bugün
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz8
- rafael leao24
- mehmet ali alabora4
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- günün sözü20
- ayağı şiir kokan kadın2
- sarapci koala69
- deniz göktaş5
- zall için bir şarkı bırak2
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin2
- erkeklerin istediği tek şey17
- sadece güzelliğe bakan erkek3
- biraderlerin vurduyor olması12
- türkiye13
- trafikte sinirlenip bağırmak5
- üşümeyi özlemek4
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- gram altın5
- akepe3
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- sarapci diye nick alan akpli17
- hiç erkeğe şiir yazan kadın olmaması2
- karı kıza para yedirir misiniz3
- erkeğin kalbine giden yol egosundan geçer3
- şarapçı koala ile viski içmek5
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- tanrı ile röportajlar3
- fener balı15
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- biraderizm felsefesi3
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- manifest11
- uşak2
- uyumanın muhteşem bir şey olması2
- usualsuspect'e ayak atıp kaçmak6
- bir dinciyle tartışmak2
- burdur2
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- arkadaşlar size küstüm2
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- fenerbahçe vs galatasaray26
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- erecto birader nasıl gözüküyor2
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı8
- biraderine de sana da yeter artık2
- gece yarısı çerokilerin tarihini okumak2
- hayden panettiere2
entry'ler (221)
"bu şarkıyı kim söylüyo?" ve "bırak da o söylesin" kombosu ile susturulabilir
bunun tv izleyen değil de bilgisayar başında olan versiyonunu kendimden biliyorum.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
survivor taner olmasa televizyon seyretmeyecek insandır.
http://site.mynet.com/silopihiphopcular
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
(bkz: adolf hitler)
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
(bkz: jenna haze)
bir mini etekle, azıcık dekolte ile kişiliğini ortaya koyduğunu iddia edenleri veyahut orospu diye tanımlayanları zerre skine takmayıp* sadece kendini güzel hissetmek istediği için giyinen, buradan kendisine selam edip çapkınca göz kırptığım, hele bir de güzel bir vücuda sahipse en asil duygunun insanı sıfatını hak etmiş bir kız da olabilir kendisi.
6 sene sonra başıma gelen amına koyulası bir histir efendim.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
nişanlanmıştır hatta evlenmiş bile olabilir istediğini yapma hakkına sahiptir * kısa sürede en az 3 çocuk da doğurup hayatını piç edecektir.
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
sekizinci bölümün son 40 saniyesi tekrar tekrar izlenip ağızdan salyalar saçılarak gülünesi dizi.
ölürsem beni sana gömsünler
*
*
güneşlenmekten başka ne işe yaradığı meçhul varlık.
ilk iki maçta 7 gol atıp sadece bir gol yiyerek fırtına gibi giriş yaptığım oyundur.
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters