bugün
- şarapçı koala yalnız değildir8
- fusya semsiyeli yabanci14
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir5
- sarapci koala45
- uludağ sözlük size ne kattı7
- şarapçının birden tayyipçi olması3
- recep tayyip erdoğan8
- bir kadının en zevk aldığı an3
- keşan3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i6
- çağla idi3
- arkadaşlar görüşürüz2
- rica ediyorum kimse beni savunmasın2
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- yazın anlamının kadın ayağı olması2
- hazret ktc2
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- tik tok2
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- kıvırcık saç8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- mutlu bey biraderin elmas bey birader olması2
- iktidarsız erkek2
- piercing takmanın zorluğu5
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- serhat kılıç20
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- kelebek saç kesimi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- yalnız ölmek5
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- mesai ücretine çöken iş veren2
- biraderitasyon2
- tai lung42
- tung tung tung sahur3
- yalnızlık edebiyatı13
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- bir bela geliyor11
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- çomarizasyon2
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
entry'ler (33)
gerçek hayatta göremediğimiz insanlar.
sahtekar bunlar.
birilerine hava atmak için mutluluk pozları veriyorlar.
biz kendi halinde insanlar da yanılgıya düşüyoruz. "ulan ne boktan hayatım varmış" diyoruz. onların yüzünden durduk yere mutsuz oluyoruz.
birilerine hava atmak için mutluluk pozları veriyorlar.
biz kendi halinde insanlar da yanılgıya düşüyoruz. "ulan ne boktan hayatım varmış" diyoruz. onların yüzünden durduk yere mutsuz oluyoruz.
hepimizin her gün maruz kaldığı kişilerdir.
bıktım mutlu pozlarınızdan. bıktım daha bir hafta önce yaptığınız sevgililerinizle "bakın ne kadar derin bir aşkımız" var pozlarınızdan.
size de ilginç gelmiyor mu? neyin ispatını yapıyor bu insanlar? neden gözümüze gözümüze sokuyorlar mutluluklarını?
kendi halinde bir insan düşünün. ortalama bir hayatı var. facebook'u açıyor. aman allahım. herkesin sevgilisi var, herkes musmutlu fotolar paylaşmış. bu kendi halinde olan adam "ulan meğer ne boktan hayatım varmış" diye düşünmeye başlıyor.
------------ burası önemli bir tespit --------------
trajedi buradan sonra başlıyor. kendi halindeki adam artık kendini mutsuz hissediyor. sanki herkes mutluymuş da bir kendisi ortalama bir hayat yaşıyormuş gibi hissediyor. yazık değil mi lan yaptığınız?
facebook güzeldir hoştur ama iş "bakın ne çok mutluyum" sahtekarlığına gelince kendi halindeki adamı bile mutsuz edebiliyor. bu yüzden kullanmıyorum facebook falan.
bıktım mutlu pozlarınızdan. bıktım daha bir hafta önce yaptığınız sevgililerinizle "bakın ne kadar derin bir aşkımız" var pozlarınızdan.
size de ilginç gelmiyor mu? neyin ispatını yapıyor bu insanlar? neden gözümüze gözümüze sokuyorlar mutluluklarını?
kendi halinde bir insan düşünün. ortalama bir hayatı var. facebook'u açıyor. aman allahım. herkesin sevgilisi var, herkes musmutlu fotolar paylaşmış. bu kendi halinde olan adam "ulan meğer ne boktan hayatım varmış" diye düşünmeye başlıyor.
trajedi buradan sonra başlıyor. kendi halindeki adam artık kendini mutsuz hissediyor. sanki herkes mutluymuş da bir kendisi ortalama bir hayat yaşıyormuş gibi hissediyor. yazık değil mi lan yaptığınız?
facebook güzeldir hoştur ama iş "bakın ne çok mutluyum" sahtekarlığına gelince kendi halindeki adamı bile mutsuz edebiliyor. bu yüzden kullanmıyorum facebook falan.
(bkz: ömür gedik)
sinema eleştirmeniymiş. daha hobbit'le cüce'nin farkını bilmiyor.
köşe yazarıymış. geçenlerde çokça dalga geçilen 2000'lerde doğmak temalı yazısını hatırlatayım.
şarkıcıymış. ses yok.
sinema eleştirmeniymiş. daha hobbit'le cüce'nin farkını bilmiyor.
köşe yazarıymış. geçenlerde çokça dalga geçilen 2000'lerde doğmak temalı yazısını hatırlatayım.
şarkıcıymış. ses yok.
yaygın görülen bir durumdur. ayrıca, gomunist diyen birini görürseniz, o kesin komünist düşmanıdır.
(bkz: gomunist misiniz lan siz)
(bkz: gomunist la bu)
(bkz: gomunist misiniz lan siz)
(bkz: gomunist la bu)
paralel taşlar.
oyunun kritik anlarında, rakip kişisi senin taşını piyon olarak alma hakkı elde eder. rakibe karşı mücadele ederken bir de bu paralel taşlarla mücadele edersin. besleyip büyüttüğün taşın, rakibin piyonu olmuştur artık.
oyunun kritik anlarında, rakip kişisi senin taşını piyon olarak alma hakkı elde eder. rakibe karşı mücadele ederken bir de bu paralel taşlarla mücadele edersin. besleyip büyüttüğün taşın, rakibin piyonu olmuştur artık.
çalışıp alın teriyle ekmeğini kazanmak.
onlar da bilirdi baba parasıyla gününü gün etmesini, lakin baba paraları yoktu yapamadılar.
onlar da bilirdi baba parasıyla gününü gün etmesini, lakin baba paraları yoktu yapamadılar.
tipsizlikle pek alakası yoktur. ne kadar tipsiz gördüysem hepsi özgüvenli. hele kilolu insan özgüveni var ki resmen imreniyorum. siz de fark etmediniz mi? yanlış anlaşılmasın kilolu insanlarla dalga geçmiyorum ama kilolu insanların özgüvenli olması diye bir gerçek var. imrenilesi gerçekten.
yanlış bilgi. ayy pembe mi sıçıyormuş bokunu yerim demişti bana sevgilim.
doğru yapmıştır. hangi 20 yaşındaki kız 16 yaşında ergenlik çağındaki bir çocukla olur?
tespit edilse suç.
tespit edilse suç.
kızların vermesi gereken tavsiyelerdir.
work and travel ile gidip balık temizleyeceğim yer.
hoş bulmuş yazar. ama maalesef sanırım depresyonda olan yazar.
bu yine iyi. penisini beyin olarak kullanan erkekler de var.
vajina ile çiş deliğinin farkını bilmeyen erkeklere vermeyecek kızdır.
(bkz: http://www.uludagsozluk.com/e/24868411/)
(bkz: http://www.uludagsozluk.com/e/24868411/)
yoktur öyle bir kız.
vajinayla işenir mi be?
çiş deliği ayrıdır.
siz sevişmeyin bence.
vajina diye çiş deliğine sokarsınız.
vajinayla işenir mi be?
çiş deliği ayrıdır.
siz sevişmeyin bence.
vajina diye çiş deliğine sokarsınız.
erkekleri cinsel obje olarak gören kadınla mutlu bir beraberlik yaşayacaktır.
yanlış bilgidir. numan kurtulmuş'un şu durumda başbakan olması imkansızdır. çünkü kendisi milletvekili değildir. partiye sonradan transfer edilmiştir. başbakan olmak için öncelikle 2015 milletvekili seçimlerini beklemesi gerekecektir.
caps'lere swf'lere malzeme olmaktan başka işe yaramayacak karizmadır.