bugün
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- yalnizca deli yalnizca sair20
- katatespizartmasi17
- kitap okurken ağlamak7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- sinirli kadını sakinleştirmek6
- kitap okurken ağlayan erkek3
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak2
- merkür retrosu3
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı6
- odyssey6
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- ömer yıldırım2
- özlem tekin2
- üsküdar da martıya eziyet6
- çamoluk3
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- grizzy and the lemmings2
- bir idam mahkumunun son günü2
- mucize beklemeyen insan2
- ordu4
- kayseri ve konyanın yobaz olması2
- sevilen kızın ağzımıza vermesi2
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi2
- instagram'ın alışveriş merkezine dönüşmesi2
- kredi kartı2
- 23 temmuz 2026 türkiye kanada voleybol maçı2
- bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa2
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- recep tayyip erdoğan9
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması18
- iyi insan olmak4
- esira2
- velvet47
- değişim partisi4
- 500 ve 1000 tl lik banknotların çıkmama nedeni6
- sözlükteki tipsiz erkekler3
- şimdi herkes su içsin9
- sapık entryler giren insanımsılar3
- arkadaşlar sizce bu etek nasıl17
entry'ler (196)
bilim adamlarının üzerinde çalışmaya başlaması gereken ticari üründür.çok satacağı aşikardır.
turkcell in yeni gsm operatörü diyebiliriz.kendi marka algısını değiştirmeden avea ve vodafonedan müşteri çalmak amacıyla oluşturulmuş bir firma.bu firmada istenilen ucuz fiyat turkcell kalitesinin altında bir kaliteyle sunulacaktır.bence gayet başarılı bir girişim.süreyya beyi tebrik ediyoruz.
arjantin'in en karizmatik oyuncusudur.bu sebepledir ki maradona'nın biricik kızını tav etmiş ve şimdi onda bir çocuk beklemektedir.çocuğun erkek olması halinde(dedesi maradona-babası aguero)nasıl bir futbolcu olacağı merak konusudur.
sözlüğe günün tartışmasını getirmiş yazar. (bkz: bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış)
Tarihin gördüğü en güzel hırkadır.Bu sebepten ötürü satişa çıktığı anda mağazaların önünde uzun kuyruklar oluşacaktır.
türk televizyonlarında bugüne kadar canlı yayınlanan en iyi tenis maçıdır.bu maçta bize göstermiştir ki artık tenisi izlemek için sadece nadal-federer mücadelisini beklemek zorundayız.
ivanovic'in sonunda güldüğü ve güldürdüğü maçtır.
ntv'ye geçişiyle "ercan taner avrupa maçları anlatsa nasıl olur?" sorusunun cevabını veren kişidir.
sarah silverman ve matt damon'un son hiti.
http://www.youtube.com/watch?v=wnVJZkDuVBM
http://www.youtube.com/watch?v=wnVJZkDuVBM
kadir has üniversitesi ve ülker işbirliğiyle gerçekleştirilmesi düşünülen topluma son derece yararlı bir oluşumdur.bu programla kalifiye spor iletişimcileri yetiştirilecek ve eğitilecektir.eğitim verecek kişilerde bazıları : şenes erzik, levent bıçakçı, bağış erten, yiğiter uluğ, okay karacan, atilla gökçe, mert aydın ve daha birçok kaliteli isim mevcuttur.program 5 ocakta başlayıp haziran ayına kadar devam edecektir.buraya kadar okudunuz çok heyecenlandınız.şimdi beni ve sizi kahreden noktaya geliyorum.programa katılamak için son başvuru tarihi 14 aralık 2007 ve sınav tarihi 15 aralık 2007 olarak belirlenmiştir.ben bu satırları yazarken insanlar sınav oluyor.koordinatörle ulaşmaya çalışmakta olup içimde programa katılmak için , hala bir umut vardır.detaylar gelirsek yapılacak sınavda ilk 10 a girenler programı burslu , 10-30 arası %50 indirimli olarak programda eğitim alacaklardır.proramın ücreti ise 2500 ytldir.
ahmet şekerkaya'nın verdiği araştırma ödevidir.yapılana kadar insanı sinirden deliye döndürür.
skorun 2-1 beşiktaş lehine olacağı maç.futbol açısından doyuruculuğu ortalama düzeyde olacaktır.üzerine fazlaca konuşmaya gerek yoktur.
her yöne doğru çekilebilen belli bir çizgisi olmayan ,fırıldak diye tabir edilen kişilerden biri.
osmanlı şampiyonlar ligi'ne sebebiyet verecek durum.ayrıca avrupa birliği,nato vb. üyeliklere gerek kalmaz.irtica ve laiklik kavramı olmaz.işsizlik daha az olur.gsmh daha yüksek olur.dünyanın en büyük ve güçlü devleti olunur.halk daha rahat yaşar.demokrasi olur.hoş tabi bunlar olmasa da olur...herkes halinden memnun ülkede.
dünya üzerinde nedense bir tek bizim ülkemizde olan olay.anlamı bile hala tartışma konusu. irticanın nerde ,ne zaman ,nasıl olduğunu hep merak eder bu millet,ama bilmez. ona söyleneni anlar, işitir. başka anlamı bilinmeyen kelimeler de vardır. (bkz: laiklik)
orjinal hali biraz daha değişik olan söz.genelde tartışma olduğu zaman karşı tarafı ezmek için kullanılır ancak altında yatan doğruluk oranı yüzde yüzdür.bir millet tarihini bilmezse geleceğini neye göre şekillendirir ki...
embesil kelimesinin uzun söylenmiş hali.
2 aralık 2007 tarihli rizespor maçıyla bir kez daha bize göstermiştir ki,bir insanın yaşlanmış olması tecrübe kazanmış demek değildir.35 yaşına gelmiş bir kaleci eğer böyle basit hatalar yapıyorsa o adam kaleci değildir.o adama 1,5 milyon euro veren de yönetim değildir.
türkiye ligini izlemek istemeyenlerin "neden?" sorusuna verecekleri cevap,bu maç olsa gerek.
ne oluyor aq..