bugün

sevdiği entry'ler

4 mart 2021 fenerbahçe antalyaspor maçı

Fb'nin ucuz kurtulduğu maç.
Siz dua edin son dakikada podolski'nin sağ ayağına geldi top.
Sol ayağına gelse, neler olacağını biliyorsunuz.
(bkz: swh)

4 mart 2021 fenerbahçe antalyaspor maçı

Bu pozisyona penaltı verilirse yazıklar olsun. Konyasporluyum pelkas kendi kendine takılmış aw. antalyasporlu hiçbir şey yapmamış.

aslolan fenerbahce dir

Lideri kesssss
görsel

12 aralık 2020 fenerbahçe yeni malatya maçı

Erol eşsiz bir teknik direktör.

Şu kadroyla kendi evinde malatya dan 3 yemek büyük başarı gerçekten.

Şu takımı terim e ver, 25. Hafta şampiyon yapar net.

sözlüğün en itici üç yazarı

başlığı açan yazar neden çaylak ? sebebi yazın bilelim yoksa yetkilerin kötüye kullanıldığı fikrine kapılacağız.

ne güzel dünya lan ülkede eline yetki alan terör estiriyor. yazar sebep belirtilmemiş diye entry girmiş nedir bir anda çaylak yapılma sebebi ? sorsan haksızlığa karşı herkes ama demek ki damarına basılana kadar karşı. kendi işine gelmeyen ilk olayda hemen hak ye.

çocuğunuzu mastürbasyon yaparken yakalarsanız

görsel

galatasaray 1 6 real madrid

Hayatında UEFA kupası ve Avrupa süper kupası kazanamamış tinercilerin hortlattığı skor. Lan duyan da her sene Avrupa' da final oynuyorsunuz zanneder. Oğlum çekmeyin bu kadar tiner.

galatasaray 1 6 real madrid

Dinamo kiev ' den 6, liverpool' dan 8 yiyenlerin hatırladığı maç. Oğlum biz en azından dünya devinden gol yedik, ya size ne demeli ? Kendi kapınızın önüne bakın la.

bizim aile

arthur zico saim beyin kötülükleriyle arz-ı endam ettiği film.

bizim aile

an itibariyle fox tv'de yayınlanmış,* türk sinemasının öncü filmlerinden biridir,

içinde ıtır esen tarafından söylenen,

--spoiler--
-kaybettin baba, beni, öz kızını kaybettin.
bak istediğin oldu, o sevdiğim insanları, sevdiğim adamı bırakıp geldim, işte karşındayım.
belki birgün seni sevebilirdim, ama bundan sonra asla.
seninle son defa konuşuyorum, yemin ediyorum sana baba demeyeceğim, sofrana oturmayacağım, bir tek kelime bile konuşmayacağım,
hatta hatta utanmasam yüzüne tüküreceğim.
--spoiler--

repliği barındıran film.

öyle ki bu replik, meşhur yaşar usta > saim bey konuşmasından bile* etkileyicidir bir yerde, kız babasını defterden silmiştir, iyi mi?

bir de, (bkz: bana abla deme)

bizim aile

doğduğumdan beri izlediğimi bildiğim, ancak nedense her çıktığında aynı zevkle izlenilen filmlerden biri.

ayrıca, içinde şöyle bir replik barındırır, beni benden almıştır hep:

--spoiler--

- boşver be baba evlenip de n'apıcaksın. bekarlık sultanlıktır!
+ sen hiç bok yıkayan sultan gördün mü?!

--spoiler--

bizim aile

1975 yapımı, başrollerini, münir özkul, adile naşit, ıtır esen ve tarık akan'ın paylaştığı filmdir.

münir özkul'un gelininin babası ve patronuyla olan konuşmasıyla akıllarda yer edinmiştir:

--spoiler--
bak beyim sana iki çift lafım var: koskoca adamsın, paran var, pulun var, herşeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde.
yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca çoluğu çocuğu, karda kışta, sokakta aç bırakmak?

ama nasıl yakışmasın?! sen değil misin kendi öz kızına bile acımayan? ona bi' damlacık saadeti çok gören? ..
anlamıyor musun beyim; bu çocuklar birbirini seviyor?

ama ben boşuna konuşuyorum..

sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.

sen! büyük patron! milyarder! "fabrikalar sahibi saim bey"

sen mi büyüksün?!

hayır! ben büyüğüm. ben yaşar usta. sen ben,m yanımda bir hiçsin anlıyor musun bir hiç?!

gözümde bir pul kadar değerin yok. ama şunu iyi bil; ne oğluma, ne gelinime, hiçbişey yapamayacaksın.
yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın! mağlup edemeyeceksin bizi.

çünkü; biz biribirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

dokunma artık aileme. dokunma çocuklarıma, dokunma gelinime, dokunma oğluma.

eğer onların kılına zarar gelirse ben; ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben; yaşar usta; hiç düşünmeden çeker vururum seni!

anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
--spoiler--

yasin öztekin

Elle attiysa da yapacak bir sey yok, futbolda olur boyle seyler. Marodana dunya kupasinda atti amk. Gidip ona yazin bari.

kızların en sevdiği erkek tipi

görsel

aatif chahechouhe

sivasspor taraftarının, hatta çoğu izleyicinin sevdiği bir futbolcuyken fenerbahçenin alıp hiç ettiği adam.
yazık oldu kariyerine.
© copyright 2005 - 2026