bugün

sevdiği entry'ler

gizli gizli ahmet kaya dinleyen ülkücü

sayıları azımsanmayacak kadar çoktur gariplerimin.
ahmet kaya gibi bir adam dinlenmez de kim dinlenir zaten...

sigara içmeyenlerin aldığı tepkiler

Ramazanda "Sigara içmiyorsun nasıl dayanamıyorsun".

Halı sahada "Sigaranda yok nasıl koşamıyorsun".

Yolculukta "Sen içmiyon arkaya geç önde ben oturayım".

Kilo verirsin "Sigara da içmiyon niye zayıfsın".

Öğrenciyken harçlık istersin "Oğlum sigaranda yok napıyon o kadar parayı".

bir müslümanla bilimsel sohbet yapmak

bu zaten kuran'da yazıyordu cümlesiyle sonuçlanır.

sözlükçülerin oruç tutmama bahaneleri

inanç yok.

oruç tutmanın vücuda faydaları

yoktur.

vücuda fayda ne ile ölçülür? insanın vücudu oruç ile daha sağlıklı olacaksa daha uzun yaşamalı ve daha sağlıklı olmalıdır şeklinde bir sonuç çıkar ortaya. hayatında oruç tutmamış, ramazan falan dinlemeden bira içip domuz eti yiyen bir avrupalıyı ele alalım; nedir adamların yaş ortalaması? veya fiziken sağlık ivmeleri nedir? örneğin bir arap ile bir almanı sağlık açısından arasında fark var mıdır, yok mudur?

hepsini geçtim, benim hacı dedem sirozdan 50 yaşında öldü lan. neymiş? karaciğeri dinlendiriyomuş; adam hiç yoksa 45 sene oruç tuttu. sallarken usturuplu sallayacaksın. zındık.

yukarıdaki paragrafta anlatılmak istenen şey; oruç, dini bir ibadettir. kuranda nasıl tutulacağı anlatılmıştır. aynı kuranda orucun sağlık açısından iyi olduğu açıklanmamaktadır. sadece zor, meşaketli ve tanrının istediği bir şeydir.

götünden başından evliya, alim hikayeleri uydurarak; kuranı "hak" din olmaktan çıkartıp "batıl"a sürükleyen masalcı zihniyetin zorlamasıdır bu faydalar.

ibadetin faydası olsa ne olur? vay efendim çok yararlı diye; kendisi için oruç tutan adamın, allah rızası için değil kendi egosu için tuttuğu oruçtan ne olur? sırf faydası var diye spor olsun diye namaz kılan adamdan ne olur?

mantaliteniz nedir? olayınız nedir? siz ne ayaksınız arkadaş?

oruç tutmanın vücuda faydaları

her hangi bir faydası yoktur elbette aksine zararlıdır. iç organlarn dinlenmesi(!) ne kadar bilimsel bir yaklaşımdır(!).kc in dinlenmesi gibi bir olay asla olmaz aksine zavallı ciğerimiz glukozu sabit tutmak için protein kaynaklarına yönelecektir açlıkta keton cisimleri üretilecektir vs. vs...
soru: faydalı ise niye diyabetlilere tam aksini öneriyoruz?

giydiği tişörtten meme uçları belli olan erkek

(bkz: ıstırırım yalarım bi de)

kadınların doktora verme meyili

Yalandır. Şahsen ben hiç yakışıklı bir doktor görmedim. Hepsi kel ve gözlüklü.

Not: doktorlar dizisi hariç.

küçücük çocuğu selamünaleyküm diyen baba

Yarın da başını bağlayacak olandır.

mutlu musun yüzde 60

Çok mutluyummmm lannnn !

türk kızının kürt sevgilisi olması

kadın düşmanlığı ve kadını hor görme zihniyetiyle baştan aşağı yıkanmış ırk ayrımcı maço zihniyet sahiplerine fena dert olan bir sevme-sevilme hali.

akdeniz üniversitesi

üniversite değil cennettir. keşke orda okusaydım derim genelde.

haşlanmış yumurta

Uzun süre haşlanan yumurta uzun zamanda öğütüleceği için vücudun harcadığı enerji miktarı yumurtadan daha fazladır. Haşlanmış yumurta bu yüzden çok iyi bir diyet yemeğidir.
© copyright 2005 - 2026