bugün
- nickten isim tahmini yapmak11
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- kıl erkeğin süsüdür14
- ioçk14
- dünyaya çocuk getirmek10
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey9
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- nick vermeden bir yazara seslen14
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası15
- şarap içemeyen erkek6
- grup seksin mantığı9
- geceye bir şarkı bırak10
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- dünyanın en samimi cümlesi4
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet3
- kafa açan insan5
- ford taunus6
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- bilgi içeren entry girelim hadi4
- başlık parası3
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- makarna abartılmış balon bir yemektir5
- bu işleri bırakacağım deyip bırakmayan kız3
- nevriye4
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- nohut yaptım nası olmuş10
- nokia 66002
- çaylak olan yazara oh olsun diyen götler2
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- tüysüz insan arayışı5
- acının tatlı tebessümü3
- nervio burak demirbilek evliliği13
- dürüm yerken suikaste uğramak4
- yorgun mermi vs nervio12
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba6
- güne bir şarkı bırak17
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak6
- as maca4
- 0 0 76
- esnek çalışma saatleri3
- zall olmasaydı hepimiz bir hiçtik4
- kendi ismiyle sözlüğe üye olan yazarlar3
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- karakter sahibi sözlük yazarı2
- edirne'ye yerleşen tokatlılar5
- yeni parti46
- aniden gelen kokoreç yeme isteği3
entry'ler (18)
bir dahaki eylemininin ~~ sambuca ile yapip flaming lamborghini ni çikartacak ortama seksilik katacak olan zaati muhteremdir .
muhtemele olarak yazdiğimiz kizlarin yaninda olan o gıcık oldugumuz erkek kankisidir hatta erkek yosmasidir bebeşim diye hitap mi olur.. olursada olmaz olsun.
meslek lisesi bilgisayar bölümünün adeta kendi icinde nirnaya ulaşma halidir evet zevklidir güzeldir ama hic bir zaman sınıfca kaçilip paket paket sigara alinarak atilan kitlerin tadini vermiyecektir..
bir zamanlar amerika da yapilmaya calişilmiş eylemdir en azindan benzeridir
--spoiler--
--spoiler--
olay şöyle gelişiyor kız öğrencilere kampüs ve yakin cevresinden tutulan evler kiraya veriliyor ama kızlardan para alinmiyor bunun karşiliği ayda 5-10 arasinda değişen fuckbuddy olayi ile verilmesi isteniyor..
evet baya da saglam tutuluyor elin ülkesinde ama yasalarda ki boşluktan dolayi bir şey de yapılamiyor tam olay çıgırından cıkacekken bu şeyin fuhuş ile aynı mantıkta oldugunu soyleyıp sikimsonik bir şekilde yasakliyorlar ..
--spoiler--
--spoiler--
ha bizde böyle bir şey beklemek biraz abarti olur ama gizliden den olsa benzer durumlar varmidir bilmiyorum.
--spoiler--
--spoiler--
olay şöyle gelişiyor kız öğrencilere kampüs ve yakin cevresinden tutulan evler kiraya veriliyor ama kızlardan para alinmiyor bunun karşiliği ayda 5-10 arasinda değişen fuckbuddy olayi ile verilmesi isteniyor..
evet baya da saglam tutuluyor elin ülkesinde ama yasalarda ki boşluktan dolayi bir şey de yapılamiyor tam olay çıgırından cıkacekken bu şeyin fuhuş ile aynı mantıkta oldugunu soyleyıp sikimsonik bir şekilde yasakliyorlar ..
--spoiler--
--spoiler--
ha bizde böyle bir şey beklemek biraz abarti olur ama gizliden den olsa benzer durumlar varmidir bilmiyorum.
--spoiler--
--spoiler--
şuana kadar izlediğim bütün sezon ve bölümler içerisinde en çok sevdiğim bölümdü. peki neden.. yaşli it Dale Horvath ölümüne bile bu kadar sevinmemiştim lorinin öleceğini hemde kimden olduğu belirsiz bir piç yüzünden olacağini anladigim an keyiften sıgara üstüne sıgara yaktım bir insan bu kadar mi gıcık olur bir karaktere hani imkanim olsa gidip seti basmayi bile göze almistim o derece .. neyseki gün artik sevinme günüdür sadece
--spoiler--
--spoiler--
T ye içim acidi Carl Grimes denen velet fena bad trip lere bağladi çok sağlam piskopat bir karakter olacak ilerde.
--spoiler--
şuana kadar izlediğim bütün sezon ve bölümler içerisinde en çok sevdiğim bölümdü. peki neden.. yaşli it Dale Horvath ölümüne bile bu kadar sevinmemiştim lorinin öleceğini hemde kimden olduğu belirsiz bir piç yüzünden olacağini anladigim an keyiften sıgara üstüne sıgara yaktım bir insan bu kadar mi gıcık olur bir karaktere hani imkanim olsa gidip seti basmayi bile göze almistim o derece .. neyseki gün artik sevinme günüdür sadece
--spoiler--
--spoiler--
T ye içim acidi Carl Grimes denen velet fena bad trip lere bağladi çok sağlam piskopat bir karakter olacak ilerde.
inletecek kişininde bu saatt orda pusuya yatmiş olmasi muhtemeldir.
rafael sobis diye bir gerçek vardir ki unutmamak lağzimdir. her gördükçe erkekliğimden utanmama sevep olan muhterem sahsiyet.
yoğun uğraşlar sonucunda ortaya çıkacak olan kampayanin iki yapana üçüncünün bedava şeklinde olmasi kuvvet ile muhtemeldir.
tutturmaktan cok yüksek oranlı maçlari peş peşe yazarak olusturduğu fantezi kupon ile mac takibi yaparak sıkıcı gecen gecesini renklendirmeye çalişan kişilerin olduğunuda unutmamak lağzimdir.
gözümde kemiksiz iskelet yapisi olan hemcisim dir acinasidir.
nedendir bilmem ama karşima cikan kadin haklari savunucu bayanlarin büyük bir kısmı kızıl şaçlı olmasi; erkeklerin ise kel ve fodur olmasi beni derin den derine düşünmeye iter.
fobysi olan kişinin halk arasinda madur duruma düşmesi ile panik atak sanilacak acı durum.
arabanin altina girip orda uyuya kalan bir arkaşla oynanmasi derin izler birakan oyun evet o günden beri oynamadim.
itina ile elit sigaralar dan baslanip gün gectikçe saman diye tabir edilen sigaralara düşen ama yinede her girilen ortamda ilk basta cikartilip masanin üstüne atilan, sonradan üstüne çakma bir zippo koyarak iticiliği iki ye katliyan birinci tekil şahislar bütünü.
yemekten hemen sonra telefon çalinmasi ile minimum balkon daha sonra lari ise acil durum beyler diyip günün bulaşik sırasini kendinden bir sonraki kişiye iteleme ve bunu birden fazla yapmak sarti ile ortaya cikacak vehametler bütünü.
kaç yaşindan beri bu işi yapiyorsun sorusunu yönelten şahsiyetle muhtemelen ayni düşünce yapisinda olan bir tiptir kendileri.
ile muhtemelen günün ilk küfürü etme arasinda gecen saniyelik masumluk halidir . şöyleki genel olarak sirasi ile dogrulur, boş gözlerle etrafa bakilir, küfür edilir, derin bir nefes çekilip isteksizce kalkılır. daha sonrasin da ise bir sigara kulak arkasina koyularak yalin ayak lavobaya doğru gidilir, gidilirken lap top acılır siz farkinda olmasiniz da vicut sıradan bir gün olacağinin farkina varmiştir.
diikat cekici bir güzeliği var ise eskiler genellikle adinin yaninda bir ikinci ismi yakiştirip. ''yösme'' yani; güzel alımlı anlamina gelen bir yakiştirma isim ile seslenmeyi tercih edilirdi. bu kelime daha sonra dan başkalşım ve değişime uğrayarak günümüze yosma adi ile gelmistir .şimdiki zaman da daha cok oynak olarak nitelendirilen bu sözcügün temelinde yatan yan anlamlardan birisidir