bugün
- iremga32
- anın görüntüsü28
- narsist birine aşık olmak5
- neden haklı serisi2
- süleymancılar10
- beklenen doğru insanın bir türlü gelmemesi2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- tolga turan2
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- okullara 30 bin bahçe görevlisi alınması2
- nick vermeden bir yazara seslen12
- modern çağın mutsuzluk nedenleri2
- entelektüel insan bulmanın oldukça zor olması2
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu3
- karşıdakinin yalan söylediğini anlamak ama susmak2
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- haftanın gammazları listesi25
- geceye bir şarkı bırak3
- en sevdiğiniz hayvan4
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- sabah namazının fazileti3
- götünde donu olmayıp tatile gitmek3
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- velvet8
- zurna dürüm4
- alkolizm eşiği2
- anne ile seks yapmak5
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- perseid göktaşı yağmuru4
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- görür görmez artılanan yazarlar4
- nevşehir denince akla gelenler4
- dayanamayıp kitap almak7
- nihavent bey bay birader4
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- sigarayı bırakmak4
entry'ler (441)
akp'nin ne dediğinin bir önemi kalmamıştır, bundan sonra onlar milletin ağzından ne çıkacak diye bakmaktadır. tarihte millete karşı gelebilen ne tek adam vardır ne de parti. siz demokrasiye inanmıyorsunuz belki ama tayyip'e bile bu gücü demokrasiye olan inanç vermektedir. bir günde her şey değişecek, göreceksiniz. siz yeter ki oy çokluğu sağlayın, sizi sandıktan uzaklaştırmak isteyen kişileri dinlemeyin.
burada neden tanrı ''ol'' dedi, olmadı, bir daha dedi yine olmadı, olana kadar denedi türünden bir gerzekliğe girilmiş anlam veremedim. bir şeyin aşama, aşama veya evre, evre olmasıyla; yoktan var olması arasında ne gibi bir tezat uydurabiliyorsunuz ona hiç anlam veremedim. nişanyan sözlük de ayrıca güldürdü.
sürtüklenebilir ekonomi politikasıdır.
büyük ortadoğu projesi eş başkanı sayesinde. 20 yıl oldu, ülkenin hali ortada, hala kafanız basmıyor mu?
son sezonun ilk yarısı bitmiştir. 4 bölümde işlenebilecek konuyu, 7 bölümde işlemişlerdir. ayrıca izleyicilerin senaryolarından biri gerçekleşmiştir. tahmin edilemez bir şekilde ilerlememiştir. yine de temmuz ayı iple çekilmektedir.
böyle bel altı konuların diyalogları küfürsüz olsaydı çok daha kaliteli bir iş olacaktı. yine de çoğu bölümü gayet akıcı. tek başına izleyenleri rahatsız edeceğini sanmıyorum. kötü mal bölümünde, telsiz üzerinden dönen espriler tam olarak cem yılmaz mizahıyken, amına koyam esprilerinin hiçbirine gülmedim.
nato'nun kurucuları arasında olan türkiye, bugün; afganistan'a gir denince giriyor, çık denince çıkıyor, suriye'ye gir denince giriryor, çık denince çıkıyor, biz maden arayacağız denince ormanları peşkeş çekiyor, çöp ithal ediyor, döviz üzerinden anlaşmalarla dış minnakları zengin ediyor, mültecileri ülkenize alın ve avrupa sınırlarını koruyun denince buna da itaat ediyor ve biz hep muhacir kanka edebiyatıyla milletini kerizliyor. türkiye bu kadar güçlü bir ülke işte, bu kadar hainliğe bile göğüs gerebiliyor.
sorosçu osman kavala, pkk ile megri megri mitingler yapmış ve aynı süreçte valiler aracılığıyla teröristlere yapılacak operasyonların önüne geçmiş, fetöye ne istediyse vermiş, soros'un buyurduğu gibi ülkeyi mülteciye boğmuştur. bu osman kavala, soros ile aynı masaya oturmuş, lobi ziyaretlerinde bulunmuş ve onun fonladığı bir partiye liderlik eden erdoğan ile de defalarca aynı masaya oturmuştur. yani osman kavala bop'un kuklalarından olabilir, fakat bop eş başkanı olduğunu sanmıyorum. bu arada farkında mısınız bilmem de, kaç cuma oldu, hala camiide içki içme görüntüleri, türbanlı bacının üstüne işeme görüntüleri piyasada yok. prompterla mı çektiniz görüntüleri mübarekler?
yanlış bir söylemdir. çünkü bu ülkenin, ülkücülere, bugünlere gelmeden önce ihtiyacı vardı.
silivri'de havanın dört mevsim sıcak olduğunu iddia eder.
bop eş başkanı, patronları hangi ülkede isterse orada seçilebilir. bunca imkan sadece erdoğan gibilere sağlanır. abd'de seçilmesini çok isterim, böylece 1 lira 14 dolar olabilir. orası olmadı mı zengin bir arap ülkesi de olur. bayram ederiz bayram!
son zamanlarda dikkatimi çeken bir partidir. ümit özdağ'a genellikle yakınlık duysam da, hiçbir fonlanmaya, hiçbir medya pompalamasına alet olmayan zafer partisi aklımın ucundan geçen bir parti değildi. sonrasında da karalama kampanyalarına maruz kaldı. bugün seçim olsa oy atacağım bir partidir. oylar bölünür muhabbeti saçma, kurulu düzen partileri düşünsün.
'dalga mı geçiyorsun?' sorusudur.
sonra da şaşkınlığınız instagram'a sıçrar, en salak oyuncunun bile 5 milyon takipçisi vardır.
ikisi de henüz shakespeare, picasso, beethoven çıkaramamışlardır. aynı ilin ilçeleridir.
bu isimlerden biri de nur'dur.
bir nevi "sado mazot" hadisesidir.
aklımda kalan dizilerden biridir. kral'ın sahneleri kaiser sosa tadı verirken, kürşat dizinin en önemli dinamiğidir. bir sevkiyat sırasında kılıç mehmet'in, kadir'in ve kürşat'ın aynı mekanda pazarlık yaptığı/ çatışmaya girdiği bölüm, en sevdiğim bölümdür. bir de; kral'ın, bir antikacının (veya saat tamircisinin) dükkanındayken kameralardan memoli'yi görmesi sonucu çatıya kaçtığı ve telefondan/telsizden adamlarıyla konuştuğu bölüm hollywoodvaridir.
ayran gönüllüler için, ilki hangisiydi, okulu neredeydi hatırlanmayandır.
birkaç hafta öncesine kadar benim de teslim olduğum bir alışkanlıktı. ancak şimdilerde kahve yerine sıcak kakao içiyorum. çok daha güzel hissettiriyor. şekersiz ve sütsüz elbette. alın bir kutu/paket kakao, sıcak suyla karıştırın. kahve dediğin, güne başlarken veya gün ortasında içilmeli. mecnun'un da dediği gibi askerliği uzatmayacaksa yemişim öyle okulu.