bugün
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- arkadaşlar larissa kim12
- hoşçakal uludağ sözlük7
- pandela 35
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- en iyi dizi film karakterleri4
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- fusya semsiyeli yabanci28
- sözlükteki gammazlar lobi si12
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- karton toplayan çingene6
- sözlüğün deli kaynaması4
- uludağ sözlük size ne kattı18
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi9
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- istiklal marşı nda türk kelimesinin geçmemesi2
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- rklb2
- her genç kızın rüyası zetina dikiş makinesi2
- başka kırbaç yemek isteyen var mı6
- ay diyen lülüklü2
- recep tayyip erdoğan10
- may parker4
- türklerin soykırımdaki ustalığı4
- nervio23
- larisalisa8
- bir kadını taşımanın zorluğu3
- fetöcülerin sızmadıkları alanlar4
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
- şarapçının birden tayyipçi olması10
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız2
- hemşehri dayanışması4
- sözlükteki lobicilik faaliyetleri5
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler9
- uber eats2
- sözlüğün en normal yazarları2
- mika raun ile sevişir misiniz2
- akşam serinliği2
- kırbacı ile adalet dağıtan yakışıklı4
- doğukan xd anonim hesap pandela2
- yağmur yağınca açılmayan orospu çocuğu şemsiye3
- ilk hedef akdenizdir emri gelip karadenize fıymak2
- en son ne yediniz4
- serhat kılıç21
- erdoğan ı sevmeyip onun ülkesinde yaşamak5
entry'ler (221)
"bu şarkıyı kim söylüyo?" ve "bırak da o söylesin" kombosu ile susturulabilir
bunun tv izleyen değil de bilgisayar başında olan versiyonunu kendimden biliyorum.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
survivor taner olmasa televizyon seyretmeyecek insandır.
http://site.mynet.com/silopihiphopcular
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
(bkz: adolf hitler)
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
(bkz: jenna haze)
bir mini etekle, azıcık dekolte ile kişiliğini ortaya koyduğunu iddia edenleri veyahut orospu diye tanımlayanları zerre skine takmayıp* sadece kendini güzel hissetmek istediği için giyinen, buradan kendisine selam edip çapkınca göz kırptığım, hele bir de güzel bir vücuda sahipse en asil duygunun insanı sıfatını hak etmiş bir kız da olabilir kendisi.
6 sene sonra başıma gelen amına koyulası bir histir efendim.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
nişanlanmıştır hatta evlenmiş bile olabilir istediğini yapma hakkına sahiptir * kısa sürede en az 3 çocuk da doğurup hayatını piç edecektir.
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
sekizinci bölümün son 40 saniyesi tekrar tekrar izlenip ağızdan salyalar saçılarak gülünesi dizi.
ölürsem beni sana gömsünler
*
*
güneşlenmekten başka ne işe yaradığı meçhul varlık.
ilk iki maçta 7 gol atıp sadece bir gol yiyerek fırtına gibi giriş yaptığım oyundur.
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters