bugün
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- uyuşturucuyu bırakmak3
- sözlüğün mal dolması9
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- velvet31
- bik bik abla vs vurduranlar12
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- diamond bosphorus13
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- mutlu yaşamın sırrı2
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- sıcaktan kilo vermek3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- yine geliyorum yilanoglu4
- dona kara sinek kaçması2
- togg limuzin2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- ona bir şey söyle9
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- tai lung30
- opel grandland2
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- kavgalar yüzünden fotomun arka planda kalması3
- bu sözlüğe son ihtarımdır3
- james deenin kulaklarından tutup havaya kaldırmak2
entry'ler (256)
sek erkektir.
mc donaldsta her masada görebilirsiniz.
erkek aşık olmuşa bunun yolu yordamı yoktur. erkek sever, hissettirmeden sever ama yine sever.
uyanmak için bir nedenim yok. uyumaya devam etmeliyim.
Frank gallagherın da dediği gibi hayattayım fahişenin çocuğu.
cem karaca-bu son olsun.
cebimdeki son kuruşa kadar tekel bayiden çıkmadığım zamanlarda keşfetmiştim manuş babayı. şimdilerde derdi olan olmayan herkesin ağzında manuş baba.
bundan 6 sene önce sofie'nin dünyası isimli bi kitabı almıştım yaşlı bir sahaftan. bilenler bilir bursa heykelde sönmezin en alt katlarında çoktur bu sahaflardan. o kitap bir başlangıç oldu her şey için. sonrasında hem inancım hem kalbim boka sardı zaten.
dini bir ideolojiye, siyasi ideolojiye kendinizi ait hissediyorsanız ilgilendiğiniz şeyler doğrultusunda felsefeyle ilgilenmek sizi mutlu edecektir. ama benim gibi zaten bu dünyada bir bok değilseniz kendinizi bir şeye ait hissetmiyosanız başlamayın derim. çünkü okuduğunuz her fikre kendinizi ait hissediyormuş gibi düşüneceksiniz. fakat hiçbir zaman kendinizi tamamen ait hissedemeyeceksiniz.
dini bir ideolojiye, siyasi ideolojiye kendinizi ait hissediyorsanız ilgilendiğiniz şeyler doğrultusunda felsefeyle ilgilenmek sizi mutlu edecektir. ama benim gibi zaten bu dünyada bir bok değilseniz kendinizi bir şeye ait hissetmiyosanız başlamayın derim. çünkü okuduğunuz her fikre kendinizi ait hissediyormuş gibi düşüneceksiniz. fakat hiçbir zaman kendinizi tamamen ait hissedemeyeceksiniz.
en temel anlamda demos halk demektir. demokrasi halkın yönetimde olması demektir. demokrasi bir nevi ayakların baş olmasıdır.
sevgilim. sana bir cümle değil, romanlar yazdım. okumaya hazır olursan bir gün, ben burada olacağım.
bir gün sevgilimle poların altına girip, yağmurlu bir günde izleriz diye yaptığım bir film listesi var. daha önce hic izlemediğim, kaliteli filmler. ama gel gelelim sevdiğim kız ne beni seviyor, ne onu sevdiğimi biliyor, ne de film izliyor.
im still loving you.
cumhuriyetin en büyük ihanetçilerinden biri olan, şehy saidin tarikatıdır.
5 senedir tanışmamızı, arkadaş olmamızı bir kenara bırakıp tutayım elinden yalnız kalabileceğimiz bir yere götüreyim kızı. sonra tutayım omuzlarından '' seviyorum lan seni, senden başkası yok, nereye baksam sen varsın. bir an çıkmıyosun aklımdan. sensiz bir hayat, gelecek düşünemiyorum. hayatımda ne olacaksa seninle olsun. sensizlik içinde boğulmak istemiyorum. gel bu okuldan el ele çıkalım'' desem suratıma mı tükürür. yoksa güzel bir tokat mı atar?, belkide hislerime karşılık verir. yada ikisini de yapmaz. bu konuşmayı hiç yapmamış ol, arkadaş kalalım der. 2 gün sonra beni yeni sevgilisiyle tanıştırır. sonra gelsin her gece ucuz şaraplar, sarma sigaralar.
nerede, nasıl davranılmasını bildiği halde, yerli yersiz komiklikler yapmaya çalışan televizyon yüzü. severim kendisini.
akıl verecek yazar arıyorum.
yeşil göz. hele ki sağ gözünün içinde siyah siyah noktalar varsa.
taso. geçen sene yolda 2 tane taso buldum. maddi değeri olmasa bile, o tasoyu yerde görmek, yerde 100 lira bulmuş gibi sevindirdi beni.
onunla yaşadığın her anı yazıya geçirmek.
not: kız ne ona aşık olduğumu biliyor, ne de ona yazdığım romanları. sadece arkadaşız. ama bilse ne tepki verirdi merak ediyorum.
not: kız ne ona aşık olduğumu biliyor, ne de ona yazdığım romanları. sadece arkadaşız. ama bilse ne tepki verirdi merak ediyorum.
20 gündür çekyatta uyuyorum. bir sıkıntısını çekmedim. tek sorun boyumun 1.90 olması.