bugün
- japonya17
- kırgızistan8
- çin8
- gürcistan25
- en iyi simit hangi şehirdedir21
- latin atasözleri6
- geceye bir şarkı bırak16
- on ikinci neslin ezik olması2
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- geceniz nasıl geçiyor7
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- antalya şu an 28 derece4
- isveç3
- cep telefonu4
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- tez yazmak4
- ctrlx22
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- ağlamamak için kendini tutmak11
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- ispanya3
- ona bir şey söyle11
- almanya10
- kazakistan2
- danimarka7
- italya2
- finlandiya3
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- norveç3
- hewal ebo18
- sabahattin zaim üniversitesi2
- belçika2
- kuran da namaz yok21
- özlenilen şeyler2
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- lahmacunu elle yiyen kız14
- uluslararası ilişkiler2
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- fransa3
- ilgi isteyen kız16
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- içim yanıyor be sözlük7
- evli kadınla beraber olmak2
- portekiz3
- e'e f e6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
çok içten itiraflarda bulunacağım.
sagopa kajmer adlı insanın hala rapçi sanılmasına gerçekten üzülüyorum. önceki yıllardan kaymış çizgisiyle hayatını kaydırdığına inanıyorum.
yaptığı şey * hakkında en ufak bi' fikrim bile yok. insanlar bu insanı dinleyip rap dinlediğini sanmasın ve rap'in içeriğini kirletmesin.
sanatçı diye tabir edeceğimiz insanın, kişiliği-davranışları-sözlerinin haklı bakış açısıyla bütün olması gerektiğini düşünüyorum.
cübbeli ahmet hoca ile yakınlığının bulunduğunu biliyoruz. aldığı tepkilerden ötürü farklı konuşmaya zorlanmıştır. şarkılarındaki ağırlık dini konulardır, bunu onu eskiden dinleyen ve destekleyen insanlarda söyler.
bir sanatçının namaz çıkışındaki fotoğrafı, konser fotoğraflarından daha çoksa ki eğer, ben burda bir şey ararım, bir prim elde etme çabası.
prim çabasını geçtim, bir mesajdır o zaman bu:
'' ben dini kişiliğimle de göz önünde olmak isterim '' demek değil midir?
türkiye'de göz önünde bi' rapçiyseniz eğer; rap müziğini tanıtmalı, yeraltındaki mc'lere destek olmalısınız. ancak böyle yaptığınız sanatı türkiye'de ileriye götürebilirsiniz.
ceza,fuat gerçekten bunu başarıyla yapan sanatçılardır.
pit10'un kelimesi kelimesi hak verdiğim bir sözü şu;
'' inanç; inanılan ve inanan arasındaysa içte yaşanılanı makbuldür. afiş etmek gibi üzerinden siyaset ya da şarkı yapmak da sadece prim amaçlıdır. ''
gerçek rap dinleyenler; sagopa'dan şu an habersiz kesimdir.
sagopa kajmer adlı insanın hala rapçi sanılmasına gerçekten üzülüyorum. önceki yıllardan kaymış çizgisiyle hayatını kaydırdığına inanıyorum.
yaptığı şey * hakkında en ufak bi' fikrim bile yok. insanlar bu insanı dinleyip rap dinlediğini sanmasın ve rap'in içeriğini kirletmesin.
sanatçı diye tabir edeceğimiz insanın, kişiliği-davranışları-sözlerinin haklı bakış açısıyla bütün olması gerektiğini düşünüyorum.
cübbeli ahmet hoca ile yakınlığının bulunduğunu biliyoruz. aldığı tepkilerden ötürü farklı konuşmaya zorlanmıştır. şarkılarındaki ağırlık dini konulardır, bunu onu eskiden dinleyen ve destekleyen insanlarda söyler.
bir sanatçının namaz çıkışındaki fotoğrafı, konser fotoğraflarından daha çoksa ki eğer, ben burda bir şey ararım, bir prim elde etme çabası.
prim çabasını geçtim, bir mesajdır o zaman bu:
'' ben dini kişiliğimle de göz önünde olmak isterim '' demek değil midir?
türkiye'de göz önünde bi' rapçiyseniz eğer; rap müziğini tanıtmalı, yeraltındaki mc'lere destek olmalısınız. ancak böyle yaptığınız sanatı türkiye'de ileriye götürebilirsiniz.
ceza,fuat gerçekten bunu başarıyla yapan sanatçılardır.
pit10'un kelimesi kelimesi hak verdiğim bir sözü şu;
'' inanç; inanılan ve inanan arasındaysa içte yaşanılanı makbuldür. afiş etmek gibi üzerinden siyaset ya da şarkı yapmak da sadece prim amaçlıdır. ''
gerçek rap dinleyenler; sagopa'dan şu an habersiz kesimdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar