bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- kardeş2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- herkes yatmış görünüyor3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- sudekiray3
- eğitimde sınav sistemi2
- berrak tüzünataç3
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- gulmekicinyaratilmis11
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- komik olmayan komedyen2
- yaz yemekleri5
- mesele ne senin benden ayrılman3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- stres yönetimi6
- insan zamandan ibarettir3
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- gocu4
- taşak sütyeni2
- doğuda yaşayan yazarlar5
- tofaş2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- elalem ne der4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- petrol4
- birleşik krallık2

üst dudaklarını şişirtip modaya uyduğunu sanan kadınların gerçek amaçlarının neler olabildiğidir.
(img:#2350395)

çılgınlık yapan birilerini görünce " bunu deli mi sikmiş " şeklinde yorumlar yapıldığından, aynı yorumların devamı için deliye sikildikten sonra ortaya çıkan davranışlardır.

plaj, sahil, orman, mesire alanları ve parklarda nargilenin valilikçe yasaklanmasıdır.
ne güzel karardır o !..
darısı adana ve mersine .amin !

Lütfen rica ediyorum ya sevgilisi tekmeyi vuran laboratuvara atıyor kendini arkadaş. Bilim iyice ayağa düştü azizim.

enflasyonu kahredecek kuvvet olarak düşünülen " enlasyonla mücadele timi nin nasıl bir üniorma içinde olabileceğidir.
atom karınca gibi şeyler akıllara gelir.

yazar arkadaşların geceleri sarılarak yattıkları oyuncak ayılarının isimlerinin neler olduğudur.
(img:#2068717)

şehir havasını bozmak istemeyen titiz ve düşünceli kişilerin yaptıklarıdır. öyle hayvan gibi minibüste felan yapmamak lazım.
(img:#845695)

bu akşam gözümün önünde bir arabanın bir kediye çarpması sonucu, kedinin 4-5 dakika boyunca sürekli olarak, çok değişik bir şekilde ve neredeyse yarım metre kadar sıçrayıp sıçrayıp olduğu yere düşmesi, devamında da enteresan ve iç burkucu hareketler … devamını gör

bireyin çocukluğunu hatırlatan eti cin, probis, misket, toto, camilerin üs katı, yollardaki seksek oynu izleri gibi nesnelerdir.

yapılan işin zirvesindeyken, yapılabilecek her şey yapılmış, alınabilecek tüm ödüller alınmışken "artık yeter beni böyle hatırlasınlar" mantığıyla yapılAN eylemdir. `george hagi` en güzel örneklerinden birisidir.

yazarlarımızın olsa da rahat rahat otursak dedikleri ya da evlerinde kullandıkları ve kimselere vermek istemedikleri bekalardır . beka mı ne ?
işte ;
(img:#1794807)

internette özellikle haber sitelerine girildiğinde ilk defa karşımıza saygısızca çıkan teklif. her şeyi hafızaya alan sistem nedense bunlara verdiğimiz olumsuz cevabı kulak arkası ediyor ve her girdiğimizde bu soruyu yine gözümüze sokuyor. yüzsüzler … devamını gör

Bir saat kadar tahammül edebilirim.
Böbreklerini satarım, çomar da olsa iç organları para eder.
asssla sevgili olmam. Bak ya buralar koyun koktu.