sözlük yazarlarının itirafları

çok içten itiraflarda bulunacağım.

sagopa kajmer adlı insanın hala rapçi sanılmasına gerçekten üzülüyorum. önceki yıllardan kaymış çizgisiyle hayatını kaydırdığına inanıyorum.
yaptığı şey * hakkında en ufak bi' fikrim bile yok. insanlar bu insanı dinleyip rap dinlediğini sanmasın ve rap'in içeriğini kirletmesin.

sanatçı diye tabir edeceğimiz insanın, kişiliği-davranışları-sözlerinin haklı bakış açısıyla bütün olması gerektiğini düşünüyorum.
cübbeli ahmet hoca ile yakınlığının bulunduğunu biliyoruz. aldığı tepkilerden ötürü farklı konuşmaya zorlanmıştır. şarkılarındaki ağırlık dini konulardır, bunu onu eskiden dinleyen ve destekleyen insanlarda söyler.

bir sanatçının namaz çıkışındaki fotoğrafı, konser fotoğraflarından daha çoksa ki eğer, ben burda bir şey ararım, bir prim elde etme çabası.
prim çabasını geçtim, bir mesajdır o zaman bu:
'' ben dini kişiliğimle de göz önünde olmak isterim '' demek değil midir?

türkiye'de göz önünde bi' rapçiyseniz eğer; rap müziğini tanıtmalı, yeraltındaki mc'lere destek olmalısınız. ancak böyle yaptığınız sanatı türkiye'de ileriye götürebilirsiniz.
ceza,fuat gerçekten bunu başarıyla yapan sanatçılardır.

pit10'un kelimesi kelimesi hak verdiğim bir sözü şu;
'' inanç; inanılan ve inanan arasındaysa içte yaşanılanı makbuldür. afiş etmek gibi üzerinden siyaset ya da şarkı yapmak da sadece prim amaçlıdır. ''

gerçek rap dinleyenler; sagopa'dan şu an habersiz kesimdir.
© copyright 2005 - 2026