük21
- ismed bin miralay'ı istihkam vel kalikratyaevi2
- parcalandim toparlanamiyorum35
- akrabanın 11 milyonu gitmiş3
- oyum ak partiye4
- billur tuzu2
- kız görünce değişen erkek4
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- 41 numerolu metanet vapuru2
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi2
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek7
- anın görüntüsü15
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek7
- sözlüğün manyak dolu olması6
- mahalledeki velede oyuncak arabalar vermek2
- from gold from dust28
- kötü karekterlerin iyi den daha güçlü olması4
- oksijenin aslında 70 yılda öldüren bir zehir oluşu3
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek5
- meksika açmazı macerası6
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- emekliler türk milletinin derin devletidir2
- günaydın nervio ve diğerleri2
- sözlüğün en tatliş yazarı2
- fiziği güzel sözlük kızları56
- tele 22
- fırtınadan midilliye geri dönmek2
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- asrın soygunu11
- tinder algoritmasının yazılımcıya attığı kazık2
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
woody allen sinemasında bir kopuş filmidir. annie hall dan önceki erken dönem vudi filmleri son derece absürdlerken bu filmle beraber daha ciddi, ilişkiler üzerine tespitleri daha yoğun olan filmler yapmaya başlamıştır yönetmenimiz. senelerce önce izlediğimde burun kıvırıp 'vudi sadece absürd olsun!' diyen bünyemi seneler sonra tekrar bu filmi izlediğinde ekran karşısına çakıvermiştir. tespitler 10 numaradır. bir kadın olarak annie hall u sonuna kadar anlarsınız ama bir yandan da alvy singer a üzülürsünüz, acaba daha farklı olabilir miydi diye dertlenirsiniz. ama ne yazık ki olay budur. başlarda bir eğitmen edasıyla yaklaşan taraf (ki genelde erkekler olur gerçekten) sonrasında kendi kurmaya çalıştığı şeyin altında eziliverir öylece. tam da filmin başında vudinin ettiği lafa döner hikaye, benim gibi birini kabul edecek bir kulübe girmek istemem... işte, sen o kulübü aklınca 'iyileştirdin' ama şimdi de seni kabul etmeyecek bir noktaya geldi...
elbette burda annie hall karakterini çok edilgen algılamamak lazım. değişimi sadece alvy karakterinin dürtmesinden menkul değil. bir yerde damlanın kendini tamamlaması olay. tetikleyen, cesaretlendiren alvy oluyor. sonrasında da alvy deki bunalımlı karamsar hal (ki muhtemelen ilişkinin başlarında tam da annie yi çeken şey) sonrasında tahammül edilemez bir sıkıntı oluyor. ayrılmak annie yi hafifletirken, alvy i bunalımlı dünyasında daha derine gömüyor...
çok güzel film çok! ama biraz ilişki eskitip öyle izlemek gerekiyor, daha çok anlıyor insan daha çok içine giriyor karakterlerin.
elbette burda annie hall karakterini çok edilgen algılamamak lazım. değişimi sadece alvy karakterinin dürtmesinden menkul değil. bir yerde damlanın kendini tamamlaması olay. tetikleyen, cesaretlendiren alvy oluyor. sonrasında da alvy deki bunalımlı karamsar hal (ki muhtemelen ilişkinin başlarında tam da annie yi çeken şey) sonrasında tahammül edilemez bir sıkıntı oluyor. ayrılmak annie yi hafifletirken, alvy i bunalımlı dünyasında daha derine gömüyor...
çok güzel film çok! ama biraz ilişki eskitip öyle izlemek gerekiyor, daha çok anlıyor insan daha çok içine giriyor karakterlerin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar