sevdiği entry'ler

türk kızları beyaz giymesin kampanyası

arkadaşlar gördüğünüz gibi beyaz giymeyin söz oluyor.

sözlük erkeklerinin fotoğrafları

"Rabb in nefesi" adlı kullancının fotosunu ilk başta duvarın rengine adapte olmuş kertenkeleye benzettim allah affetsin!

14 ocak 2018 köpeğimin vefat etmesi

Bunca yıldır burada yazarım format nedir bilirim ama bugün gerçekten çok üzgünüm. Bu entry amacım duyar bilmem ne değil insan denen yaratığın ne halde olduğunu göstermektir.

6 yıldır gözüm gibi baktığım ailemin üyesi olan 6 yıldır Patisine diken batsa kendi elimle çıkarıp baktığım arkadaşım kardeşim dostum olan köpek bile demediğim kardeşimi kaybettim. Adı ateş idi.

6 yıldır gözümüzden sakladığımız bir tane orospu çocuğunun attığı zehirli et yüzünden 15 dakika içinde vefat etti. insanlar gerçekten çok kötü. Bunu yapan orospu çocuğu bize yaşattığını yaşamadan ölmez inşallah. Vicdan çok önemli bir durum ben bugün kardeşimi kaybettim sizler bu sessiz dostlara sahip çıkın. Yasa çıktı ama direk kenarına bırakılan bir et parçası sevdiğinizi sizden alabiliyor. Sözlerin bittiği yerdeyim hesabı öteki tarafa kalmaz inşallah yatacak yer bulamaz bunu yapan ve bünün gibi yapanlar.
görsel

Formatmış çaylaklıkmış umrumda değil isterlerse silsinler bir kaç vicdana seslenip bir kaç kişi görse bile yeterli. Bizim canımız yandı sizlerin yanmasın. Kalın sağlıcakla.

türk kızının seks anlayışı

Tecrübeliyse orospu
Bakireyse kezban.

Sizi tahrik edecek şeyler yapsa kim bilir kaç erkeğe daha verdi diye içiniz icinizi yer bilmiyoruz sanki.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Dün sabah dişim kırıldı, bu akşam boşluğuna alıştım.

soğuk havalarda yapılacak şeyler

sokak hayvanlarına görür görmez taşlamayın. sevin ilgi gösterin, korkutmayın hemen ürkütmeyin hayvanları. bazılarımız onlardan daha hayvan. bu soğuk havada bir tas yemek artığınız olsa bile verin çünkü onlar sizin gibi evleri yok. giymediklerinizi sarın üsterine üşümesinler. kartondan ev yapın zor birşey değil. bu dünya sadece sizin değil unutmayın.

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

kedi

demek noel baba dedikleri sensin..
görsel

anın görüntüsü

görsel

çizgili pijamalı çocuk

hakkında en çarpıcı yorumu bir ekşi sözlük yazarından okuduğum filmdir:

görsel

ilk nasil bitlendin

bir laf vardir 'pire itte bit yiğitte olur' diye. hayatimda hic pirelenmedim fakat organizasyon isinde oldugum icin bugun bir belediyenin cocuklar icin duzenledigi etkinligine ilizyon gosterisi yapmaya gittik. biz arkadasimla ilizyon masasini hazirliyoruz. iste mendil olan sopalar, ayakta duran ipler, bardaga dokunce suya karisan kolalar falan neyse. birden ordaki gorevli arkadaslar bize vicks denen kremden getirdi. dediler ki 'gelen cocuklar roman cocuklari, bir bit sorunu yasiyolarmis bu kremden acikta kalan her yerinize surun. bitler gelmez' neyse surduk kollara, yuze, enseye, boyuna, saclara. ciktik disari sigara icicez cocuklari beklerken. bir yandan yaniyoruz, ruzgar estikce de serinliyoruz. cocuklar geldi etti. meraba çocuklar falan. basladik gosteriye biz. e is icabi cocuklarla cok icli disli oluyosun. gelip sana sarilanlar oluyor falan. yani sozluk bugun hayatimda ilk defa bitlendim. ama o cocuklarin yuzundeki mutluluga deydi diye dusunuyorum. ilaclandim yikandim simdide sigara icip sozlukte takiliyorum. bu gece o cocuklar sayesinde biraz daha huzurlu uyuycam.
© copyright 2005 - 2026