bugün

sevdiği entry'ler

aleviler

Topkapı'daki Zülfikar değil, hz. Ali'nin kullandığı diğer kılıç. Amk cahilleri gelmiş bi bok bildiğini sanıyor bir de.

T. Gerçek, öz türklerdir. Hz. Peygamber'in soyu olan ehl-i beyt yoldaşlarıdır.

alex de souza

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyisi, dünya'da tanınırlığı olan, brezilya milli takımının da 10 numarasını giymiş ve kaptanlığını yapmış, futbolculuğu gibi karakteri de on numara olan bir futbol Profesörü. Az kaldı hocamız olacaksın kral. Elbet bir gün buluşacağız.

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

muharrem ince

görsel

iki gün önce gördüm şu resmi. Ara ara bakıyorum Bana verdiği bir umut var. Seçim sonuçları bile alamadı benden bu umudu.

Nolursa olsun uzun bir zamandan sonra yüzümüzü güldüren bize umut veren bir siyasetçi.

2018 rusya dünya kupası

bence finali italya ve hollanda oynar. galler de bi sürpriz yapabilir gareth bale yardırıyor şu an.

artık deli gibi bedava kek yiyebilecek olmamız

yerken mi yuvarlanıyoruz yuttuktan sonra mı ?

24 haziran 2018 genel seçimleri

sonucuyla birlikte 1,5 aydır her gün sosyal medya ve televizyondan seçime dair her şeyi takip eden, her gün bu konuda konuşan ve ilk kez umudu olan babamın "yarın sabah bu sabahtan daha güzel olmayacak" diyerek gidip yatmasına sebep olan seçim.

hala cumhurbaşkanı adaylarının adam akıllı açıklamama yapmamasıyla, yayın yasağının kalktığı andan itibaren recep tayyip erdoğan'ın puan kaybede kaybede %52,5 gibi bir oy almasıyla ve insanların gerçekten büyük bir umutla ve fedakarlıkla işe koyulup ilk kez böylesine bir katılım sağlanmasıyla;

ama en çok da, son umutların yok olmasıyla tarihe geçecek olan seçim.

muharremcilere çöken hüzün

Niye hüzün çöksün ki? Asıl siz düşünün kara kara bizce. 290 vekiliniz var MHP'nin onay vermediği hiç bir yasayı çıkaramazsınız. Yani 5 yıl başka bir partinin insafına terkedilmiş durumdasınız. Dikkat edin de aranız açılmasın. Biz mücadeleye devam ederiz hiç sıkıntı yok.
© copyright 2005 - 2026