bugün
- anın görüntüsü16
- bir sonra ki halife kim olacak12
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması12
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- gerçeği aramak9
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- koltukta uyumak12
- otizmliye cennet garanti mi13

entry'ler (44)
72 yaşında iken 50 yaşında göstermek helal kadına.
danimarka çok fazla çalışan öğrenciyi sınırdışı etmişti ya aynen bunlarıda sınırdışı etmeli.
ha işte orda dur ben inanıyorum var diyorum ve bazen de keşke hiç olmasaydı da bu kadar kötü insan iyilere zulmetmeselerdi görmeseydim bunları diyorum. tecavüze uğrayan bir çocuk kadın haberini okuduğumda binlerce ahiret olsa ne yazar kim o iğrenç insanlar ateşte yanarken oh der ki müslüman demez ki çünkü ona iyi olmak öğütlenmiştir. ateist arkadaşları bu dünyada kötü değilse hakkım helal diyorum orda da şikayetçi değilim.
anam bile tanıyamıyor .sanırsın 10 gün aç bırakıp dövmüşler gibi benzi atık zombi oluyorum.
ateistlerin kendini zeki sanarak ortaya attığı iddiadır. aslı zeka küpü inançsızlarında Allahın var olmadığını Allahın yarattığı kanıtlarla açıklamaya çalışmasından doğan makyevelist iddiadır.ha bir de kötü olmayı zekilik sanan gerizekalılar vardır.
yazık ya inanmıyorsan saygı duy bari.peygamber efendimiz de amcasını baskı altında müslüman yapmamıştır.saygı duymuştur cehennem veya cenneti seçişine.
türbanlılar kadar başınıza taş düşssün emi sanki başı açıklar yapmıyor bu ne abi ya bu nasıl bir vicdan ve karalama sevdası.
şerefsiz bir showpiçinin sunduğu program.
hayaller yüzde 52 hayatlar yüzde 20 yi aşmaz.
ünide mitoloji dersinden hatırlıyorum ama çıkaramadım kendisini.
iğrenç bir ataist tesellisidir. yazık ya neresi pedofili günümüzde 17 yaşında biri 40 yaşında birine aşık olsa ayyy ne güzel aşk işte yaş dinlemiyor dersiniz ama peygambere gelince pedofili yazık vallahi ya şu cuma günü yazılanlara bak.
avrupa uyunmunun başmimarıdır ayrıca sömürmeyi ilk kez dünya örgütüne bağlayan çatlaktır. hepimiz birimiz birimiz hepimiz için sömürelim demiştir.
haha kıçınız yemedi değil mi çarpışmayı he canım sanki bi fincan kahve istiyor.
telefondaki dakikalar bitince kulanılan yardımcı asistan tadındaki can kurtaran.
Allah kimseyi o duruma getirmesin. benim kanımca istedikleri kadar yardım alsınlar sonunda yine bi yerde tıkanıp hayattan keyif almıyorlar ve gitmenin daha iyi bi çözüm olacağını düşünüyorlar . intihar eden deyince hani şu şarap içip ben bugünü 5 yıldır bekliyordum deyip intihar eden şahuıs aklıma gelir . umarım diğer tarafta mutludur, bunu yürekten diliyorum.
bennn bayılıyorum 2000 li yılların şarkılarını sor bilemem.
ben kendimi çok konuşur bilirdim bu adamlar nefes almaya vakit bırakmamışlar ya la *
mustafa kemalin ateist sananların çoğu kemalist bırakın adamı yattığı yerde rahat uyusun bari.
varsa merakın olursun ne menem bişey olduğunu görürsün geri kürkçü dükkanına arkana baka baka dönersin.hadi canım hadi.
enrico macias J'ai QUitte mon pays aslında ingilizce fransızca karışık ama nbaşlığa bu denk geldi.