bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı23
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- kıza aşık oldum ne yapacağım4
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- futbol11
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- kişiyi değiştiren şeyler2
- ben geldim naneler8
- ahlakçılık3
- gece gece incir yemek3
- birader bay beyler2
- sözlük yazarlarının nahları9
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- antipanik12
- melih gökçek6
- menzil cemaati ne üretiyor7
- rafael leao31
- aleksey batrakov9
- sarapci koala72
- victor osimhen3
- bir şey soracağım5
- para harcamayı sever misiniz6
- uyumayın konuşalım3
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- galatasaray8
- almanya2
- osuruk kokusu3
- s'i l v'e r m'i s t4
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- seri eksicilerin uyuması5
- hayatı dar eden aile3
- arkadaşlar hesabı silicem14
- fenerbahçe23
- ünlülerin çocuklarına değişik isim koyma çabası2
- arkadaşlar sıkıldım3
- 29 ağustos 2026 dortmund hamburg maçı2
- hoşlanılan kızın kirveniz olması2
- salih mirzabeyoğlu2
- tai lung36
- incir2
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- günün sözü24
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- mauro icardi5
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- velvet23
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
--spoiler--
Dün Dünya Gündemi'ne bir fotoğraf düş(ürülmüş)tü. Putin her zamanki o güçlü, kaslı ya da silahla olan fotoğraflarının aksine bu sefer insani ve daha sade bir görüntü çiziyordu. Hatta bazılarına göre fazla mütevazi ya da görgü sınırlarının altındaydı. Putin'in evinde hala tüplü televizyon olması bütün dünyayı şaşkına çevirmişti.
Aslında öncelikle "Yıl 2010 hala tüplü tv mi?" yerine "Yıl 2010 Rusya'da hala eve giderek mi sayım yapılıyor?" denmeli. Ülkemizin bu konuda çok daha ileri olduğunu görmek güzel.
Düne kadar biz "bizde televizyon yoktu, komşuya giderdik renksiz televizyon izlemeye. O da sadece TRT vardı" diyen bir neslin çocuklarıyız. Bugün gelinen noktada LCD - Plazma ayrımını bilmeyen pek çok vatandaşa sahibiz (ben de bunlar içindeyim) ve hatta en alt gelir seviyesinin bile (o lanet krediler sayesinde) evinde 3B televizyonlar bulunmakta.
Putin'in bu durumu siyasi görgüsüzlük olarak nitelendirilmiş bazı yerlerde. Ancak bu bir ihtiyaç meselesidir, televizyonla görgüsüzlük olacağını ben düşünmüyorum. Orta halli bir aile olarak hala daha o yeni nesil televizyonlara para bayılmıyoruz çünkü gereksiz bir harcama görüyoruz. Putin'i de bu yüzden midir bilmem ama bu konuda tebrik ediyorum. Kanımca da ona "görgüsüzlük" sıfatını takanlar Rus karşıtı medyada yer alıyorlardır.
Tabii ki Rus Toplumunu bilemeyiz ancak bizim toplum için değerlendirildiğinde bu "mütevazilik" iyi bir seçim yatırımı olabilirdi. Bizim ülkemizde standartları biraz yükselten hemen "eski" neye sahipse değiştirdiği için ve standartları yüksek olan hiç kimse bu tarz şeyleri kullanmadığından bi garip geliyor bizlere.
Bence bu bir seçim meselesidir. Görgüsüz olan Putin değildir.
--spoiler--
görsel
http://bikackelam.blogspo...m+%28Karalama+Defterim%29
Dün Dünya Gündemi'ne bir fotoğraf düş(ürülmüş)tü. Putin her zamanki o güçlü, kaslı ya da silahla olan fotoğraflarının aksine bu sefer insani ve daha sade bir görüntü çiziyordu. Hatta bazılarına göre fazla mütevazi ya da görgü sınırlarının altındaydı. Putin'in evinde hala tüplü televizyon olması bütün dünyayı şaşkına çevirmişti.
Aslında öncelikle "Yıl 2010 hala tüplü tv mi?" yerine "Yıl 2010 Rusya'da hala eve giderek mi sayım yapılıyor?" denmeli. Ülkemizin bu konuda çok daha ileri olduğunu görmek güzel.
Düne kadar biz "bizde televizyon yoktu, komşuya giderdik renksiz televizyon izlemeye. O da sadece TRT vardı" diyen bir neslin çocuklarıyız. Bugün gelinen noktada LCD - Plazma ayrımını bilmeyen pek çok vatandaşa sahibiz (ben de bunlar içindeyim) ve hatta en alt gelir seviyesinin bile (o lanet krediler sayesinde) evinde 3B televizyonlar bulunmakta.
Putin'in bu durumu siyasi görgüsüzlük olarak nitelendirilmiş bazı yerlerde. Ancak bu bir ihtiyaç meselesidir, televizyonla görgüsüzlük olacağını ben düşünmüyorum. Orta halli bir aile olarak hala daha o yeni nesil televizyonlara para bayılmıyoruz çünkü gereksiz bir harcama görüyoruz. Putin'i de bu yüzden midir bilmem ama bu konuda tebrik ediyorum. Kanımca da ona "görgüsüzlük" sıfatını takanlar Rus karşıtı medyada yer alıyorlardır.
Tabii ki Rus Toplumunu bilemeyiz ancak bizim toplum için değerlendirildiğinde bu "mütevazilik" iyi bir seçim yatırımı olabilirdi. Bizim ülkemizde standartları biraz yükselten hemen "eski" neye sahipse değiştirdiği için ve standartları yüksek olan hiç kimse bu tarz şeyleri kullanmadığından bi garip geliyor bizlere.
Bence bu bir seçim meselesidir. Görgüsüz olan Putin değildir.
--spoiler--
görsel
http://bikackelam.blogspo...m+%28Karalama+Defterim%29
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar