bugün
B
beelzebub4 yıl önce
büyük başarısızlıklar söz konusu
bir ekşi sözlük notu: büyük başarısızlıklar sözkonusu merhaba. ekşi sözlük'te bizim test etmeyi unuttuğumuz ya da biliyor olsak bile düzeltmeye vakit ayıramadığımız bir şey yapmayı başardınız. bu yaşadığınız problemi kenara köşeye kaydettik ve ilgi… devamını gör
B
beelzebub8 yıl önce
vodafone 15 temmuz hediyesi
Neyin armağanı acaba bu. Yani yakınlarımızı arayıp demokrasi bayramınız mübarek olsun mu diyeceğuk. Yok yok. Valla yedirecekler kafayı iyice bana.
B
beelzebub9 yıl önce
birinci nesil yazar
diger yazarlardan hicbir farkı olmayan yazardır önemli olan kacıncı nesil olundugu degil sözlüge ne kadar katkıda bulunuldugudur~ne laf ettim be~~swh~
B
beelzebub9 yıl önce
alfa romeo stelvio
kasım 2017'de türkiye'de satışa çıkacak giulia mekanik ve platformunu kullanan alfa romeo suv'u... istanbul autoshow 2017'den : (img:#1442136)
B
beelzebub9 yıl önce
masturbasyon nasıl yapılır
açmayın `israf adam`
B
beelzebub9 yıl önce
üstteki resmi anlat ve resim koy
yazarlara bir görev. başlayalım. (img:#1208852)
B
beelzebub9 yıl önce
sikerim böyle hayatı deyip soğan doğramak
Hayatın vermiş olduğu yorgunlukların neticesinde yapılacak eylemdir. Evet.
B
beelzebub9 yıl önce
headbanger s weekend 2017
4-5 Mart 2017 tarihinde, `Küçükçiftlik Park`'ta `Sodom`'un headliner olacak çıkacağı konser organizasyonu... ~daha 5 ay var yaw~ (img:#1201155)
B
beelzebub9 yıl önce
sodom
Eski ahit'te lut golu cevresindeki ovanin iki gunahkar kentinden biri.
B
beelzebub11 yıl önce
evlenmenin zamanının geldiği nasıl anlaşılır
facebook'ta kedili, köpekli, şarkı söyleyen bebekli videoları izleyince gülmeye başladığınızda acilen evlenilmesi gerekir.
B
beelzebub11 yıl önce
benimle evlenir misin
`senden çocuğum olsun istiyorum ` demenin daha medeni yolu.. bundan sonra hayatımı seninle geçirmek, yanında uyuyup uyanmak, eve gelince seni görmek istiyorum demektir.
© copyright 2005 - 2026