bugün

sevdiği entry'ler

forrest gump

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

haluk levent

Yoğun bakımdaymış

O'na onun sözleri ile sesleniyor tüm sevdikleri;

"Şimdi kal desem gitme desem gitme gitme
Dönüş yok ki yollardan gitme
Gitme"

ctrlx

Maşallah Çok bilgili biri.
Kopyala yapıştır olsa da öğretici bilgi entryleri giriyor.

ctrlx

bilgi içerikli entry leri kopyala yapıştır bile olsa yine bilgi içerikli. okuyorum. bakıyorum. takip ediyorum adanalı. merak etme boşa kürek çekmiyorsun. evet..

sarıyer börekçisi

mühendislik işlerini yaptığımız büyük bir otel var geçen hafta oraya gittik adam dedi gelin kafeteryada birer kahve içelim konuşurken. neyse indik yemekhane ile iç içe kafeterya. orada baktım benmarinin üzerinde hala dumanı tüten koca 2 tepsi sıcacık sarıyer böreği var fait kardeşimin dediği gibi kuş üzümlü falan. adam teklif de etti isterseniz yiyebilirsiniz diye utandık "yemez miyiz emunaaaa" diyemedik kahveyi içerken yiyenleri izledik öyle kuru ekmek kemiren ibrahim tatlıses bakışları ile. içimde ukte olarak kaldı kaç gündür..

(img:#2491374)

laz ziya oy asiye

Dinlerken gaza gelip "nesssrrrriiiiiinnnnn!!!!" De çekerse tadından yenmez.

diyeti bozma eşiği

haşla ama yeme en az fazladan 200 gram daha verirsin yapıp yiyemeyince.

diyeti bozma eşiği

Onu yeme!

türkiyenin cinnet geçirmesi

Haberlere ve sosyal medyaya bakmak istemiyorum artık...

incel

--spoiler--
bana olan nefretini buraya hiç dökme boşuna, incellik kadın düşmanlığını falan doğurmaz. sadece bir düşünce çeşididir. bunu fiili terörizme dökenler düşmanlık besleyenlerdir. her incel de katliam yapmadığına göre incellik kadın düşmanlığını doğurur düşüncesi tamamen yanlış.
--spoiler--

o zaman biz de incellerin mabadına elektrik direği sokulması gerekliliğini düşünüyoruz desek bu düşünce biçimi olur mu?
olmaz.

isa aras mersinli

Sosyal medyada paylaşılan videoyu hepiniz görmüşsünüzdür, şu an paylaşamıyorum. Sınıf içi hareketlerine dikkat etmişsinizdir. Sınırları zorlayan bir çocuk. Çocuklar kasıtlı olarak sınırları zorlamazlar. Daha çok " bunu yaparsam ne olur" mantığı vardır. Çocuğun otizmli veya asperger sendromlu olduğu görüşlerine katılmıyorum.

Normal ve sağlıklı olan tutuma sahip anne ve baba bu noktada yaptığı şey için çocuğa kızar, çocuğu durdurur veya iyi yaptığı bir şey için sözlü ya da somut ödüllendirir. Bu şekilde çocuklar sınırlarını öğrenmiş olur.

bu çocuk hakkındaki izlenimim ne evde ne de okulda sınırlarını öğrenmemiş olduğu oldu. Sınır bilmeyen, öğrenmemiş insanlar her zaman tehlikelidir. Çünkü sınırlar, sınırsızdır.

sözlüğü siyasal islamcılar yönetiyor

Atatürk'e hakaret edenlerin çaylak olmayıp benim çaylak olmam bu durumu çok iyi özetliyor.

göktürkler devrinde yaşamak

yerine göre istenebilecek olandır. 500 bin atlıyla çin'e akın etmek de var bu devirde; 50 sene önce çine akın ettiğin kardeşine çinin gazıyla saldırmak da var yine o çine esir düşmek de var o esaretten kurtulup yeni bir devlet kurmak da var. bir de şanslıysanız sasanilerle anlaşıp bizansa akın yaparsınız sonra bizansla müttefik olup sasanileri sikersiniz. her türlü macera var ama orası kesin.* edit: ulan göktürk tarihini özetlemişim ya.*

liyakat niye önemlidir

Masklavi sende yüz yok mu?

Birinin yüzüne sıçsalar bir daha konuşamazdı.
Konu Okul saldırısı. Sen 4 numaralı oda diyorsun. Biz diyoruz istanbul boğazı sen diyorsun Hürmüz!

Şeref olmalı insanda. 2 kuruşluk olmamak gerek.

suça sürüklenmeyen çocuk

Bu garip yaratıklar bizim zamanımızda okusaydı ne yapacaktı? Öğretmenler sınıfın ortasında laf sokar, hakaret eder, aşağılardı psikolojik durumuna göre. Hatta erkek öğrencileri duvardan duvara vuran öğretmenler vardı. Üniversite zamanı bile böyleydi ya. Bu kin bu nefret nedir? Biz suçu kendimizde arayan bir nesildik. Hemen kendimize çeki düzen verirdik.

netenyahu'nun erdoğan'a sallaması

türkiye istemiş olsaydı israil diye bir ülke yarın sabaha kalmazdı. bu işler öyle zannedildiği gibi siyah beyaz değil. önemli olan her zaman devletin genel menfaatidir. tabii ki de israile petrol satacağız. deccal istese ona da satarız. ticarette ayıp yoktur. biz şimdi israil ile papaz olsak korkmamız gereken şey atacakları füzeler değil ülkeye döviz girişinin tamamen kesilecek olmasıdır. o noktadan sonra bizim ekonomimizi bitirmeye yemin ederler. israil'i doğrudan karşımıza almak sıkıntı yaratır fakat israil için maliyetli bir dost haline gelmek daha avantajlıdır. zaten trump hep bunu zikrediyor. israil ile türkiye iyi anlaşmak zorunda, diyor. çünkü bu iki ülkenin birbirini zayıflatması abd odaklı orta doğu dengelerini bozar. hal bu iken siyonist köpekleri bizden iliklerine kadar nefret ediyorlar ama bize de muhtaçlar ve fetönün çuvallamasından sonra artık bizi 5. kol faaliyetleriyle ekarte edemeyeceklerinin farkındalar. türkiye açısından ise israil'in kudüsü falan vurması çok dert değil. dertmiş gibi görünüyor ama iç politikada oy kasmak için o muhabbet. israil ne zaman ki fetö gibi yapılarla türkiye'ye müdahale etmeye kalkarsa bizi asıl o rahatsız eder. böyle bir durum olmadıkça israille sınırlı iş birliğimize devam edeceğiz. lakin gelecekte israil devleti tamamen ortadan kaldırılacak ve bunu türkler yapmış olacak. bu kesindir. tanrı'nın emri ve bize biçtiği kaderdir.

sanat sanatçı içindir

Çeto zaten popüler bir yazar. Kız ansiklopedi okuyup, siyaset programı izleyip geliyor.
Az saygı.

singapurlu sözlük kızı

Ctrlx kızla kız evlenmez. Kız isen müslüman bir kiz müslümanla evlenebilir. Senin için seçenekleri azalttım.
© copyright 2005 - 2026