bugün

sevdiği entry'ler

o ses türkiye köle pazarı

bu yarışmadan çıkıp da bir yerlere gelmiş biri var mı, ben hatırlamıyorum. Bu ısrar neden? gencecik insanların hayalleri ve ihtirasları üzerinden para kazanmaya doyamadın Acun!

akp nin fetö ile efsane mücadelesi

romantik bir mücadeledir.

londra'da romantizm yaşıyorlar adeta...

bakınız londra'da bir fetöcü var. akın ipek...
akın ipek'ten ve türkiye'den kaçırdığı altınlardan uzun uzun bahsetmiştik.
(bkz: akın ipek in türkiye den kaçırdığı altınlar/#39893023)

biz bu akın ipek'i ingiltere'den geri istedik.
bu mahkeme sürecini takip etsin diye de adalet bakanlığı olarak londra'ya bir müşavir atadık.
londra adalet müşaviri...

bu londra'daki adalet müşavirimizin görevi bu akın ipek mahkemesini takip etmek ve bu mahkemenin lehimize karar vermesini sağlayacak tedbirleri almaktı.

fakat mahkeme akın ipek'in türkiye'ye iadesini reddetti.
çünkü mahkeme soruşturma sürecinde türkiye'den birtakım imzasız evraklar londra'ya gönderildi, orada bulunan adalet müşavirimiz tüm bunlara sessiz kaldı ve mahkeme sürecinde oluşan gelişmeleri bildirmesi gereken adalet bakanlığına bildirmedi.

yani akın ipek davasında kendi görevlendirdiğimiz memurumuzdan, devletimizin güvendiği adamdan kazık yedik...
(img:#1773654)

yakında da akın ipek'e siyasi sığınma hakkı tanırlar böylece büyük balık sonsuza dek elimizden kaçmış olur.

şimdi, londra adalet müşavirinin tc adalet bakanlığı'nın bilgisi dışında bir işlem yapıp mahkemeye farklı bir bilgi sunduğu iddiası sonrası adalet bakanlığı londra adalet müşavirimizi ankara'ya geri çağırmış.

peki akın ipek'in kurtulmasına sebep olan müşavir ankara'ya gelmiş mi?
gelecek mi?
bu müşavir kimdir? nedir? necidir?

bilmiyoruz. ama takipçisi olacağız...

semiha topal

Fetöcü Hakan Şükür'ün Amerika'ya kaçınca başını açan karısı gibi bu fetöcü abla-akademisyen de 15 Temmuz'dan hemen sonra kaçtığı Amerika'da başını açmış!
ÖSS Dil puanında birinci olmuşmuş, artık soruları hangi abilerden çaldılarsa!

200 lira gelen elektrik faturası

100 lirası dağıtım giderleri ve vergilerdir. geri kalan 100 lirası da tüketim bedeli.

yaşasın tam bağımsız özelleştirme.

deniz ülke arıboğan

Her sene üniversite değiştirse bile cahilliği değişmeyen, yetersiz akademisyen.

melih gökçek benim yol ve dava arkadaşımdır

Artık söyleyecek laf da bitti bunlara...

Dedikleri gibi;

içinde yaşamasan çok komik ülke aslında...

o zaman niye aldın görevden diye sorarlar adama ama normal bir ülkede, Türkiye'de ise everything goes maalesef.

siyasette çokça görülen dönüş biçimidir. Ahlak barındırmayan, normal vatandaşın mahallede yaptığında hor görüleceği davranışın siyasette normal karşılandığı durumdur.

hakan çelik

Kuşların göç yoluna inşa edilen yeni havalimanı için "kuşlar burdan uçmamayı öğrenmeli" diyecek kadar yalakalıktan gözü dönmüş akp şeysi.

2 suriyeli donsa insanlık dramı diyen rte

Bunu söylemedik kurul, konuşma, uluslararası camia bırakmazdı. Ya bunlar neden bu vatanın has evlatlarını tutmuyor abi? Nedeni nedir lan nedir? Açıklarım bunu ama sözlüğü ve yazarı yasal yönden zor durumda bırakabilir, diye silinir entry'im.

trt haber

"Almanya'da memur ve işçi devlet yardımıyla ayakta kalıyor" diye haber(!) yapan trt kanalı.

haberde söylenene göre bu ülkede Gün geçtikçe artan konut maliyetleri ve gıda fiyatları, orta sınıf için yaşamı zorlaştırıyormuş; Maaşlı çalışan kesimlerin, artan konut maliyetleri ve gıda fiyatları karşısında yaşamlarını sürdürmeleri giderek zorlaşıyormuş; Günümüzde işçisinden memuruna yüzbinlerce çalışan ancak devlet yardımlarıyla geçimlerini sağlar durumdaymış...*

https://www.trthaber.com/...yakta-kaliyor-390358.html

bu tarz habercilikle tek rakibi kuzey kore devlet televizyonu olacak bu gidişle.

alkol içen insan

Adamın dibidir..

Derdinide sevincinide bir şişeye sığdırıp denize bırakır...

Başkası gibi içmeden pisliklerini etrafa bırakmaz..

alkol içen insan

alkol içmek ile içip dağıtmak arasındaki farkı algılayamayacak beyinsizlikte olan bir gerzek salağın alkol alanlara giydirdiği başlık.

mustafa destici

(bkz: bize yumruk atacak adam kafasına mermiyi yer) diyen tipik faşist.. Faşistliği bile yetersizken, sırf iyi bir yalaka olmasından dolayı; hala Genel Başkan ve hatta milletvekili olabilmiş şahıs...
© copyright 2005 - 2026