bugün
- ekşi sözlük7
- fusya semsiyeli yabanci10
- türklerin zeka seviyesinin düşük olması4
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı8
- tai lungun semsiyeli olması5
- spor yapmayan erkek13
- true ben hazırım bu gece gel beni kaçır3
- şükür sebepleriniz4
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- büyüyünce ne olacaksın4
- atatürk ün namaz kılan heykelinin olmaması2
- manifest grubu4
- gocu8
- öldükten sonra hiçliğin olma ihtimali4
- oklavayla dövmek3
- pandela28
- kankanın dekoltesine bakmamak2
- demokratik kongo cumhuriyeti8
- ikinci dünya savaşı filmleri2
- tai lung20
- kürt memesi2
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- avrupalıların götlerini yıkamadığı gerçeği5
- ibrahim eser2
- dünya kupasında favorilerin dökülmesi2
- mor semsiyelinin beyaz ve fusya semsiyeli olması2
- 6 köşeli yıldız4
- keyifli sözlükler2
- pandela'nın otizm olması4
- gocu abi3
- tai lung'un şkodası4
- vize vermiyorlar ühü ühü4
- babam hiç dövmezdi insanı11
- kongo2
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- kürtlerin atatürk ü3
- 2026 dünya kupası38
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi6
- van barosu'nun rojin kabaiş dosyasından çekilmesi2
- fake hesap sevdiğine kıyar mı2
- buddy dude ile ip atlamak4
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- yeşil kuşak projesi2
- olası israil türkiye savaşı6
- herkesln direksiyonda telefonla oynaması3
- küpe takan erkek erkek midir sorunsalı4
- cinsel başlık açanı sikeyim2
- bir erkeğin keko olduğunu gösteren detaylar2
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
entry'ler (356)
nedir ulan bu . anlamıyorum yemin ederim . bu hareketlilik bu ölümler bu kargaşa .. askerlerimiz şehit edildi , depremle yıkıldık , şike desen var , müge anlı vecizeler döşedi , kaddafi reyiz vefat etti , dövüşen , sövüşen , sevişen . ulan yoksa mayalar ???
tanım : böle bişey yok ama olabilirde .
tanım : böle bişey yok ama olabilirde .
allahını seven üstüme toprak atsın . kafayı yiyorum bildigin.modülü bilen tüm sözlük ahalisi help ulan help.
tanım : (bkz: Systems Analysis and Program Development)
tanım : (bkz: Systems Analysis and Program Development)
tanım: kafayı yedirten yazılım . bilen anlayan varsa beri gelsin.
sonunda @ankara diyebilen yazar. destek veren tanıyan tanımayan yazar kardeslerim cok sagolun . mucize eseri olsada sagsalım döndüm mutluyum. allah geride kalanlara yardım etsin. cok zor zamanlardı simdi tek istedigim sessizlik sakinlik ve güzel bi tatil .
suanda kaldıgımız yere son bir haber geldi. tripoli tamamen ele gecirilmiş kamplarımıza dogru göstericiler yola cıkmıs tedirginlik yerini korkuya bıraktı . yagma ve yakıcaklarını sölemişler . tek yapabildigimiz sey beklemek. lütfen birileri artık bi acıklama yapsın bişi yapın cıkarın bizi burdan.
bu entry i suanda tripolide kent merkezinden yazıyorum . heryer yanıyor şirketlerimiz yagmandı yakıldı. türk işçilerizden can kaybı olmadıgını sanıyoruz ama libyalı arkadaslarımızdan kaybettiklerimiz hayli fazla . tedirgin bir şekilde bekliyoruz bi söylentiye göre gemi diger bi söylentiye göre ucak gelecegi söyleniyor.ama kimse tam anlamıyla bi acıklama yapmıyor. gece cok kötü catısmalar oldu . burju bulalyla yanındaki evimin cevresi cok kalabalık eli agır silahları insan vardı . dısarı göz bile atamadık . sabaha kadar bekledik . internet cok zayıf hatta sözlükler dısında hiç yok . cep telefonuda öyle ben sahsen telefon edemiyorum ama türkiyede ailem aradı ulastı . bütün hükümet binaları yakılmıs sehirde agır bir yangının sisi var. sokaklarda kesinlikle polis yada asker yok. benzinlikler önünde cok uzun kuyruklar var . herkez bi yerlere kacıyo ama nereye bilmiyor . panik en üst seviyede. olaylarda cok ciddi sayıda ölüler oldugu söyleniyor . katliamın bitmesi de cok zor görünüyor. allah bütün libyadaki kardesimlerin yardımcısı olsun. tripoli muhabiri cuklatvarmi bildirdi..
libyada olan arkadas baglantıyı sözlük aracılıgıyla kopartmayalım. suanda tripoli burju bulayla ve cevresi sakin görünüyor. ömer muhtar ve ara yollardan yesil meydana arasıra kalabalıklar gidiyor. cogunluk amca yanlısı simdilik bingazi kadar korkulacak birsey yok. tripoli muhabiri cuklatvarmi bildirdi..
tanım : bir afrika ülkesi.
tanım : bir afrika ülkesi.
internet sözlük dışında tamamen iptal ha bi de skype cekiyor. trablusta olmamıza ragmen tedirgin bekleyiş sürmekte. konsolosluk öncelik olarak bingazi ve beyda daki türk vatandaslarımızı türkiyeye yollamaya calısacaklarmıs.
kendi linkimi kendimin buldugu maç . çinli spiker sevdi belamı orası ayrı.
link link link diyerekten türkü tutturdugum maç . *
acil link mesajı bekledigim maç.
ölmeden önce dinlenmesi farz olan ses. (bkz: hastasıyız)
ayşe teyze aglama kızını almaya geldik diye devam eder bu.
- ooo o nası saçlar sabri abi yılan gibi olmuşsun
- gözünün akını göremeyeceğim kadar uzaklaş benden
(bkz: erdener abi)
- gözünün akını göremeyeceğim kadar uzaklaş benden
(bkz: erdener abi)
sıcak ekmek kokusuyls birleşirse adamı bi hoyrat bi serkeş yapar. *