sevdiği entry'ler

markete girince kibarlaşan kadın

evinde " lan süleyman " diye hitap ettiği eşine markette " bundan da alalım mı kocacııım " diye kibarlaşan kadındır. ağzını büze büze konuşur. 6 tane tuvalet kağıdı aldırmak için prenses karolin takliti yapar.

30 yaşında 1 evi ve 1 arabası olmayan erkek

vurduruyordur !..

cüneyt arkın'ın takım taklavatı

cüneyt abimizin dosta güven düşmana korku salan takımlarıdır. çok yaşa sen abim !..

görsel

allah bizi neyle sınar

Allah bizi dindar rolü oynayan ve bizi sömüren kesimin gücüyle sınar.

allah bizi neyle sınar

Parayla. Şahsen benim maaşım yatmadigi icin sınanıyorum bu ay.

tuvaletten çıkan kızın sıradaki kıza gülümsemesi

karşı tarafta "bağa gülümsedi, bağa virecek" yanılsamasına yol açar. bi dakika lan gülümsediği de kızmış. olsun yine de bir mantık hatası yok tespitte, sonuçta bir maganda 500 metreden bir kızın gülümsemesini üstüne alınabilir. tamam bak şimdi oldu. anne bitti...

mustafa kemal atatürk

henüz çocuklu yaşlardayken gördüğüm dolmabahçe sarayı'nı bugün, yıllar sonra gezerken bir kez daha farkettim ki; o gözünün alabildiğine ihtişamlı, hayran olunası koskoca sarayın, harem dairesindeki, o en sade ve en küçük odası gözü tok olmanın en Somut örneğidir.

Gerçek itibar o mütevazı odanın kendisidir ve bir milletin kalbi hala o küçücük odada ve yatakta atar.

türkiye nin en gereksiz 5 ili

yozgat,yozgat,yozgat,yozgat,yozgat!

en iyi arkadaşla karşılıklı mastürbasyon yapmak

(bkz: lut kavmi enstantaneleri)

tayyip erdoğan bir roman olsaydı ilk cümlesi

Ya kendisinden hiç bir cacık olmazdı kusura bakmayın... şuan en seviyeli cvp veriyorum

bu ülke 15 sene önce çok daha huzurluydu

Ben de bayılıyorum 15 sene öncesini sanki sadece kendisi yaşamış gibi yazan yazarlara. istanbulda su akmıyordu. Doğru, 25 sene önce diyorsun bak. Olmalı, tabi ki olmamalı ama mesele su değil huzur. Biz o su kuyruklarında susuzluğa söverdik ama komşumuz a ya da b partisine oy veriyor diye düşman bellemezdik. Tamam belki doğalgaz yoktu ankara istanbul kışın zehir gibi kömür kokusundan geçilmezdi ama kışları o evler huzurluydu. Şimdi villalarda yaşayan akp elitleri bile mutlu değil bilmem anlatabildimmi.

pozitif fotoğraflar

görsel
Çocukken herkes sanatkardır, zor olan hep sanatkar kalabilmektir.

P. picasso
© copyright 2005 - 2026