bugün
- bir kız true ile arkadaş olabilir mi9
- hünkar beğendi vs alinazik9
- muhalif kızların ak partili erkeklere aşık olması9
- ata iyi binen erkek3
- vurdurmaya giden kız sevinci3
- parkta oturan adam3
- kova burcu erkeği akrep kadını5
- derdinizi dinlerken rakı sofrası kuran psikolog4
- sözlükte aile kurmak3
- karton toplarken kafaya yıldırım düşmesi6
- ortadoğu3
- en lezzetli balık21
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın9
- 24 eylül 20263
- birikim yapmak5
- ganyan bayisine cilt bakımı yaptırıp giren erkek3
- aşk kitabı2
- ilk buluşmaya 46 adet deveyle gelen kız3
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin13
- ellerim bos gonlum hos5
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız9
- queen ravenna'nın arabasını çalmak2
- karton toplarken tırın altında kalmak3
- sifonun sızdırıyorsa kaçenzinyo2
- fransa'nın türkiye'ye atacağı gol sayısı2
- padişaha ay saçmalama hünkarım diyen harem kadını2
- can holding'in 33 şirketini geri alması5
- acı gerçekler2
- yapay zeka mod entryde mala mal deyince siliyor2
- o kişi sözlüğe girince ne yapmalı3
- ne bakıyorsunuz yazsanıza3
- true nickli yazar24
- karınızı oto yıkamada yıkar mısınız3
- arkadaşlar bi bakar mısınız6
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum11
- karşı cinsteki en itici özellik12
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- lost vs prison break2
- yabancı bir ülkede yabancı birinin evinde uyumak2
- ben geldim naneler13
- nejat uygur2
- deprem2
- sabahları nefret edilen şeyler10
- sözlüğün kalitesinin bu aralar biraz düzelmesi3
- gocu33
- erdoğan'ın new york ta iş adamlarıyla buluşması3
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek7
- anın görüntüsü25
- mansur yavaş14
- dünyanın en çok ziyaret edilen şehirleri2
entry'ler (221)
"bu şarkıyı kim söylüyo?" ve "bırak da o söylesin" kombosu ile susturulabilir
bunun tv izleyen değil de bilgisayar başında olan versiyonunu kendimden biliyorum.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
survivor taner olmasa televizyon seyretmeyecek insandır.
http://site.mynet.com/silopihiphopcular
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
(bkz: adolf hitler)
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
(bkz: jenna haze)
bir mini etekle, azıcık dekolte ile kişiliğini ortaya koyduğunu iddia edenleri veyahut orospu diye tanımlayanları zerre skine takmayıp* sadece kendini güzel hissetmek istediği için giyinen, buradan kendisine selam edip çapkınca göz kırptığım, hele bir de güzel bir vücuda sahipse en asil duygunun insanı sıfatını hak etmiş bir kız da olabilir kendisi.
6 sene sonra başıma gelen amına koyulası bir histir efendim.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
nişanlanmıştır hatta evlenmiş bile olabilir istediğini yapma hakkına sahiptir * kısa sürede en az 3 çocuk da doğurup hayatını piç edecektir.
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
sekizinci bölümün son 40 saniyesi tekrar tekrar izlenip ağızdan salyalar saçılarak gülünesi dizi.
ölürsem beni sana gömsünler
*
*
güneşlenmekten başka ne işe yaradığı meçhul varlık.
ilk iki maçta 7 gol atıp sadece bir gol yiyerek fırtına gibi giriş yaptığım oyundur.
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters