bugün
- kedilerin yedigi ilginc seyler11
- özel sektör de çalışmak5
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi7
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar16
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- ben geldim naneler4
- bik bik'in mutfağına konuk olan yazar5
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- ioçk'nın müziği3
- şanlıurfa şehir hastanesi5
- açık oylayamamak6
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- kızlar buraya bakar mısınız2
- migros ta şarap seçen kaslı ve hüzünlü erkekler5
- lukaku vs abdülkerim2
- ispanya çin yakınlaşması ab de rahatsızlık5
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- yabancı değiliz serdar yapmağğ2
- sosyoloji vs antropoloji2
- fenerbahçe nin kurucusu4
- cumartesi günü yapılabilecekler7
- anın görüntüsü22
- zengin erkeğe tanınan aldatma hakkı4
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım3
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- kokoreççi asım usta4
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- emevi dini4
- bardak3
- türkçeye sistemli saldırı7
- prosedür evliliği3
- mobland2
- ispartalı kızlar9
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- yapılan ilginç salaklıklar4
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- güne acı bir gerçek bırak8
- her yerden engelleyen kız6
- meksika açmazı macerası8
- çok sıkılmak2
- vincenzo montella5
- nasihat heyeti2
- muhallebi köpürtmek4
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- gey ve şey kavgası5
entry'ler (15)
kendisi liberal babalardan olmasına rağmen ilginçtir ki; bir birim borçlanmak mı bir birim vergi almak mı sorusu sorulduğunda, kendisine ait olan ricardo hipotezi der ki; "efendim bir birim vergi almak şimdiki nesiller üzerinde etki yaratır amma velakin bir birim borçlanma hem şimdiki hem de gelecek nesiller üzerinde olumsuz etki yaratır" demesiyle, arkadaş bu nasıl liberaldir de; gelecek nesilleri düşünmesi bir yana bir de vergi almayı borçlanmaya tercih ediyor dememi düşündüren iktisatçı.
evlat acısı gibi koyan durumdur. saatlerce çitlenen çekirdeğin keyfinin orta yerine tek başına etmeye yeter de artar bile.
oc.thunders'ın süperstarı. stil ve fizik olarak avrupalı oyunculara daha yakın gözükmektedir. zira deli gibi bi şuta ve drive a sahip olmakla beraber fizik olarak çok atletik gözükmemekte.
günümüz ideal yönetim sistemi gibi gözükmekle beraber, abd örneği verilecek olunursa; 2 partili ülkede yapılan seçimlerde %1'lik bir oy farkı ile bile, bir ülkenin neredeyse yarısı nefret ettiği siyasi görüş tarafından yönetilebilmekte bu sistem yüzünden.
mazhar-fuat-özkan.
metin-ali-feyyaz.
anırcan-mükremincan-osmancan.
metin-ali-feyyaz.
anırcan-mükremincan-osmancan.
tipik sandra bullock filmi; sürekli üzgün, ağlayan bi yüz ifadesi ve düşünceli kadın imajı vs. velhasıl film, kendi afişinin hakkını vermiyor kanaatindeyim.
öncesinde mutlak suretle test sürüşü yapılması gereken hanım kızımız!!
kendilerini ülkenin yegane seveni ve korucusu zanneden sözüm ona bazı şahsiyetlerin kendilerine göre özlü olan sözdür.
ya sev ya ba daba bu! tercihimdir.
ya sev ya ba daba bu! tercihimdir.
kahvaltı yapmak ve kafa dinlemek için; cumalıkızık
gs maçında hakeme allah belanı versin dediği için atılan oyuncudur. dün itibariyle bağlandığı bir spor programında bu lafın diline takıldığını, o yüzden olup olmadık yerlerde ağzından kaçırdığını açıklamıştır.
açılışı yapacak adamın kendiyle gurur duyacağı kız tipidir.
berlin duvarı'nın yıkılışı denince, akla hemen wind of change adlı parçaları gelen dinlenesi grup.
dünyanın en seri konuşan ve bu konuşmayla en yüksek makamda olanlar sıralamsında kafaya oynayabilecek insan modeli.
her seferinde "müsait bir yer" demeye niyetlendiğim, ancak seri şekilde "müsait bir yerde indirir misiniz" olarak çıkmasına engel olamadığım geleneksel laf.
balba balba diye ortalığı inleten ama her seferinde bi ateş topu, bi su tabancası, bi eletrik şoku vs ile dumur edilen favori pokemonum "balbazar" ın ne zaman bi maç alacak diye beklediğim efsane çizgi film.