bugün

entry'ler (6)

arı bilgi bilişim teknolojileri akademisi

bir bilgisayar mühendisi olarak üniversite hayatımda bugüne kadar birçok kurs gördüm ancak bu kurum kadar dolandırıcı ve yalan üzerine kurulmuş bir kurum görmedim. çeşitli bahanelerle kursumu 5 ay başlatmadılar, öğrenci azlığından iptal ettiler paramı aldılar ve iade ederken dosya ve meb masrafı olarak %10 kesinti yaptılar. kendileri açmadıkları kursları sayesinde hem paramı hem zamanımı çaldılar.

bedelli askerlik

kimseye tepki göstermeye hakkı olmadığımız bir durumdur. Bir askere gittik ve saçma olaylar yaşadık diye başkarını da o durumda görmek istemek bencilliktir. iyi niyet değildir.

müslüman görünce bir tedirgin olmak

kesinlikle her an bir aksiyon yapacak bir şeye tepki gösterecek diye tedirgin olmak.

bu devirde hala ingilizce öğrenmemeyi başarmak

çocukken çok gözünü korkutmuşlardır. Yapmayın...

zonguldak

türkiyenin köklü şehirlernin başında gelir.

hoş geldiniz

Bir bilgisayar mühendisi olarak üniversite hayatımda bugüne kadar birçok kurs gördüm ancak bu kurum kadar dolandırıcı ve yalan üzerine kurulmuş bir kurum görmedim. Çeşitli bahanelerle kursumu 5 ay başlatmadılar, öğrenci azlığından iptal ettiler paramı aldılar ve iade ederken dosya ve MEB masrafı olarak %10 kesinti yaptılar. Kendileri açmadıkları kursları sayesinde hem paramı hem zamanımı çaldılar.