bugün
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu9
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü15
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası9
- gerçeği aramak9
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi32
- otizmliye cennet garanti mi8

entry'ler (197)
çünkü tek eşlilik insan doğasına aykırı.
basbayağı eşcinsel ilişkidir.
güya kadın ruhundan anlayan adam isterler ama hep zengin hödük heriflere varırlar.
erken öten horozun başı kesilir, doların çakıldığı falan yok, Trump bayağı dalgasını geçti bizimkilerle yok hollywood'da yokmuş bu kadar güzel insan!
ispanyolca ya da yükselen güçün dili Çince.
AKPlidir mutlaka.
vapurdaydım, derin bir oh çektiğimi hatırlıyorum. Birlikte olduğu kadınları kurşunlatmış magandayı sonunda vurmuşlar diye çok sevinmiştim ama herif dokuz canlıymış, hala gebermedi ama sesi kesildi, buna da şükür.
ciner grubu Doğan medya gibi AKP'nin borazanlığını yapmayı reddedince cezalandırılması kaçınılmazdı.
istanbullu Gelin'deki performansı ile hafızalara kazınan, sol duruşu ile gönüllere yazılmış iyi aktör.
Kadınlar için yaptıkları yıllar geçtikçe daha iyi anlaşılan, uludağ sözlüğün yobazlarının çirkin dilini hak etmeyen değerli bilim insanı.
plaj adabını bilmeyenlere uygulanması doğal yasak, ama Suriyeli diye değil plaj adabnı bilmediği için yasak olmalı.
yerli ve milli olduğunu iddia eden iktidar Trump'ın bir iltifatıyla şaha kalkıyorsa bir dakika düşünün derim.
Suriyelileri başımıza bela etmiş adamdan önce çuvaldızı kendisine batırmasını bekliyoruz.
KHK ile atıldığında üzülmüştüm, ama siyasete atılınca siyaset bilimci kimliğini bırakıp yana yakıla partisinin avukatlığını yapmasına şaşırdım. En azından profesör titrini bırakıp siyasetçi kimliğiyle konuşsun.
taptaze ekrem imamoğlu karşısında kullanım tarihi çoktan geçmiş üç AKAPELi:
şu soruyu sormak lazım. Eğer cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturuyor olsaydı yine atarlanabilir miydi AKP'ye? Kendi cumhurbaşkanlığı döneminde yapılan onca haksızlığa ses çıkartmamış şimdi mi bülbül kesiliyor sırtlan!
Sırtlan, bir köşede bekliyor iktidarın altın tepside kendisine sunulmasını. Aslanlar çarpışsın bu da gitsin leşleri toplasın. Yok öyle yağma, hadi naş.
son dönemde arap ülkeleri modernleşme çabasındayken biz onlara özenip Erdoğan'ın önderliğinde hızla araplaşıyor hatta kabileleşiyoruz.
bugün AKP liderinin sonunda itiraf ettiği gerçek.
hiç de ikna olmadığım yazı. Sömürünün her türlüsüne hayır!