bugün
- 186 boyundaki erkek17
- istanbullu erkekler5
- bursalı erkekler8
- kürt erkek5
- cezayir erkekği4
- kabak yemeği vs hamburger5
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- alevi erkek5
- erzincanlı erkekler5
- sivaslı yiğidolar6
- adıyamanlı erkekler5
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- ben uyuyorum arkadaşlar sevdiğim yazar uyudu da2
- izmirli kızlar4
- din tartışması7
- 32 yaşına girmek12
- antalyalı erkekler4
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip2
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- geceye bir tavsiye bırak3
- gocu27
- nervio'ya aşık olmak5
- g'i l d'e d l'i l y20
- kadının kadından hoşlanması3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- zengin olsanız ne yapardınız9
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- abla deme lazım olur3
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- tek celsede 40 midye dolma yiyemeyen kız2
- terlik giyen erkek5
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- en büyük korkunuz4
- nervionun merak ettiği yazar19
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- avrupalıları sevmemek2
- hayatın öğrettiği şeyler2
- ölüm2
- doların düşmesi3
- seat leon fr2
- norveçte bok olsam9
- marc cucurella'nın saçlarının sırrı2
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- nevriye binti gammaz3
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
entry'ler (17)
Yeni açtığımız mağazamıza aldığımız Sinbo marka mini elektrik süpürgesinin motoru yanınca mail attığım firma. Cevaben ; yarım saat içinde tarafıma dönüş yapmış olmaları , ilgi alakaları beni hayretlere düşürmüş firmadır efenim.Ve akabinde ücretsiz kargo hizmetleriyle ürünü mağazadan aldırıp , 3 evet rakamla da yazıyla da üç gün içinde makineyi yenisiyle değiştirip yine ücretsiz bir şekilde tarafıma kargolamışlardır.Ağlamak istiyorum sayın izleyiciler
canı kaşar çekipte yemesi bir türlü kısmet olmayan zavallıların önermesidir. *
ledli duvar boyama armatürü.binaların dış cephelerini renkten renge boyamakla kalmaz , beraberinde tüketimi minimize eder.
erkek sevmiyorsa olusacak sonuc baştan bellidir. bunu baştan bilen erkek yatmaya devam eder , böyle gider bu..
Cok kısa bir zaman sonra - yaklaşık 1 yıl - evimizde , ofisimizde bile göreceğimiz ekonomik aydınlatma yöntemi olacaktır.
Ülkemizde bir firmanın neredeyse birebir taklidini yapmanın ne kadar kolay olduğunu gözler önüne sermiş restaurantımsıdır.
ikarus havacılık aracılığıyla denediğim ve herkesin ölmeden önce mutlaka yapmasını tavsiye ettiğim aktivite.
tanışır tanışmaz , erkeklerin üzerine fazla gitmeyin lütfen.
Büyük Altay'ın Azerbaycanın Bakü takımında forma giyen 17 yaşındaki harika çocuk lakaplı rahman hacıyevi kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği oyuncu. Kulüpten yapılan açıklamada, rahman hacıyevin transferi için azerbaycanda bulunan altay başkanı ahmet taşpınar ile yardımcı antrenör cüneyt biçerin, bakü kulübü 2. başkanı zeynal mammadov ile yaptığı görüşme sonucunda, genç oyuncunun 3 yıl boyunca kiralık olarak altayda oynamasının kararlaştırıldığı belirtildi. bu dönemde futbolcunun başka bir kulübe satışı halinde iki kulübün de futbolcunun bonservis bedelini eşit olarak paylaşacakları bildirildi.
' sütçü imam efendi üniversitesi ' adıyla başka bir üniversite daha bekliyoruz kendilerinden . *
272 hp gücünde , çift turbo beslemeli , 2.8 litre motoruyla otobanda şaka yapılmaması gereken bi otomobildir.
Yayının kesilmesini kendi verdikleri receiver'a bağlayıp , bunun servis ücretini de bizlerden tahsil eden uyanık ötesi kuruluş.
Dün gece bir süre aç kalmama rağmen yine de takdirimi kazanmayı başarmış sitedir efenim . (bkz: Briggs pizza)'ya vermiş olduğum siparişimin 45.dakikasında müşteri temsilcisine bağlandım . Hatta kalmamı , sorunu çözdükten hemen sonra restaurant yetkilisi tarafından aranmamı sağlamaları , tarafımdan özür dilenmesi ve pizza geldiğinde ısrarla yapacağım ödemeyi kabul edemeyeceklerini söylemeleri işlerini ne kadar ciddi yaptıklarını bir kez daha gösterdi bana .
Bazılarının kendilerini '' argoyu'da yedim bitirdim yemediğim bir şey kalmadı böylece , ona göre at adımlarını '' mesajı verebilmek adına argo konuşmalarıdır.
Birçok kişinin uygulamasına rağmen doğru değildir .Doğru şekli ; Tüm restoranlar için geçerli olan beynelmilel kural şöyle işler.Garsona herhangi bir hareket yapmaya ihtiyaç kalmadan garsonun sizinle arada göz teması kurmasıdır ki bu uygulama birinci sınıf tabir ettiğimiz restoranlarda başarıyla uygulanmaktadır.