bugün

sevdiği entry'ler

bugün benim doğum neden kimse yok

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara.

arkadaşlar ben evleniyorum

yapma çocuğum yapma evladım.. 3 yıl sonra nafaka ödeyeceğinin bile bile neden böyle bir hata yaparsın ki?

nasılsa boşanacaksınız be olum. en olmadı aldatılacaksın, boynuzların çıkacak, arada eşin gelip onları kesecek sen fark etme diye.

bir abimizin güzel bir sözü vardı.. "bir kadına güveneceğine caddede donunu sıyırıp bekle daha iyi. en azından başına gelecekleri bilirsin"

yani diyor ki bilemezsin. sen işteyken belki eşin sevgilisiyle buluşup hardcorlardan hardcore beğenecek, "gocan da böyle şeediyo mu" muhabbetlerine maruz kalacak, senin veremediğin parayı o adamdan alacak belki de.

ne çektin be yigidim, neydi senin günahın? yazık sanaaaa.

(bkz: bir erkek evlenmekten nasıl vazgeçirilir)

evet.

ankara

ankara' yı sevmek diğer şehirleri sevmekten çok farklıdır. ankara, bazı şehirler gibi, size deniz, orman, tabii güzellikler ya da sanayi sunmaz ve bunun karşılığında sevginizi istemez. siz çaba gösteririrsiniz; adım adım, nefes nefes, dakika dakika ankara'nın güzelliklerini ortaya çıkarır, onları sever ve ankara'ya alışırsınız. ankara'nın konuştukça ağızlardan buhar çıkartan soğuğunda kızılay'ın caddelerinde dolaşmayı, tunalı hilmi’de alışveriş yapmayı, tandoğan'dan kızılay'a kadar, otobüse ya da ankaray’a binmek yerine, gazi mustafa kemal bulvarı’nı adımlamayı, bahçeli’ nin sonsuz numaralı caddelerinde dolaşmayı, atakule’ den ankara’ ya bakmayı, balgat, demetevler, keçiören, etlik, ulus, cebeci, ayrancı, esat, ankaraya ait herşeyi bir kez daha yerli yerinde bulmayı, gençlik parkı’nda ankara havaları eşliğinde çay yudumlamayı, bir kale dönüşünde kale içindeki gecekondularda yaşayan çocuklarla, angara bebeleriyle, fotoğraf çektirmeyi, hemen hemen her adım başındaki dönercilerden birinde ekmek arası döner yemeyi, kızılay'da metroya binmek için bilet kuyruğuna girmeyi, karlı bir kış gününde kuğulu park’ ın beyazlara bürünmesine eşlik etmeyi, aşti'de başka bir ile gitmek için otobüs beklemeyi seversiniz. ve ankara sevgisi artık sizin için bir tutku, bir alışkanlık, bir tiryakilik olur, bırakamazsınız. bir yaşam tarzı olur, vazgeçemezsiniz. bir sevda olur hiçbir şeye değişemezsiniz.

efendi efendi deyip piçle çıkan kız modelleri

Piç erkek eglenmeliktir efendi erkek evlenmeliktir. Sonuç bu. Teşekkürler.

mutsuzluğun asıl sebebi

Başkalarını hep bir bok sandık. Hayatımızın merkezine içimizdeki enerji yerine dangalak insanları koyduk. Onlar çekip gitti mi de aha böyle gecenin bu saatinde sözlüğe ahkam kesiyoruz böyle.

iyi kızların özellikleri

bir ilişki kurmadan önce, niyetinizin ne olduğunu anlamaya çalışmaları, buna mukabil kendini kullandırmamaları. açık sözlü olması gereken yerlerde açık sözlü olmaları. asla salağa yatmak gibi bir düşünceleri olmamaları. yani aşık usandırmamaları, nazlanmanın bokunu çıkarmamaları. istemezse istemiyorum veya şıp diye değil ama, kendide hoşlandıysa bir erkekten, üsluplu bir şekilde, bende sana karşı boş değilim diyebilmeleri. kıskanma duygusu, seven kıskanır klişesidir. sizi kıskanması. ama bu kıskanmayı, size hayatı zindan ettirecek şekilde değil, resmen sizi kıskandığı için, sırf sen olduğun için kıskanmasıdır. ve son olarak ailesine bağlı olması. kimsenin tehditi ve zoruyla değil, kendisine ve ailesine kötü laf gelmemesi için, kendini kötü alışkınların olduğu ortamdan, geride durmasıdır. iyi kız, saf salak kandırılmaya müsait kız, sonrasında masum ayaklarına yatmak değildir. başından beri, aklı başında olmaya, özen göstermektir, iyi olmak. ki bu kızdan öte, herkes için geçerli zaten.

terk edilmek

Sevmemek anlamına gelmez. Bazen ruh sağlığınızı korumak için yapmak gerekir. Size kendinizi kötü hissettiren sizinle her şey yolundayken bile hayal kuramayan, hayallerini paylaşamayan insanları terk edin. Bırakın yalnız kalsınlar ya da hayallerini paylaşacak insanlar bulsunlar. Yolları açık olsun, gidenin de kalanın da kaybettikleri farklı olur.
© copyright 2005 - 2026