entry'ler (16)

legolas vs bilal erdoğan

bilo kimmiş legolas bi ok atar diz çöker . (bkz: legolas)

mazoşist

supernatural dizisindeki crowley adlı şeytan karakterin özelliğidir . (bkz: supernatural)

şahingöz

One piece adlı animedeki Roronoa Zoro ' dan da iyi olan kılıç ustası . (bkz: one piece)

pazartesi ile yağmurun iğrenç uyumu

en nefret edilen pazartesi gününün sabahında yağan yağmurun berbat uyumu . (bkz: pazartesi)

yapılmış en büyük çılgınlık

ben değil arkadaşım yaptı ilkokulda oldu : sınıfa olmayanların numarasını almak için gelen kıza pandik attı .

murat boz'u sevmeme nedenleri

soyadı gibi bozuk olması . (bkz : bozuk)

yazarların küçükken korktuğu şeyler

Büyük denizler , karanlık ve en korkunç gelen yükseklik . Aslında hala korkuyorum desem yalan olmaz . Hepsi hikaye en korkuncu : Gece Atlas Okyanusunun 2000 metre yüksekliğinden atlamak . Hepsinin birleşimi , tüylerim diken diken oldu . (bkz: karanlık) (bkz: yükseklik) (bkz: deniz)

sözlük yazarlarının son izlediği belgeseller

Adını hatırlamıyorum , ama timsah bir zebra ve antilobu yiyordu . Sonra kaplan antilop yiyordu . Ondan sonrada çita antilobu yiyordu . (bkz: antilop)

sınavda kopyalaşmak

Sınavda hoca sana bakıyor mu bakmıyor mu diye göz gezdirdikten sonra arkadaşınla yaptığın öksürük senfonisidir .

sınav esnasında zırt pırt burnunu çeken insan

1 kere çekiş : A , 2 kere çekiş : B , 3 kere çekiş : C , 4 kere çekiş : D , 5 kere çekiş : E diye anlaştığım nefret duyduğum arkadaşım . (bkz: sınavda kopyalaşmak)

ölen birinin facebook una başın sağolsun yazmak

duvarına yazmak kelimesini duyunca fırçalar ile duvarlara yazı yazan insan dışının ruh halindeki durumudur .

iyi bir depresyonun olmazsa olmazları

en sevdiği şarkı açıp kafanıda arabanın camına yaslayıp klip çekme çabalarına girişmek . (bkz: ergen)

sözlük yazarlarının itirafları

itiraf ediyorum : normalde ben bozuk bir radyo değilim insanım ! (bkz: insan)

ulu önder sıfatına en çok yakışan adam

Ülkeyi bataklıktan değil 300 metre uzunluktaki kuyudan saç teli ile kurtaran , soyumuzun devam etmesini sağlayan adam gibi adam . (bkz: mustafa kemal atatürk)

kitap okumanın gereksiz bir aktivite olması

etrafta ben kültürlüyüm kitap okuyorum diye dolaşan ancak okuduğu kitabında cin ali olup kız tavlamaya çalışma çabalarına girmiş cahil insanın çabaları .

geldi yine tipini siktiğimin

arkadaş grubumuzdan dışladığımız ancak geldiğinde içimizden söylediğimiz bir deyimimsi cümle .
© copyright 2005 - 2026