bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- gençler iş beğenmiyor11
- abazanlık insana neler yaptırır6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak6
- ktç'nin hala hayatta olması8
- zamanla azalan şeyler5
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- selahattin demirtaş4
- beklentiyi çok yüksek tutmak4
- kemal kılıçdaroğlu39
- çaya şeker atan erkek4
- özgür özel5
- nervio5
- iremga6
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
- merdiven çıkınca fit olacağını sanmak2
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması2
- gocu hortladı2
- market poşetlerini tekte taşımak5
- sorunsuz ölmek3
- son zamanlarda2
- seçimlerde geçersiz oy kullanmak3
- patronu görünce hızlanan çalışan3
- koç burcu günlük yorumu3
- ev kiralarının kredi taksitlerine denk olması2
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- iyi niyetli olan insana enayi denilmesi7
- şarkıya eşlik eden karga sesli tip2
- naruto dayi2
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- türkiye a milli futbol takımı3
- recep tayyip erdoğan7
- kadınların cahil olduğu gerçeği3
- ekonomi çok iyi10
- devlet bahçeli4
- ekrem imamoğlu9
- ofis dedikodulari2
- yazarların ayak numarası3
- normal sözlük denen site4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- osmanlı tarihçileri3
- otobüste yanına oturan tip4
- cumhuriyet halk partisi10
- sevdiğiniz yazarı başkasının favlaması3
- tekirdağ altın serisi2
- yumuşatıcı kokan erkek3
- bu dünyanın minnoş kalplere uygun olmaması4
entry'ler (44)
72 yaşında iken 50 yaşında göstermek helal kadına.
danimarka çok fazla çalışan öğrenciyi sınırdışı etmişti ya aynen bunlarıda sınırdışı etmeli.
ha işte orda dur ben inanıyorum var diyorum ve bazen de keşke hiç olmasaydı da bu kadar kötü insan iyilere zulmetmeselerdi görmeseydim bunları diyorum. tecavüze uğrayan bir çocuk kadın haberini okuduğumda binlerce ahiret olsa ne yazar kim o iğrenç insanlar ateşte yanarken oh der ki müslüman demez ki çünkü ona iyi olmak öğütlenmiştir. ateist arkadaşları bu dünyada kötü değilse hakkım helal diyorum orda da şikayetçi değilim.
anam bile tanıyamıyor .sanırsın 10 gün aç bırakıp dövmüşler gibi benzi atık zombi oluyorum.
ateistlerin kendini zeki sanarak ortaya attığı iddiadır. aslı zeka küpü inançsızlarında Allahın var olmadığını Allahın yarattığı kanıtlarla açıklamaya çalışmasından doğan makyevelist iddiadır.ha bir de kötü olmayı zekilik sanan gerizekalılar vardır.
yazık ya inanmıyorsan saygı duy bari.peygamber efendimiz de amcasını baskı altında müslüman yapmamıştır.saygı duymuştur cehennem veya cenneti seçişine.
türbanlılar kadar başınıza taş düşssün emi sanki başı açıklar yapmıyor bu ne abi ya bu nasıl bir vicdan ve karalama sevdası.
şerefsiz bir showpiçinin sunduğu program.
hayaller yüzde 52 hayatlar yüzde 20 yi aşmaz.
ünide mitoloji dersinden hatırlıyorum ama çıkaramadım kendisini.
iğrenç bir ataist tesellisidir. yazık ya neresi pedofili günümüzde 17 yaşında biri 40 yaşında birine aşık olsa ayyy ne güzel aşk işte yaş dinlemiyor dersiniz ama peygambere gelince pedofili yazık vallahi ya şu cuma günü yazılanlara bak.
avrupa uyunmunun başmimarıdır ayrıca sömürmeyi ilk kez dünya örgütüne bağlayan çatlaktır. hepimiz birimiz birimiz hepimiz için sömürelim demiştir.
haha kıçınız yemedi değil mi çarpışmayı he canım sanki bi fincan kahve istiyor.
telefondaki dakikalar bitince kulanılan yardımcı asistan tadındaki can kurtaran.
Allah kimseyi o duruma getirmesin. benim kanımca istedikleri kadar yardım alsınlar sonunda yine bi yerde tıkanıp hayattan keyif almıyorlar ve gitmenin daha iyi bi çözüm olacağını düşünüyorlar . intihar eden deyince hani şu şarap içip ben bugünü 5 yıldır bekliyordum deyip intihar eden şahuıs aklıma gelir . umarım diğer tarafta mutludur, bunu yürekten diliyorum.
bennn bayılıyorum 2000 li yılların şarkılarını sor bilemem.
ben kendimi çok konuşur bilirdim bu adamlar nefes almaya vakit bırakmamışlar ya la *
mustafa kemalin ateist sananların çoğu kemalist bırakın adamı yattığı yerde rahat uyusun bari.
varsa merakın olursun ne menem bişey olduğunu görürsün geri kürkçü dükkanına arkana baka baka dönersin.hadi canım hadi.
enrico macias J'ai QUitte mon pays aslında ingilizce fransızca karışık ama nbaşlığa bu denk geldi.