bugün

sevdiği entry'ler

eksi sozluk hesabi satin alan dangalak

geleceği düşünüp yatırım amaçlı davranan ama parasını heba eden insandır.

zira ölü yatırımdır. taksi plakası sanmaktadır salak.

uludag sözlük uygulamasinin olmama sebebi

zall yapacakmış. bekliyoruz.

eksininki gibi full reklam olmasın da...

bir sebebi yoktur ama kısa sürede iyi bir versiyonu gelecek.

ekşi sözlüğün tekel olmasının tehlikeleri

Uludağ sözlük internetde bulunan sözlüklerin arasında üvey evlat olanıdır. Piç olanı da incidir. Her ikisi de gözden çıkarılmıştır.

uludağ sözlüğün ekşi sözlükten daha iyi olması

galerimiz ve resim ekleme opsiyonu var.

burak oğraş cinayeti

2011 yılında antalya'nın muratpaşa ilçesinde fettah tamince'ye ait rixos lares hotel'de staj yapan lise öğrencisi burak oğraş, kuşkulu bir biçimde yaşamını yitirdi. stajyer gencin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada üç kez savcı değişirken, ne polis, ne savcılık soruşturmasından sonuç çıkmadı. bu arada dönemin antalya emniyet müdürü ali yılmaz, cinayetten bir yıl sonra söz konusu otelde müdür olarak işe başladı.

burak oğraş'ın babası murat oğraş, oğlunun bir cinayete kurban gittiği görüşünde. murat oğraş'a göre oğlu, otelde staj yaparken bazı ahlak dışı davranışlara rastladı ve konuşmaması için öldürüldü. acılı baba, olayla ilgili doğru düzgün soruşturma yürütmediğini düşündüğü emniyet müdürü ali yılmaz'a da tepkili. murat oğraş'a göre emniyet müdürü ali yılmaz da işin içinde. genç stajyerin kayıp olan telefonu da halen bulunamadı. murat oğraş, oğlunun ölümüyle ilgili müge anlı'ya konuk olacağı programın da son anda tepeden bir müdahaleyle iptal edildiğini söyledi.

liseli stajyerin ölümü üzerindeki şaibeler henüz kalkmamışken, abd'de yürütülen epstein soruşturmasına ilişkin açıklanan belgeler, akıllara genç burak'ın ölümünü getirdi. abd adalet bakanlığı tarafından açıklanan belgelerde fettah tamince'nin sahibi olduğu rixos'un da adı geçiyor.

https://www.babaocagi.com...i-ogras-vakasiyla-kesisti

istanbul da ünlülerin yaşadığı sitede büyük vurgun

(bkz: perşembenin gelişi çarşambadan bellidir)

Ne yazık ki devlet kurumlarımız gibi, site ve apartman yönetimleri de denetlenmiyor. Yargı (savcılıklar ve sulh hukuk mahkemeleri), usulsüzlüklere karşı duyarsızca dosya kapatabiliyor. Yöneticiler kira parası kadar aidat toplayabiliyor, sürekli ve gereksiz sözde acil ek masraf çıkartabiliyor, aidatlara usulsüzce dönem ortasında fahiş zam yapabiliyor ve hiçbir şekilde hesap vermeyebiliyor. Özellikle Kovid 19 döneminde alenileşen bu haksızlığa kimse dur diyemiyor. Toplanan yüklü paralar nereye gidiyor, diye bir Allah’ın kulu soramıyor.

ekşi sözlüğün diktatörlük tarzi yönetilmesi

doğu söze ne denir, saygıyla şapka çıkartılır..

ekşi muhalefet yapma kisvesi üzerinden vatan hainliği yapan bir takım tayfanın yuvalandığı ve fakat bunu çaktırmadan yapan destekleyen bir yönetimin hakim olduğu bir platform. işte tam da bu yüzden işlerine gelmeyeni sorgusuz sualsiz uçuruyorlar. çünkü koro halinde bir linç kültürü, ve yine koro halinde bir devlet düşmanlığı ekşi sözlük tabanının bir kısmını oluşturuyor. onu besleyen asıl kaynak bu. bu kadar net bir analizi başka yerde göremezsiniz. buna nasıl kani oldum derseniz: bir gece sırf oturdum, dhkp/c militanlarını savunan Çağdaş hukukçular derneği ile ilgili tüm enrty leri okudum. hemde hiç üşenmedim. tek tek. dehşet verici. herifler bildiğin teröristlerin propagandasından tutun da arka çıkmak kollamak savunmak desteklemek v.s. adına ne varsa hepsini sergilemişler ve hepsi de yazar hala. bilmem anlatabiliyor muyum. ekşi sözlük bu işte. esas gözlerden kaçan ve sakladıkları bu. ben bulur muyum, evet bulurum. eşkare çünkü. gizli saklı değil. başlıklar hala duruyor. sana bana gelince sorgusuz sualsiz yargısız infaz yapıp yazarlıktan uçuran ekşi yönetimi bu herifleri hala bünyesinde barındırıyorsa bil ki bunlar işbirliği halindedir. bak daha henüz kürd milliyetçiliği maskesi altında Kürdistan heveslisi demli/PKK lıları söylemedim. onlar ötekilerden çok daha fazla. bunların ve benzerlerinin hepsi muhalefet şemsiyesi altında kamufle olmuşlar baktığın zaman göremiyorsun ama biraz deşeleyince ne bok olduklarını anlıyorsun. evet..

uludağ sözlüğe uygulama istiyoruz kampanyası

androidapp isimli bir uygulama var da pek iyi değil galiba.

uludağ sözlüğe uygulama istiyoruz kampanyası

aynen yav yapın şu mobil uygulmasını.

dikkat ettim de pkk lı tayfa o platformda fütursuzca yazabiliyor.Böyle entelektüelliğe affederseniz kolum girsin.

Ekşinin yazar politikası da bir garip diyeceğim de onca toxic yazarı bünyesinde barındırır iken, 6 yıldır çaylak çaylak gezdiğimi hala anlamış değilim. Sorgulamıyorum , ekşiden önce burdaydım , bir dönem Uludağ'ı bir kenara bıraktım sebebi de mobil uygulama olmamasıydı. Yine geri döndük ama hala gelişmiş bir uygulama yok.. toplaşıp para toplayıp bir uygulama biz yazarlar olarak süreceğiz en son ortaya daha ne yapalım ki?

ekşi de hır gür kavga tartışma bitmiyor.

Ekşi çok bozdu.
Bozmaz daha fazla dedik,
Bozdu, bozdu, bozdu.
Daha fazla bozamaz dedik,
Yine bozdu.

fay hattı ülkesinden ev almak

Hiç ev almamaktan çok daha iyidir.
© copyright 2005 - 2026