bugün
- erdoğan sonrası hükümet13
- sırrı süreyya önder23
- aknaz beyaz peynir10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek13
- 4 hak mezhep16
- kabataş yalanı13
- yolda namaz kılan davarlar31
- aykolik yetkili olsun kampanyası30
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı26
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye21
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular15
- fotokopici bi erkek36
- erdoğan ikinci atatürk tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- ekrem imamoğlu54
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- zina çoğalınca deprem olur20
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi13
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması28
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer17
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (39)
Ebû hüreyre şöyle demiştir: Resûlullâh sallallâhu aleyhi ve sellem (bir gün) Cum'adan bahs buyuruyordu (da): "Onda bir saat vardır ki hiçbir abd-i Müslim, namazda bulunup ve o sâate rast getirip Allâhu Teâlâ`dan bir şey dilemez ki, Allâhu Azze ve Celle ona (dileğini) bahşetmesin" buyurdu. (O sâatin) kısa olduğunu anlatmak için (mübârek) eli ile (ve baş parmağını orta ve adsız parmaklarının iç tarafına basarak) işâret buyurdu.
Sahih buhari Hadis No:507.
Sahih buhari Hadis No:507.
Mart ayında yavrulamak için çiftleşirler.
Çoğu içi boş konular yerine insanların arama motorlarında sık aradığı konular ile alakalı başlıklar açarak sözlüğe oldukça katkısı olan yazardır.
Aşırı miktarlarda kullanımı karaciğer tahribatı, kalp rahatsızlıkları, sindirim problemleri, böbrek sorunları ve kilo artışına neden olabilmektedir.
Müzik şeytandandır kardeşlerim. Dinlemeyin bana da hak olanı söyledim diye kızmayın.
iffetli kadındır.
Aptal beynim. Zira öyle olmasaydı kendisine bu kötülüğü yapmazdı.
Türk girişimci Bingöllü fatih tarafından keşfedilmiştir. 60 günde kesin olarak saç çıkarmaktadır. Sosyal medyada binlerce saçı çıkan insanların paylaşımı mevcuttur.
(bkz: Bingöllü fatih saç çıkaran losyon)
Facebook kanıt resimleri için : http://facebook.com/saccikaransampuan
(bkz: Bingöllü fatih saç çıkaran losyon)
Facebook kanıt resimleri için : http://facebook.com/saccikaransampuan
Aynı zamanda üstteki entry'e -1 atan kişinin yaptığını yapmazlar. Şerefli insanlar asla doğru paylaşıma -1 atmaz.
1 Şehâdet etmek.
2 Namaz kılmak.
3 Zekât vermek.
4 Oruç tutmak.
5 Hacca gitmek.
Not : Dininizi kuran'dan ve Hz muhammed s.a.v öğrenin. Kuran okuyamayan türkçe mealini okusun gerek kitaptan gerekse internetten. Peygamberimizden ise sahih buhari hadislerini okuyarak öğrenin. Ihya.Org'da konularına göre tüm hadisler var. Hiç unutmayın ayette geçiyor " benim rahmetim gazabıma üstündür ". Tövbe edenin tövbesini yüce ALLAH affeder. Bana da bunu okuyan herkes Hidayet duası etsin inşallah. Eğer çok yıllar geçerse en azından rahmet okusunlar.
2 Namaz kılmak.
3 Zekât vermek.
4 Oruç tutmak.
5 Hacca gitmek.
Not : Dininizi kuran'dan ve Hz muhammed s.a.v öğrenin. Kuran okuyamayan türkçe mealini okusun gerek kitaptan gerekse internetten. Peygamberimizden ise sahih buhari hadislerini okuyarak öğrenin. Ihya.Org'da konularına göre tüm hadisler var. Hiç unutmayın ayette geçiyor " benim rahmetim gazabıma üstündür ". Tövbe edenin tövbesini yüce ALLAH affeder. Bana da bunu okuyan herkes Hidayet duası etsin inşallah. Eğer çok yıllar geçerse en azından rahmet okusunlar.
Hepimizi öldükten sonra tekrar diriltip hesap soracak. Iyi amelleri olanlarımızı altından ırmaklar akan cennetlere, kötü olanlarımızı yakıtı insan olan cehenneme sokacaktır. Çok merhametlidir. Tövbe edip tövbesine sadık kalacak olanları affeden, iyilik yapanların mükafatını bol verendir. Ne kadar kaçarsak kaçalım şüphesiz ona gönderileceğiz.
Ayet okudum söyle yazıyor " benim rahmetim gazabıma üstündür " . Yüce ALLAH'ın merhameti anneninkinden çok çok üstündür. Anne evladından vazgeçmiyor ALLAH kulundan vazgeçer mi ? Vallahi biz dini insanlardan öğrendiğimiz için böyleyiz. Ayetlerin türkçe meallerini okuyun ve sahih buhari hadisleri yazın internette ihya.org'da konularına göre yazıyor. Bu ikisini okuyun şu hocalardan nefret edersiniz. Rabbiniz sizi çağırıyor ona yönelin kurtuluşa erin. Hesap günü çok çetindir.
Türkiye'nin en teknik dövüşen efsane kangal köpeği. Google amca'da biraz araştırın sağlam bir köpek. Karabaş 10 yaşında öldü. 10 yıla 68 maçta 66 galibiyet 2 beraberlik sığdırmışdır.
Kadın doğru diyor ama ot , ot çayları , bal ( sanırım safi olmadığı için diyor ise haklı ) ve meyve bunları tüketin. Ekmek zaten mecburi yiyilecek. Oburleri hepsi zararlıdır. Sağlıklı yaşam isteyen yemesin.
16 yıldır oy verdiğim ama artık bu seçim itibari ile oy vermeyeceğim parti.
UludağSözlük harika ekşi sıkıcı bir yer.
Birinin seni aptal görüp yalan söylemesi.
Dürüst ve güvenilir insanlardır.
uludağsözlüğün 2018'in en iyi entry'leri listesinde 3. sırayı almış entry başlığı.
Gececiler için sıkıcı durum.