bugün

entry'ler (1)

bts

şarkıları gerçekten çok iyi olan grup. boy with luv şarkısı eskisi gibi olmasa da yine iyi bir şarkı. Ama sorun şu ki sıradan pop şarkılarından pek bir farkı yok. Aynı albümde bulunan daha güzel şarkılar var tabiki. Gruba kin kusanlar büyük ihtimalle eski şarkılarını dinlememiş ya da fanlarından dolayı gruptan nefret eden insanlar. Yeteneksiz diyenleri ciddiye bile alamassınız aslında. Ayrıca, tahminimce popüler kültürün getirdiği saçma sapan gruplardan biri olduğunu sandığı için -artık popüler kültürün kalitesini düşürdüğü gruplardan biri denebilir. eskiden daha iyi bir gruptu- önyargıya kapılıp boş eleştiriler yapan, hakaret eden insanlar da var. mesaj arıyorsanız we are bulletproof 2 ve no more dream şarkılarına -korece bilmiyorsanız türkçe altyazılı olanlarına- bakabilirsiniz. Eski şarkılarına popüler kültür diyebileceğinizi pek sanmıyorum. danger şarkısını da örnek verebilirim. grup üyeleri ile ilgili ruh hastası gibi şeyler yazan ve hayal eden oppacı ve shipperlardan özellikle nefret ediyor, yazdıklarını görünce cidden çok utanıyorum. Daha grubun vermek istediği mesajları anlayamayıp army olan milyonlarca insan olduğuna da eminim. Onların büyük bir kısmı da enes batur'un kitlesi gibi zaten. Umarım hayatım boyunca şu bts şarkılarını söyleyen sesi berbat insanları görmem. resmen beni bu kadar iyi bir gruptan soğutmaya çalışıyorlar. en sevdiğim k-pop grubu olsa bile vokal konusunda çok daha iyi k-pop grupları olduğunu düşünüyorum. Mesela exo grubunun vokalleri en az 3-4 kat daha iyi. koreografi -yanlış yazdıysam doğru yazmışım gibi okuyun- konusuna gelirsek çok iyi koreografileri olan şarkıları var. örnek olarak şu şarkılar gösterilebilir:
dna, not today, fire, danger, bs&t
klipleri arasında en sevdiğim ilk 3'te bs&t, fire ve fake love şarkılarının klipleri var.
Herkesin sevmeyeceği ama öyle kötü de diyemeyeceği şarkıları da var. Henüz sevmediğim herhangi bir şarkıları olmadı ama az sevdiğim, kötüye yakın şarkıları da var tabiki.
© copyright 2005 - 2026