bugün
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi18
- fenerbahçe vs galatasaray12
- ucl'ye girer girmez köylülüğünü gösteren köylü5
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar12
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- fenerin şl de ziki tutacak olması9
- teröriste sövmek artık yasak4
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması5
- ismail kartal14
- osimhen'in genduzziyi dövmesi3
- game of thrones taki kerhaneci19
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı45
- sevgili uefa lütfen fenerbahçeyi cezalandırın3
- evrende yalnız mıyız sorunsalı4
- küfürü bırakıyorum sözlükk4
- sabahları nefret edilen şeyler17
- küçük çocuğu olduğu halde sigara içen kadın3
- elit partiye yanında götürülen hanzo2
- nick vermeden bir yazara seslen6
- pontus rumları9
- kadınların askerlik yapmamasının nedenleri2
- fenerbahçe21
- gençlere en büyük tavsiyeler3
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak2
- tamircisi ölünce satılan araba6
- simyacı2
- pizza5
- tekmil cihan ameleleri ittifak eyleyiniz2
- anın görüntüsü21
- en iyi müslüman teknik direktör2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeyler16
- saray'dan yeni anayasa sinyali2
- fenerbahçe lyon maçı sonrası saha karışması5
- tulumba tatlısı6
- başaran aksu2
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- arda güler den fenerbahçe paylaşımı3
- kürt sahil mafyası3
- kapadokya20
- islam barış dinidir43
- yeni partili sözlük yazarları26
- sarapci koala51
- 18 sene sonra yüzü gülen mel gibson2
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- ne okudunuz9
- büyük taarruz3
- hem kürt hem feminist hem vegan kız2
- gece geç saatte ışığı yanan evler6
entry'ler (221)
"bu şarkıyı kim söylüyo?" ve "bırak da o söylesin" kombosu ile susturulabilir
bunun tv izleyen değil de bilgisayar başında olan versiyonunu kendimden biliyorum.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
bi işe girip sabahın 6sında kalkmaya başlayınca model değiştirip karga bokunu yemeden uyanıp işe gitmek eylemini gerçekleştiren gence dönüşüyor.
survivor taner olmasa televizyon seyretmeyecek insandır.
http://site.mynet.com/silopihiphopcular
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
eskisi gibi popüler olmayan törkiş andırgrandı ve hiphop dünyasını eski parlak günlerine kavuşturacak birşey varsa aha da bu kardeşlerimizdir...
onlar bizden biri...
onlar halkın bağrından kopup gelmiş hiphop sevdalıları...
hissediyorum, bir gün hiphop aleminin kralı olacaklar ve o zaman ben bu gençlerin potansiyelini o zamandan görmüştüm diyeceğim...
by_ mc hamsi ankara andırgrand dan selam olsun...
*
(bkz: adolf hitler)
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
partisinin başına geçmiş, seçimleri kazanarak ülkesinin de başına geçmiş, bitik durumdaki almanya'yı ayağa kaldıracak hamleleri bazı güçlerin işine gelmemesine rağmen yapmış ve yedi düvelin ebesini skerek cihana korku salmıştır kendisi.
sonradan yaptığı hatalar götüne girmiştir o ayrı konu.
ama bütün bunları yaparken illegal olarak karıştığı tek olay 9 kasım 1923'teki bir çatışmadır ve 5 ay hapis yatmıştır.
(bkz: jenna haze)
bir mini etekle, azıcık dekolte ile kişiliğini ortaya koyduğunu iddia edenleri veyahut orospu diye tanımlayanları zerre skine takmayıp* sadece kendini güzel hissetmek istediği için giyinen, buradan kendisine selam edip çapkınca göz kırptığım, hele bir de güzel bir vücuda sahipse en asil duygunun insanı sıfatını hak etmiş bir kız da olabilir kendisi.
6 sene sonra başıma gelen amına koyulası bir histir efendim.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
6 sene önce kimsenin hayatımda yer edinemeyeceğini düşünürken hayatıma giren, gece-gündüz demeden aklımı eden, defalarca bir araya gelip tekrar ayrıldığımız, yerine göre kanka yerine göre sevgili pozisyonuna geldiğimiz ama her defasında kavga ederek, karşılıklı kırılarak son verdiğimiz bir ilişkiler bütününde başıma gelen bokun adı sevmekten yorulmak.
belki de her defasında hayal kırıklığına uğradığım için yorulmuşumdur; ki bu durumda "sevmekten yorulur mu insan düdük! sen zaten sevmemişsin senin ta aq!" diyenlere bi açıklama olur.
nişanlanmıştır hatta evlenmiş bile olabilir istediğini yapma hakkına sahiptir * kısa sürede en az 3 çocuk da doğurup hayatını piç edecektir.
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
(bkz: lisede nişanlanmaya serbestlik)
sekizinci bölümün son 40 saniyesi tekrar tekrar izlenip ağızdan salyalar saçılarak gülünesi dizi.
ölürsem beni sana gömsünler
*
*
güneşlenmekten başka ne işe yaradığı meçhul varlık.
ilk iki maçta 7 gol atıp sadece bir gol yiyerek fırtına gibi giriş yaptığım oyundur.
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters
Bin kişilik stadyumumla,şimdilik 605 taraftarımla gümbür gümbür geliyorum
Forza Las Vegas Cheatters