bugün

entry'ler (28)

sevilen şiirden bir cümle

Cellat uyandı yatağında bir gece
"Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar
Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."

kitap fetişisti

antika kitaplardan ilk basımlara kadar her kitabı takip eder, bekler, arar. sonra aldığı kitabı, (kelepirse) temizler, ciltler, ve kitaplığındaki yerine, sırasına, konusuna, başlığına göre yerleştirir, malesef ki başkalarıyla paylaşamaz. kitabı bitiricem diye geceyi uykusuz bitirir, her müsait olduğu zamanda devam eder, bazen 2-3 kitap birden okuduğu bile olur. antisosyal olabilir ama hayal gücü çok geniştir. dış görünüşüne önem vermez, kimseyi yargılamaz, insanlara bakmaz bile. bir an önce oturup kitaba kaldığım yerden devam etmek ister.

anarşizm

anarşik olmayakta göt mü öpek?

67 yaşındaki bir kıza edepsizce laf atmak

yani 67 yaşında kız olmaz kadın olur, 18 yaşından sonraki bir kadına kız demek görgüsüzlüktür. laf atmakta ayrı bir görgüsüzlüktür, kadına laf atılmaz, iltifat edilir.

müslümanlar kaça ayrılır

alevisi, sunnisi, hanefisi, şiisi, işidçisi, kuranda öldürmek yazmıyorcusu, türban yokturcusu, ben laik müslümancıyımsıcı, ocusu bucusu derken 20 yi aşıyor diye tahmin ediyorum, her geçen gün artıyor.

evlilik teklifini tek taş yüzük ile yapmayan erkek

kapitalist sistemin kölesi olmamış erkektir, canı ne ile istiyosa onla yapar, sadece kendi yaptığı yemeğin üstüne yapsa bile olur, sokayım tek taşına!

düğünde dans ederken damatla gelinin konuştukları

konuşuyomuş gibi yap pampa.

einstein ateist midir

biraz daha yaşasaydı olurdu.

kadın iç çamaşırı mağazaları kapatılsın

bu memeleri ne taşıcak diye akıllarda soru oluşturan başlıktır.

ramazan da sokakta su içene kezzap atmak

zamanında yapılmıştır. camilerde hacı amcalarımız etekli kadınların bacaklarına su tabancasından kezzap atmışlardır. yakın, öldürün, sizden olmayanları zorla siz yapamazsınız.

müzik dinlemek günah mıdır

benim dinim müzik, dinlememek günahım.

patatesli börek vs ıspanaklı börek

patriyot ıspanaklı böreği.

change org

çok başarılı site. her gün girip yeni kampanyalara bakıyorum. fanatizmden ve islamizmden uzak olduğu sürece genellikle imzalıyorum.

ramazan da şort giyen kız

kimseyi ilgilendirmeyen hareketin ramazanda yapılmış olanıdır. çevirin kafanızı abazalar!

yazarlarımızın en fazla sevdiği kahve

lavazza espresso kahvedir. ayrıca kahveyi kolombiya atasözü gibi içerim, 'kahveyi gece kadar siyah, cehennem kadar sıcak ve kadın kadar tatlı içeceksin.'

selamun aleyküm deyince merhaba diyen tip

.. tipler tanıyorum, hiç garip gelmiyor, normal insanlardır, canları ne isterlerse desinler.

metamfetamin vs vitamin

vitamin alan metaamfetamin alanını döver.

sevilen şiirin en vurucu cümlesi

'dedim ki, adındır. unutulur.
yeni bir lisandır ağrıyan aklıma.'

tekellerin sabaha kadar açık kalması

bizde hep açık, ama güzel olur, herkes istediği zaman istediği şeylere ulaşabilsin. zaten yasaklar olduğu için insanlar sapıtıp kazalar geçiriyorlar, yasaklar her zaman çekicidir. yasaklanmasın daha azalır.

akdeniz üniversitesi

otostopla en çok gidilen üniversitelerdendir.
© copyright 2005 - 2026