bugün

sevdiği entry'ler

ahmet erdi öztürk

KHK ile kapatılan Tarafta yazmış, yine KHK ile kapatılan Fatih Üniversitesinde hocalık yapmış, herkesin kolaylıkla fetöcülükle damgalandığı bir dönemde bu ithamı gönül rahatlığıyla hak eden Gülencigillerden.

ahmet erdi öztürk

birkaç yazısına rast geldiğimde solcu hatta kürtçü solculardan sanmıştım, sonra bir baktım ki fetöcülerle de sarmaş dolaş. Tırsılması gereken, şaibeli kişilerden.

berat albayrak

Hakkında doğruları yazınca hemen moderatör tarafından silinen entry.

200 lira gelen elektrik faturası

iki kişinin tüm tasarruf çabalarına rağmen elektrik faturası 200 lira gelir mi?
Hala bu adamlara oy verenler Allahlarından bulsun!

akp mhp ittifakının bozulması

Eyyy Bahçeli, cumhuriyet rejimini yıktın, rejimi tek adam rejimine çevirdin, şimdi ittifakı bozsan kaç yazar, atı alan üsküdarı geçmiş, sana da geçmiş olsun.

ali koç

Fena yalpalayan, böyle yalpalarsa adı fırıldağa çıkacak klüp başkanı. Bir Atatürk'ün izinde, bir Reis'in peşinde (Ne işin vardı dün UEFA'da? Son dakikada eklemlendiğin yerde?). Reisin seni Fenerbahçe başkanlığında desteklemediğini sağır sultan duymuş sen niye onu desteklemeye gittin UEFA'ya?

ahmet hakan

Her devrin adamı, açıkgöz, fırıldak.

25 eylül 2018 havalimanı yolsuzluk iddiaları

ispatlayanın tıpkı Man adası vakasında olduğu gibi tazminatla susturalacağı ya da hapsi boylayacağı iddia.

zümrüt imamoğlu

Yeni açıklanan ekonomik planı ağzının salyaları aka aka öven, yatırıcımların kapıda sıra oluşturduğunu söyleyecek kadar utanma duygusundan yoksun TUSiAD başekonomisti.

seray şahiner

Solcu aktivist sosu katılmış, kadınlığını ön plana çıkartarak, sansasyonel haberler ve Bilal Erdoğan'a hakaret gibi kolay yollu ucuz solculukla edebiyatta yer edinmeyi başarmış, kötü yazar.

seray şahiner

Türk edebiyatının yeni elif şafak'ı. Kimse tek bir kitabının adını söyleyemez ama dişiliğini sergileyen fotoğrafları boy boy gazetelerde yer alır.

nihat doğan

2 kız çocuğunu evinde alıkoyduğu iddiasına yaptığı savunma:
Nihat Doğan milli direnişin sembolüdür, 15 Temmuz'un, 17-25 Aralık'ın milli duruş sembolüdür.
Yani reis kurtar beni diyor.

sinan alçın

Şu anda ağzım açık bloomberg'te izliyorum kendilerini. iktidara tek bir eleştiri yok aksine eğitim bakanını falan övüyor. Evrensel'deki o yazıları yazan adamla tv'de kıvırtıp duran omurgasız adam aynısı mı?

a haberden sonra şimdi de cnntürk haberciliği

Doğan Medyanın satılmasıyla ortaya çıkmış çakma ahaber televizyonculuğu. Erdoğan herkesi tehdit etmiş, dolar fırlayıp gitmiş, spiker sayın Başkan tehdit etti diyemediği için ıkını sıkına küçük bir uyarı gibi bir şey yaptı diyor. Bu habercilikle dolar 10 da olur 15 de!

a haberden sonra şimdi de cnntürk haberciliği

Erdoğan'ın sorumsuzca konuşması ve damadın da inandırıcı olmayan kahvehane muhabbetlerinden ötürü her saniye hızla yoksullaşıyoruz, yer yerinden oynayacağı yerde bu utanç verici kanallar aman erdoğan'a bir laf edilmesin diye soru bile soramıyorlar. Beter olun.

rumenler sokakta türkler evinde

Protesto anayasal bir haktır ve sorunlu Türk anayasasında bile bu hak gözetilir. Protesto hakkını halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek olarak okumak hukuk cehaletidir. Bir günde yüzde yirmi fakirleşen normal bir insan elbette bu durumu protesto eder, tabi normal bir insansa.

dolar yükselişini sadece rahibe bağlamak

A haber ve yandaş medya sayesinde pompalanan yakan haber.

10 ağustos 2018 dolar kuru

Cehalet sayesinde iktidar olabilirsiniz ama cehaletle ülkeyi yönetemezsiniz.
© copyright 2005 - 2026