bugün
Y
yildizz7 yıl önce
avm de terk edilen küçük çocuk
(img:#1788725) Bursa'da dün annesi tarafından 3 yaşındaki hamza bir avmnin oyun parkında terk edilmiş cebine iliştirilen bir not sonrasında. Bakamadığını düşündüğü için kendisine muhtaç olan küçük bir bedeni onca kalabalığın içinde bir oyun par… devamını gör
Y
yildizz7 yıl önce
crouch kimdir lo
Mahkum nerden çıktı amk. Götünüzden element uydurmayın.
Y
yildizz7 yıl önce
sanal seks başlatıcı diyaloglar
sanaldan iletişime geçilen kişi ile sanal seks yapmak için girişilen ilk cümlelerdir. sanal seks bir harikaymış öyle diyollar, bende denemek istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum, tecrübeli ablalar bi ablalık yaparlarsa mutlu ederler. oğlum bak kı… devamını gör
Y
yildizz7 yıl önce
sözlük kadınlarının bacakları
Başarılı bacaklar.
Y
yildizz7 yıl önce
erkeklerdeki azim
Y
yildizz7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Y
yildizz7 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
Y
yildizz7 yıl önce
yazarları sinir eden şeyler
Bölgede elektrik kesintisi mevcut diğer binalarda jeneratör var ama bilin bakalım kimin binasında yok bu icattan?
Y
yildizz7 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yildizz7 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yildizz7 yıl önce
aşk hayatını bir fotoğrafla anlat
Yazarların aşk hayatlarını anlatmalarının alternatif bir yolu. (img:#1773883)
Y
yildizz7 yıl önce
sözlük yazarlarının el yazıları
italik yazarım ben. http://sketchtoy.com/48541184
Y
yildizz7 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
Y
yildizz7 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıtları
(bkz:yazarların telefon arka planları) (bkz:aramaya inanmak)
Y
yildizz7 yıl önce
10 kasım
hiç bir tarihin bu kadar yaslı olmadığı belki de olamayacağı tarih. yüzyılın adamı `ulu önder atatürk`ün vefat ettiği gün. `ata`m; sen gittiğinden beri 68 sene geçti aradan. sen yoksun diye mi bilinmez ama artık her bayramımız daha bir sönük her … devamını gör
Y
yildizz7 yıl önce
esra elönü
Kafa üstü düştüm. Arka üstü gerçek. Feride üç yaşındayken annesine şunları sordu. Annesi cevap verdi. Feride amma çok soru soruyordu. Feride savaş meydanında karga dövüştüren kız Bu ne? Bomba Bu ne ? Toprak Bu ne? Yaş kurutma makinesi. Bu … devamını gör
Y
yildizz7 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yildizz7 yıl önce
anın görüntüsü
Y
yildizz7 yıl önce
ruh halinizi anlatan görsel
(img:#1487800)
Y
yildizz7 yıl önce
sözlük kızlarının tırnakları
Olm açıklayıcı olun, kızın teki kestiği tırnakların fotosunu atarsa ne yapacaksınız?
Y
yildizz9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
Y
yildizz9 yıl önce
sözlük yazarlarının saçları
Dalgalı demek hafif kaçar saçimda dalga var. Bildiğiniz meksika dalgası. Düzleşmiyor efendim.
Y
yildizz9 yıl önce
watspta 00 30 03 00 arası telefonuzu kapatın mesjı
(img:#1238487) bilgi amacla paylastim oglum eksilemeyin.
Y
yildizz10 yıl önce
el yazısı ile entry girmek
(img:#970704)
© copyright 2005 - 2026