bugün

sevdiği entry'ler

artık aşık olamayacakmış gibi hissetmek

biliyorum bana tutku verecek herhangi bir şeye ya da kimseye artık rastlamayacağımı biliyorum.
birisini sevmeye kalkışmak önemli bir işe girişmek gibidir bilirsin enerji, kendini veriş, körlük ister.
hatta başlangıçta bir uçurumun üzerinden sıçramanın gerektiği bir an vardır düşünmeye kalkarsa atlayamaz insan. bundan böyle artık bu gerekli sıçrayışı yapamayacağımı biliyorum.

kavimler göçünü başlatan ilk cümle

(img:#1445235)

oruç tutmayıp ramazan pidesi yemek

görsel

bira şişesiyle dertleşmek

susarak anlaşmak. uzun uzun bakıyorum kahverengi yekpare gövdesine, hiç kımıldamıyor. koyuyorum sol elimin içini boynuna, 4 duvar efkarlaşan renkleri toplamış yüzünde bana bakıyor konuş diye, beni bekliyor gir şu cümleye be adam diye ama ben ona asude bakmaya devam ediyorum. ikimizde susuyoruz, sigara tütüyor yanı başımızda. hatta o konuşuyor biz dinliyoruz. sessizce anlaşıyoruz, kahverengi bir cam oluveriyor zaman. içtikçe o işlevini yitiriyor, ben doluyorum. elim boynunda, sessizce cümleler var şuramda. yalnızlığı ıssız değil dalgınlığım kadar. bir şeyler diyorum ama ne dediğimi bilmeden. gidişine bakar gibi bakıyorum süzülerek gecenin ortasında. o bitecek uyku gelecek, sonra varsa üç beş unutmakta olduğun hayalin. bir günah sanki konuşmak, beklemek, iptidai duygular. anlatsan kırılır, kalbinden daha az parçada. kaybettiğini bu kadar küçük ebatlarda anlatabilirsen ne ala. susarak ve susarak bakıyorum yekpare gövdesine. hatıram olmuş birçok şey. sessizce dertleşiyoruz, o bittikçe ben çoğalıyorum. akıyorum deli sel misali uyurken kalbine. unuttuğumu sanıyor. sansın. sızı, hüsran, hep yalan dolan." şanslısın sen, bir geri dönüşümün var, benimkisi karşılıksız bir hüsran" diyorum susuyor. daha da susuyor. sol elimin avuç içini soğuk teselliyle kavrıyor...

alternatif ilkokul fişleri

ali tüpe zam geldi.
ali siki tut.

ali bak ergenekoncu.
kon ali kon.

ali benzine zam geldi.
yürü ali yürü.

ali vatan sevme.
sat ali sat.

ali gazeteci olma.
hapis ali hapis.

ali sendikaya girme.
dinozor ali dinozor.

ali diplomat olma.
monşer ali monşer.

edit : imla.

saatleri ayarlama enstitüsü

--spoiler--
"bir baskıdan kurtulmuştum. artık emine bir daha ölemezdi, hatta hastalanamazdı da. orada zihnimin bir köşesinde olduğu gibi kalacaktı. hayatımda birçok şeyler daha beni korkutabilir, başıma türlü felaketler gelebilirdi. fakat en müthişi, onu kaybetmek ihtimali ve bunun korkusu artık yoktu. her an onun hastalığının arasından etrafa bakmayacak, o azapla yaşamayacaktım. korku içimden doğru kabarıp büyümeyecek, dört yanımı kaplamayacaktı."
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026