bugün
C
chucky27 yıl önce
1996 lı ile 2000 li akran mı sorunsalı
10 sene sonra akran sayılacaklardır.
C
chucky27 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
C
chucky28 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
C
chucky29 yıl önce
sınav kağıdına hoca için yazılan notlar
bazıları çok içli olabiliyor. özellikle okul uzatmanın bokunu çıkarmış öğrenciler bu konuda oldukça başarılılar. "hocam bu sene de bitiremezsem okulu nişanlımın ailesi yüzüğü atacağını söylüyor.. kulunuz köpeğiniz olayım, geçirin." çağrılarına gaddar… devamını gör
C
chucky29 yıl önce
sınav kağıdına hoca için yazılan notlar
bazıları çok içli olabiliyor. özellikle okul uzatmanın bokunu çıkarmış öğrenciler bu konuda oldukça başarılılar. "hocam bu sene de bitiremezsem okulu nişanlımın ailesi yüzüğü atacağını söylüyor.. kulunuz köpeğiniz olayım, geçirin." çağrılarına gaddar… devamını gör
C
chucky29 yıl önce
kız whatsapp grubu
Bizim hastane asistan grubunun oluşturduğu tıp içerikli sıkıcı konuşmalar geçen asosyal paylaşım grubudur. Bir kez beni de aldılar beş paylaşım sonra atıldım. Esprili adamdan da anlamıyorlar.
C
chucky29 yıl önce
küsmek
ergenlik döneminden sonra adı "konusmamak" olan olay. yaş büyüdükce `küsmek` kelimesi çocukca gelir.
C
chucky29 yıl önce
erkekler nasıl bir sevgili ister
ben erkek olsam huyuna suyuna da önem veririm yahu.. dur gibi.
C
chucky29 yıl önce
kız whatsapp grubu
Bizim hastane asistan grubunun oluşturduğu tıp içerikli sıkıcı konuşmalar geçen asosyal paylaşım grubudur. Bir kez beni de aldılar beş paylaşım sonra atıldım. Esprili adamdan da anlamıyorlar.
C
chucky29 yıl önce
yak sigaraları yak yak
son kez içimize çekiyormuşuz gibi.
C
chucky29 yıl önce
kadınların yapamayacağı meslekler
(bkz: direksiyon öğretmenliği)
C
chucky29 yıl önce
enteresan ayrılık sebepleri
Ettiğimiz kavgalar yaptıkları yüzünden alkolik oldum,alkoliksin deyip ayrıldı amk.
C
chucky29 yıl önce
en ideal erkek burcu
C
chucky29 yıl önce
salak ama etkili
uludağ sözlük yazar kişisidir. gotchaaa... bol bol entry nick uyumuna maruz kalacak gibi. en azından kendini biliyor. neyse yazsın çizsin bakalım.
C
chucky29 yıl önce
salak ama etkili
uludağ sözlük yazar kişisidir. gotchaaa... bol bol entry nick uyumuna maruz kalacak gibi. en azından kendini biliyor. neyse yazsın çizsin bakalım.
C
chucky29 yıl önce
kızlarda karın kası
O göbeğe(!) peercing çakılmazsa yazıktır, günahtır dediğimdir.
C
chucky29 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
C
chucky29 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
C
chucky29 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
C
chucky29 yıl önce
düşünce polisi
yakında türkiyede tümüyle başlayacak uygulamanın adı olabilir. belki ahlak polisi de gelir. yüce rabbime hamdü senalar olsun bu demokrasi düzeyini de görücez kısmetse. herkese nasip olmaz(!) ortaçağı falan hep merak etmişimdir.
C
chucky29 yıl önce
sevgiliye en iğrenç hitap şekli
''sincabımdır'' elime palamut da ver götüme sokayım dedirtir.
C
chucky29 yıl önce
durum çok ciddi
--`spoiler`-- Durum çok ciddi. Yapmadığımız bir paylaşım yüzünden ceza almamak için, Jandarma Genel Komutanlığı Bilişim Suçları Sosyal Ağ Bildirgesi çerçevesinde, Facebook'un güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (IP, fot… devamını gör
C
chucky29 yıl önce
mesaja cevap vermeyen kıza yollanacak ikinci mesaj
"kuzenim yazmış.ben amerikadaydım henüz geldim."
C
chucky29 yıl önce
herkes nickine yakışanı yapsın
Nicke gore bir seyler yapmaktir. (img:#1252180)
© copyright 2005 - 2026