bugün
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- türklerin ileri olduğu konular20
- eski seni özlüyor musun6
- deri ceketli serseri4
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- caner taslaman7
- seninle şurada olabilirdik5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- ioçke'nin elleri4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- abd vizesi4
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- kültürün bireyi boğması3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- gocu pandela barışı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- bir insanda en sevilen özellik2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- dinsize inanır mısın17
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
- fransa ingilte üçüncülük maçı2
- salak yazarlar7
- pandela6
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- çerkez ethem3
- geceye bir şarkı bırak22
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- yorgun mermi4
entry'ler (27)
en sevmediğim şeydir. efendi gibi dursunlar. bölünsünler falan. kromozomum bantlaştığında çok canım sıkılıyor. çay içiyorum o zaman.
bol bol konu tekrarı yapın. akşam eve geldiniz diyelim, kadınla neler yaptığınızı gözden geçirin. test çözmek de önemli. çeşitli dergilerde oluyor, düzenli olarak çözün.
mantıklı. ben alsam sanarım. şu an saatim var ama 5 liraya üstgeçitten almıştım. swotch onun markası, hoş değil. ama swatch olsa bi şey sanarım kendimi. dedemi falan arar söylerim. başarılarımla mutlu oluyor ünkü.
25şubat - 28 şubat
çekingendirler. çok fena utanırlar. ama özünde sıcakkanlı insanlardır. ikizlerle anlaşamaz balıkları dövmek isterler. hepsinin yükseleni aynıdır. nedir bilmiyorum ama aynıdır.
çekingendirler. çok fena utanırlar. ama özünde sıcakkanlı insanlardır. ikizlerle anlaşamaz balıkları dövmek isterler. hepsinin yükseleni aynıdır. nedir bilmiyorum ama aynıdır.
limonla yapılan bir yemek. italyan mutfağından, fransız salonundan. sadece limonla yapıldığını zannetmiyorum. tuz felan da vardır.
edit: hay allah anında vicdan yaptım. yalan yanlış bilgi bu. kalkıp limonla tuzla yemek yapmaya çalışmayın da.
edit: hay allah anında vicdan yaptım. yalan yanlış bilgi bu. kalkıp limonla tuzla yemek yapmaya çalışmayın da.
aylin aslımı yordu gibime geliyor. bu serseriyi götürmemeliyiz bir daha öyle yerlere.
(bkz: yaran sular)
çok fena stres oldum. şimdi 'şu şu filmdir' desem adını unutmadığım anlaşılacak. sahneyi hatırlasam oyuncuları hatırlarım o kadar hafıza var. hemen google a yazarım zekiyim çünkü. her şekilde bulurum ben o filmi..
garajlarda bulunuyor bunlar. başka yerde göremezsiniz. bayramlarda elini öpene bilet veren cinsten. otobüslerde kontenjanları oluyor otobüs yaşlısı diye. mesela izmir muğla otobüsünde aydın, muğla ve otobüs yaşlısı kontenjanı var öyle düşün.
bu kadar zall olduğu için kendisine el salladığım komşu.
yiğit özgür karikatüründe geçendir.
polis: sahil yolunda ilerleyen siyah mersedes. tekrar ediyorum sahil yolunda lacivert mersedes..
telsiz: ilkinde başka tekrarda başka söyledin. tamam
polis: evet eğlenelim diye yaptım. eğlendik mi?
telsiz: evet
polis: sahil yolunda ilerleyen siyah mersedes. tekrar ediyorum sahil yolunda lacivert mersedes..
telsiz: ilkinde başka tekrarda başka söyledin. tamam
polis: evet eğlenelim diye yaptım. eğlendik mi?
telsiz: evet
şoför olabilir.
+benimle evlenir misin?
-neden?
böyle başlayan evliliktir.
-neden?
böyle başlayan evliliktir.
elleyin. yastık gibyse yumuşaktır. sakin olun. kas falan yaptırın hiç olmadı.
sabah erkenden kalkılır. sağlam bir kahvaltı yapılır. ütülü şeyler giyilir. heyecanın haddi hesabı yoktur. öyle de heyecanlı bir gündür velhasıl..
elimiz değmişken kolonya yerine de çay dökelim madem.
gıdıklıyor olabilir. espri yapması da muhtemel..
bence de öyle yapın. gitar çalmaya davulla başladığınızı düşünün bi kere. yanlış bu. klasik gitarla başlayın evet.
dinliyormuş gibi yapın. dinlemediğiniz farkedilirse 4 kere daha aynı şeyleri duyarsınız. arada muhabbete dahil olun. "zaten seni haketmiyordu", şimdi inanmazsın ama emin ol unutursun" felan deyin. baktınız hiç olmadı telefonunuz çalıyomuş gibi yapın.