bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- aşık yorguni6
- insanın bu hayattaki amacı17
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması11
- kimseyi memnun edememek10
- 2026 dünya kupasını almak için yapmamız gerekenler3
- fildişi sahili'nin çoğunun müslüman olması3
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı4
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- 17 haziran 20262
- ilk buluşmada öpen kız3
- akademisyen egosu6
- erkek ısrarı5
- uludağ sözlüğün cenaze namazı3
- güne bir şarkı bırak10
- buddy dude23
- dolandırıcı2
- bu haftanın bitmek bilmemesi2
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- intihar etmek7
- çekyat kanepe kaplatma8
- heyt bea5
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- ilk öpücük3
- çok güzel seven kadın5
- sözlüğe gelince alınan koku7
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- heyt bea vs herhangi bir yazar3
- kitap alıntıları2
- eylül akşamında eskişehir de yürümek2
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- destur zall hazretleri3
- azazzazzz2
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- hayata dair iç burkan detaylar4
- hukukportali com2
- erikli su5
- san sebastian cheesecake2
- biz dededen chp liyiz başka partiye oy veremeyiz2
- sedat pekmez4
- iha ve siha ile övünmek3
- 16 haziran 2026 diş hekimliğinde doktora skandalı2
- daha 176
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
sevdiği entry'ler
Fb'nin ucuz kurtulduğu maç.
Siz dua edin son dakikada podolski'nin sağ ayağına geldi top.
Sol ayağına gelse, neler olacağını biliyorsunuz.
(bkz: swh)
Siz dua edin son dakikada podolski'nin sağ ayağına geldi top.
Sol ayağına gelse, neler olacağını biliyorsunuz.
(bkz: swh)
Bu pozisyona penaltı verilirse yazıklar olsun. Konyasporluyum pelkas kendi kendine takılmış aw. antalyasporlu hiçbir şey yapmamış.
Lideri kesssss
görsel
görsel
Erol eşsiz bir teknik direktör.
Şu kadroyla kendi evinde malatya dan 3 yemek büyük başarı gerçekten.
Şu takımı terim e ver, 25. Hafta şampiyon yapar net.
Şu kadroyla kendi evinde malatya dan 3 yemek büyük başarı gerçekten.
Şu takımı terim e ver, 25. Hafta şampiyon yapar net.
başlığı açan yazar neden çaylak ? sebebi yazın bilelim yoksa yetkilerin kötüye kullanıldığı fikrine kapılacağız.
ne güzel dünya lan ülkede eline yetki alan terör estiriyor. yazar sebep belirtilmemiş diye entry girmiş nedir bir anda çaylak yapılma sebebi ? sorsan haksızlığa karşı herkes ama demek ki damarına basılana kadar karşı. kendi işine gelmeyen ilk olayda hemen hak ye.
ne güzel dünya lan ülkede eline yetki alan terör estiriyor. yazar sebep belirtilmemiş diye entry girmiş nedir bir anda çaylak yapılma sebebi ? sorsan haksızlığa karşı herkes ama demek ki damarına basılana kadar karşı. kendi işine gelmeyen ilk olayda hemen hak ye.
Hayatında UEFA kupası ve Avrupa süper kupası kazanamamış tinercilerin hortlattığı skor. Lan duyan da her sene Avrupa' da final oynuyorsunuz zanneder. Oğlum çekmeyin bu kadar tiner.
Dinamo kiev ' den 6, liverpool' dan 8 yiyenlerin hatırladığı maç. Oğlum biz en azından dünya devinden gol yedik, ya size ne demeli ? Kendi kapınızın önüne bakın la.
arthur zico saim beyin kötülükleriyle arz-ı endam ettiği film.
an itibariyle fox tv'de yayınlanmış,* türk sinemasının öncü filmlerinden biridir,
içinde ıtır esen tarafından söylenen,
--spoiler--
-kaybettin baba, beni, öz kızını kaybettin.
bak istediğin oldu, o sevdiğim insanları, sevdiğim adamı bırakıp geldim, işte karşındayım.
belki birgün seni sevebilirdim, ama bundan sonra asla.
seninle son defa konuşuyorum, yemin ediyorum sana baba demeyeceğim, sofrana oturmayacağım, bir tek kelime bile konuşmayacağım,
hatta hatta utanmasam yüzüne tüküreceğim.
--spoiler--
repliği barındıran film.
öyle ki bu replik, meşhur yaşar usta > saim bey konuşmasından bile* etkileyicidir bir yerde, kız babasını defterden silmiştir, iyi mi?
bir de, (bkz: bana abla deme)
içinde ıtır esen tarafından söylenen,
--spoiler--
-kaybettin baba, beni, öz kızını kaybettin.
bak istediğin oldu, o sevdiğim insanları, sevdiğim adamı bırakıp geldim, işte karşındayım.
belki birgün seni sevebilirdim, ama bundan sonra asla.
seninle son defa konuşuyorum, yemin ediyorum sana baba demeyeceğim, sofrana oturmayacağım, bir tek kelime bile konuşmayacağım,
hatta hatta utanmasam yüzüne tüküreceğim.
--spoiler--
repliği barındıran film.
öyle ki bu replik, meşhur yaşar usta > saim bey konuşmasından bile* etkileyicidir bir yerde, kız babasını defterden silmiştir, iyi mi?
bir de, (bkz: bana abla deme)
doğduğumdan beri izlediğimi bildiğim, ancak nedense her çıktığında aynı zevkle izlenilen filmlerden biri.
ayrıca, içinde şöyle bir replik barındırır, beni benden almıştır hep:
--spoiler--
- boşver be baba evlenip de n'apıcaksın. bekarlık sultanlıktır!
+ sen hiç bok yıkayan sultan gördün mü?!
--spoiler--
ayrıca, içinde şöyle bir replik barındırır, beni benden almıştır hep:
--spoiler--
- boşver be baba evlenip de n'apıcaksın. bekarlık sultanlıktır!
+ sen hiç bok yıkayan sultan gördün mü?!
--spoiler--
1975 yapımı, başrollerini, münir özkul, adile naşit, ıtır esen ve tarık akan'ın paylaştığı filmdir.
münir özkul'un gelininin babası ve patronuyla olan konuşmasıyla akıllarda yer edinmiştir:
--spoiler--
bak beyim sana iki çift lafım var: koskoca adamsın, paran var, pulun var, herşeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde.
yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca çoluğu çocuğu, karda kışta, sokakta aç bırakmak?
ama nasıl yakışmasın?! sen değil misin kendi öz kızına bile acımayan? ona bi' damlacık saadeti çok gören? ..
anlamıyor musun beyim; bu çocuklar birbirini seviyor?
ama ben boşuna konuşuyorum..
sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.
sen! büyük patron! milyarder! "fabrikalar sahibi saim bey"
sen mi büyüksün?!
hayır! ben büyüğüm. ben yaşar usta. sen ben,m yanımda bir hiçsin anlıyor musun bir hiç?!
gözümde bir pul kadar değerin yok. ama şunu iyi bil; ne oğluma, ne gelinime, hiçbişey yapamayacaksın.
yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın! mağlup edemeyeceksin bizi.
çünkü; biz biribirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!
dokunma artık aileme. dokunma çocuklarıma, dokunma gelinime, dokunma oğluma.
eğer onların kılına zarar gelirse ben; ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben; yaşar usta; hiç düşünmeden çeker vururum seni!
anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
--spoiler--
münir özkul'un gelininin babası ve patronuyla olan konuşmasıyla akıllarda yer edinmiştir:
--spoiler--
bak beyim sana iki çift lafım var: koskoca adamsın, paran var, pulun var, herşeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde.
yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca çoluğu çocuğu, karda kışta, sokakta aç bırakmak?
ama nasıl yakışmasın?! sen değil misin kendi öz kızına bile acımayan? ona bi' damlacık saadeti çok gören? ..
anlamıyor musun beyim; bu çocuklar birbirini seviyor?
ama ben boşuna konuşuyorum..
sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.
sen! büyük patron! milyarder! "fabrikalar sahibi saim bey"
sen mi büyüksün?!
hayır! ben büyüğüm. ben yaşar usta. sen ben,m yanımda bir hiçsin anlıyor musun bir hiç?!
gözümde bir pul kadar değerin yok. ama şunu iyi bil; ne oğluma, ne gelinime, hiçbişey yapamayacaksın.
yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın! mağlup edemeyeceksin bizi.
çünkü; biz biribirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!
dokunma artık aileme. dokunma çocuklarıma, dokunma gelinime, dokunma oğluma.
eğer onların kılına zarar gelirse ben; ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben; yaşar usta; hiç düşünmeden çeker vururum seni!
anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
--spoiler--
Elle attiysa da yapacak bir sey yok, futbolda olur boyle seyler. Marodana dunya kupasinda atti amk. Gidip ona yazin bari.
sivasspor taraftarının, hatta çoğu izleyicinin sevdiği bir futbolcuyken fenerbahçenin alıp hiç ettiği adam.
yazık oldu kariyerine.
yazık oldu kariyerine.