bugün
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı24
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı6
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- uğurcan çakır2
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- demet evgar10
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- kemalistler7
- yazarların imza parfümleri14
- venezuela6
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- hızlı para kazanmanın yolları11
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- 2026 dünya kupası22
- sözlüğün tadının kaçması4
- bir insanı sevmek11
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- erkekler neden az yaşar10
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- türk kızı egosu6
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- üniversitelerin gereksiz olması3
- bitcoin2
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- dünya11
- futbol17
- falıma bakmak isteyen var mı24
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- semavi dinlerin faydasını anlamayan ateist2
- mutluluğun fark edilmemesi8
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- kadınların yanlış yapması3
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- düşün ki o bunu okuyor16
- am okşama4
- kıskanmak7
- allah2
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- sözlük kızlarının vücutları15
- pkk nasıl biter5
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
entry'ler (114)
we are made of stars, searching for that secret promise
bitmeyen okul yapmışlar.
I just wanna know
Would you let me see beneath your beautiful?
Would you let me see beneath your beautiful?
a part of me keeps holding on just in case it hasn't gone.
"narrow down the topic."
eve gelmek çok güzel bir şey arkadaşlar. istediğiniz saate kadar uyumak ve daha da önemlisi anne yemeği. paha biçilemez.
andrew hodges- the enigma.
Yıl olmuş 2015 hala yurtta internet yok. Ağ lı cam. Yether. Bir çözüm bulun şuna.
kalemegdan, belgrad.
biri beni geri ışınlayabilir mi?
üç yıl boyunca boğaziçini hedeflemiş boğaziçi ile yatıp kalkmış biriydim ama sınavda heyecan yaptım başta kendimin olmak üzere herkesin beklentilerini boşa çıkardım. bütün yaz ağladım üzüldüm. sonra hiç aklımda olmayan bir üniversite tercih ettim. çok araştırdım,çok insana sordum. herkes memnundu ama benim aklımda soru işaretleri vardı. Oysa şimdi iyi ki gelmişim diyorum. Çok güzel arkadaşlar edindim, çok değerli hocalardan ders alıyorum. Evet hala içim buruk, hala boğaziçi diyince bir duraksıyorum. En büyük hayalimdi orayı kazanmak gerçekleştiremedim ama bu demek değil ki yolun sonu. Çünkü her şeyin bir sebebi vardır. Çok değişik bir kulübe katıldım ve eminim ki güzel arkadaşlıklarım olacak, ingilizcemi ve kendimi geliştiricem. Uzun zamandır içimde bir üzüntü vardı, bir bıkkınlık. Sanırım artık geçiyor o üzüntü ve yeni heyecanlar,yeni hedefler, yeni umutlar aldı içimi. Kısacası all is well.
ders kaydı yapmakla geçti. küçük bir sinir krizi geçirdim.
Bayram dolayisiyla geldigimiz sehir. Acayip ucuz,hayatin cok guzel ve rahat oldugu,kadinlarin ayri guzel erkeklerin ayri yakisikli oldugu,pekaralarin hepsinin birbirinden lezzetli oldugu, kalemegdan,taj meydan,knez mihailova nin gorulmesi gereken sehir. Yarim saat boyunca garsonu kestigim dogrudur. Acayip yakisiklilar.
prison break.all the way.
Res men ağlıcam. Tam oldu derken şube kapandı yeniden ders kaydı yapın nedir ya ayrıca neden onaylamıyosun yaptığımızı da bize burda stres yaptırıyorsun be danışman. Üç gündür uyumuyorum resmen. Lisede biz seçelim seçmelileri bizim yerimize niye seçiyolar diye söylenirken ne kadar salakmışız ders seçmek tam bir işkence. Üniversiteden soğudum daha ilk haftadan.
bir gün okuldan eve giderken otobüste gördüğüm ve daha sonra tesadüfler sonucu takip ettiğim, platonik olduğum çocukla şu an koca istanbulda aynı yurttayız hala inanamıyorum. Dünya küçük gerçekten.
pazar günü itibariyle ayrıldığım ve bi daha dönmek istemediğim şehir. Benim için hayal ve kalp kırıklıklarıyla dolu şehir.
Kulagimi soktu gecen gun. Feci kaşınıyor.
Sometimes it is the people no one imagines anything of who do the things that no one can imagine.
Hazirlik sinavi hakkinda biri bana bilgi verirse cok mutlu olurum.