bugün
- hakkımda bilmeniz gerekenler13
- uludağ sözlük discord grubu10
- yazarların nickleri nereden geliyor12
- uludağ sözlük partisi6
- limonlu makarna9
- yorgun mermi vs nervio6
- nervio burak demirbilek evliliği9
- kitap önerir misiniz8
- diamond bosphorus16
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- traktörü olan yazarlar7
- birader ne demek10
- ismet gürbüz10
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- tai lung18
- yeni parti46
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım6
- margarita lahmacun3
- kılıçdaroğlu'nun malı götürenler sözü4
- as maca3
- gocu meriç7
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- damarlı ayak4
- bir kadına itaat etmekten zevk almak2
- sozlugun hafizasi6
- kız nick altı meriçleri13
- blur3
- baş meriç7
- nervio hamferdi4
- mehdi beklentisi5
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- geçmişe özlem3
- damarlı domates3
- sözlüğe bilgi içerikli entry girmek6
- sevgiliye arkadan sarılmak3
- yazma deyince yazılmasını isteyen kezban4
- deccal'in sozluge gelmesi4
- sena3
- israil'in pariah state olması3
- bana onu sormayin birader4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
- kıymasız lahmacun3
- 2pac3
- otomatikportakal com2
- apoya küfür edince kuduran kürtçü9
- salçalı kıymalı makarna3
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- bir erkek yazara instagramdan ulaşmak4
entry'ler (50)
Siyahhh.
Örmek gerekir.
Sabahı olmaz.
Berkay beye çok haksızlık yaptınız aaaa ayıp amaa.
Onun ne düşğndüğünü bilmeden yapamam daha erken.
https://youtu.be/J51LPlP-s9o
iron maiden-hallowed be thy name.
iron maiden-hallowed be thy name.
breaking bad sonrası bağlandığım dizi ama herkesin izlemesi canımı sıkıyor. Her yer spoiler.
Sadece kendi düşüncelerini doğru zanneden, hiçbir şekilde iletişim kuramayıp karşı tarafın haklı olabileceğini düşünmeyen kaba ve bencil insanlardan nefret ederim evet.
Görgüsüz benciller sizi.
Görgüsüz benciller sizi.
Bu aralar herkesin favorisi "sarı saçlarını deli gönlüme bağlamışım çözülmüyor Mihriban"dır bence asdfhkk.
Yıllardır kullandığım en sevdiğim uygulama.
Bu ara etrafımdaki çiftlerin tartışma nedenleri hep bu konu üzerine inşa edilmiş ve bana çok saçma geliyor. Bu son görülme işi insanları internete,uygulamalara bağımlı yapmak için getirilmiş sanki. Ne zaman girmiş, off girmiş de benim mesajını görmemiş vs vs insanları bin bir türlü düşünceye sonrasında tartışmaya sürüklüyor. Tamam bunu yapan insanları da desteklemiyorum bütün suç son görülmenin değil. "Bana cevap vermedin ama çevrim içiydin, en son şu saat şu dakikada girmiş, bir saatte on iki kez çevrim içi oldu" gibi cümleler sadece kavga çıkarma odaklı sorun çözümüne değil bence.
Hayır çevrim içi olup mesajına cevap vermediyse acil bir şeye bakıp çıkmış olabilir. Girdiği anda şarjı bitmiş yazamamış olabilir. Olabilir de olabilir yani.
En iyisi son görülmeyi kapatmak diye düşünüyorum. Olması tartışmadan başka bir işe yaramıyor.
Bir de instagrama da geldi yahuu. Ne alaka instagramla.
Neyse ben whatsappta olduğu gibi instagramda da kapattım.Olmaması hiçbir eksikliği beraberinde getirmiyor yani. Bunu sorun eden çiftlere tavsiyem kapatın rahat edin.
Hayır çevrim içi olup mesajına cevap vermediyse acil bir şeye bakıp çıkmış olabilir. Girdiği anda şarjı bitmiş yazamamış olabilir. Olabilir de olabilir yani.
En iyisi son görülmeyi kapatmak diye düşünüyorum. Olması tartışmadan başka bir işe yaramıyor.
Bir de instagrama da geldi yahuu. Ne alaka instagramla.
Neyse ben whatsappta olduğu gibi instagramda da kapattım.Olmaması hiçbir eksikliği beraberinde getirmiyor yani. Bunu sorun eden çiftlere tavsiyem kapatın rahat edin.
Boş beleş bir gün.
Al birini vur ötekine.
bir deniz kenarında ılık ılık rüzgar eserken yıldızlar altında şöyle sevdiğimle sadece ben, uzanmış yatıyoruz öylece...
ispanyolca alır.
Serenad.
Evet filmin sonunda kız oğlana evlenme teklif ediyo.
Turne programını açıklamış
içinde Türkiye'nin de olacağı bir listedir diye öyle umutlanmıştım ki... Şu an ağlıyorum.
görsel
içinde Türkiye'nin de olacağı bir listedir diye öyle umutlanmıştım ki... Şu an ağlıyorum.
görsel