bugün
- true neden sevilmiyor sorunsalı29
- hava soğudu ulan11
- ailem güvende10
- babaların sorduğu ilginç sorular5
- sözlük yazarlarının kekleri7
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri20
- evlenmek istememenin garip karşılanması8
- sosyalleşmenin zorlaşması12
- ay takvimine göre konserve yapmak3
- restoran görünce çocuğunun gözlerini kapatan insan5
- çalışmak istememek3
- mazotun 100 lira olacağı tarih13
- viski kola12
- soğuk su içme mevsiminin sonuna gelmek7
- güneşlenmek3
- ak partililerin apoya villa yaptırması30
- ayıküyün mü3
- kot pantolon ve çıplak ayak2
- sözlükte 15488 gammaz olması10
- sözlük yazarlarının normal kombinleri7
- enayimiknatisii8
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- türbanlıyla bakışmak4
- video hazırlamak5
- naruto dayi7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz27
- hamas19
- nahl suresi 90 ayet2
- patronunuzun whatsapp profil fotoğrafı5
- izmir in kurtuluşunu yok sayan dinci2
- latince sözler2
- hasta çocukları için el açtırılan babalar4
- kürtaj dede6
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi8
- her akşam kocasına kuruyemiş hazırlayan kadın6
- g i l d e d l i l y12
- chp bu ülkenin geçmişi ve geleceğidir3
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- ılık su içen erkek8
- mal gelecek dükkanın önüne park etme9
- 30 kasım 2026 beşiktaş galatasaray maçı2
- mazotun litresi 96 lira13
- pipet kullanan erkek8
- quran2
- bugün ne oldu4
- gokyuzunun silinen rengi16
- düşün ki o bunu okuyor3
- harp okulu öğrencilerinden korkan padişah3
- burcunu açıklamayan insan18
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı27
sevdiği entry'ler
Doğru soru "hanımefendi ne okuyorsunuz" olmalıydı Bkono.
ince memed okunur ya, her yerde okunur.
ince memed okunur ya, her yerde okunur.
Günaydın efendim. Hayırlı sabahlarınız olsun!
kedim sabah beni sevgi/özlemeyle karışık karşıladı; bahçedeki zeytin çekirdeğini çimlendirmeye çalışıyorum ondan gelen bir umut var öyle bir gün.
Bir köpeğin burnundaki o ıslak, pütürlü doku aslında bizim parmak izimiz kadar benzersiz ve kişiye özel bir imzadır. Dünyada birbirinin birebir aynısı burun desenine sahip iki köpek bulamazsınız; üstelik bu desen yıllar geçse de hiç değişmez. Sadece kimlik belirlemeye yaramakla kalmaz, o hafif nemli yapısı sayesinde havadaki koku moleküllerini bir sünger gibi yakalayıp koku alma yeteneklerini tavan yaptırır. Yanınıza gelip burnunu üzerinize dürtüklediğinde aslında size sadece şirinlik yapmıyor, kişisel kartvizitiyle "ben geldim" imzası atıyordur.
kuş hayvanı bereketlidir. ayağı uğurludur. dokunduğu yeri ihya eder. e biraz pisliği ve zahmeti olacak ama ne demiş devlet kuşu. o söz bedava söylenmemiş. sen o zahmetin ve temizlik maliyetinin karşılığı iş yönünden alırsın hiç merak etme. evet.
Çok Tehlikeli. Yön kaybı yaşarsanız kurtulma şansınız yok gibi. Gerek yok. Seher vaktinden sonra girmek en güzeli.
Biraz önce girdim bakıyorum, yazacak birşey bulursam yazarım. Başlıklar bırak entry girmeyi okuyacak dahi belalti ve ahlaksızca oluyor bazen o zaman çok durmadan çıkıyorum. Bu sabah sakin gibi gözüküyor.
Az önce sözlüğe giriş yaptım ve önce okumayı tercih ediyorum. Geriye doğru giderek gün içinde yazılmış olan başlıklara göz gezdiriyorum. Sanırım sözlükte okumak benim için daha öncelikli. Sadece o an gözüme takılan bir başlık olursa yazıyorum. Siyasetle ilgili bir başlıkta benim düşünceme yakın bir fikir yazıldıysa ben de tekrar aynı şeyleri yazmıyorum, oyluyorum.
Yapılan bir araştırmaya göre başka insanlara güvenmeyen bu konuda sorunları olan insanların özgüven sorunları yaşadığı tespit edilmiş. Normalde kaynak mabadım olur ama böyle bir araştırma gerçekten de var.
Gerçekten çok riskli bir durum. Belki yimeğime baldıran zehri atacak belki ağzım açık uyurken kızgın yağ dökecek belki televizyon izlerken arkadan boğma teliyle girişecek. Güvenemem abi.
serdar ortaç şarkısıdır
FAKAT OLDUKÇA EDEBi BiR ANLAM iÇERiR
ÖRNEĞiN;
PARTNERiNiZLE SORUN YAŞARSaNIZ SiZi TERK EDECEK Mi ETMEyeCEK Mi DiYE DÜŞÜNMEK YERiNE
binlerce dansöz var
iş yerinizde sorun yaşarsanız sizi kovacaklar mı kovmayacaklar mı diye düşünmek yerine
binlerce dansöz var
arkadaş çevrenizde sorun yaşadığınızda ve onların samimiyetine güvenmediğinizde o ortamdan ayrılıp ayrılmamayı düşünümek yerine
binlerce dansöz var
bunun gibi birçok örnekte 'binlerce dansöz var' arkadaşlar. bu dansöz kimi zaman hayat arkadaşınız... kimi zaman yeni işiniz... kimi zaman yeni arkadaşınız...
bundan sonra yeni mottomuz binlerce dansöz var!
FAKAT OLDUKÇA EDEBi BiR ANLAM iÇERiR
ÖRNEĞiN;
PARTNERiNiZLE SORUN YAŞARSaNIZ SiZi TERK EDECEK Mi ETMEyeCEK Mi DiYE DÜŞÜNMEK YERiNE
binlerce dansöz var
iş yerinizde sorun yaşarsanız sizi kovacaklar mı kovmayacaklar mı diye düşünmek yerine
binlerce dansöz var
arkadaş çevrenizde sorun yaşadığınızda ve onların samimiyetine güvenmediğinizde o ortamdan ayrılıp ayrılmamayı düşünümek yerine
binlerce dansöz var
bunun gibi birçok örnekte 'binlerce dansöz var' arkadaşlar. bu dansöz kimi zaman hayat arkadaşınız... kimi zaman yeni işiniz... kimi zaman yeni arkadaşınız...
bundan sonra yeni mottomuz binlerce dansöz var!
şarkıların güzel tarafı sen anlamını nereye çekersen oraya gidiyor. mesela şu dize bana tam hayat yolculuğunu hissettiriyor biraz.
valizim dolu yine aşklarla anılarla
yola çıktım sonsuz ayrılıklarla
öyle bir yalnızlık ki yıllar yoruldu
acılar pişmanlıklar ve ben yollarda.
valizim dolu yine aşklarla anılarla
yola çıktım sonsuz ayrılıklarla
öyle bir yalnızlık ki yıllar yoruldu
acılar pişmanlıklar ve ben yollarda.
fakir olduğum için hd'sini bekleyeyim dedim, bugüne nasipmiş. sonunda açtım, dedim ki bu kesin monkey's paw kafasında, dileğin gerçekleşiyor ama karşılığında hayatın mahvoluyor tarzı lanetli dilek filmlerindendir.
meğer erkeğin narsizmiyle manipülasyonunun kadının hayatını ve iradesini yavaş yavaş ele geçirmesinin korku sinemasındaki karşılığını izliyormuşum. pasif agresif erkeklik bir kadının bütün varoluşunu işgal edecek noktaya gelince işte buyrun size gerçek korku.
bir de inde navarrette… ekrana bakıp ''o ne güzelliktir, o ne hoş mimiklerdir be kadın'' diye diye filmin yarısını senin yüzünden kaçırdım.
meğer erkeğin narsizmiyle manipülasyonunun kadının hayatını ve iradesini yavaş yavaş ele geçirmesinin korku sinemasındaki karşılığını izliyormuşum. pasif agresif erkeklik bir kadının bütün varoluşunu işgal edecek noktaya gelince işte buyrun size gerçek korku.
bir de inde navarrette… ekrana bakıp ''o ne güzelliktir, o ne hoş mimiklerdir be kadın'' diye diye filmin yarısını senin yüzünden kaçırdım.
Kadın değilim ama şu berbat dünyada güven veren hayatının kalan kısmını huzurla geçireceği bir erkekten hoşlanırlar bence.
zerodd eksik bir genellemede bulunmuş. çevresel psikoloji insanların çevreyi nasıl değiştirdiğine ve çevrenin insan deneyim ile davranışlarını nasıl etkilediğini inceler.